| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme
mrb ben bu bilgisayar konusunda biraz acemiyim bu sohbet günlüğü olduğunu biliorum ama nerede olduğunu bilmiorum acaba nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sewinirim ![]() | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
|
sfremi kabul etmio. yanlis dioo.. ama eminim sfremin suan girdigim olduuna. simdiki sfreli dosyalarm acilmio tamam ama ilerde kaydolcak dsyalarimin sfresiz olmasini nasil saglayabilirm ? Son Düzenleyen ahmetgns; 03-07-2009 @ 23:14. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
SLM BENİM ŞÖYLE Bİ SORUNUM VAR MESENE PROGRAMINDA PLUS VAR AMA BAŞKALARI BENİM NE KONUŞTUĞUMU GÖREBİLİYO VE BEN BAŞKALARININ BENİM ÖZELİMİ GÖRMEMESİNİ İSTİYORUM VE ŞİFRELEMEYİ BİLİYORUM AMA ŞİFRELEMEK İSTEMİYORUM.Bİ YÖNTEMİ VARSA NOLUR ACİL OLARAK SÖYLEYİN CVP BEKLİYORUM
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
ya ben sohbet günlüğümü şifrelemek istiyorum dediğiniz işlemi yaptım ama olmadı ne yapabilirim
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
arkadaşlar lütfen acil yardım msn plus şifremi hatırlayamıyorum we çok önemli ((
| |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
cocuklarımı msn gunlüklerini bakmak için
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| |||||||||||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
yahu bende hatırlıyorum adım gibi eminim şifrenin doğru olduğuna ama kabul etmiyor
| |
|
| |
| Misafir |
|
Bu mesaj _cesminaz_ tarafından silinmiştir.
Sebep: Gereksiz,Konu ile alakasiz mesaj yazmayiniz... |
![]() |
| Etiketler |
| çözme, günlüklerini, messenger, sohbet, Şifreleme, Şifrelerini |
| yeni msn de sohbet gunlugu nerd, |
Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 08-03-2009 03:58 |
| Blowfish Advanced CS 2.57 (Dosya şifreleme) | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-12-2007 12:20 |
| RSA Şifreleme Algoritmasının Uygulaması [Resimli] | ozti | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 25-08-2006 22:41 |
| Windows Unutulan/Kaybedilen Admin Şifrelerini Değiştiren Araçlar- Kurtarma Konsolları | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-01-2006 02:55 |