Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-06-2009   #31 (mesaj-linki)
gülşah_34 - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme

mrb ben bu bilgisayar konusunda biraz acemiyim bu sohbet günlüğü olduğunu biliorum ama nerede olduğunu bilmiorum acaba nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sewinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-06-2009   #32 (mesaj-linki)

sfremi kabul etmio. yanlis dioo.. ama eminim sfremin suan girdigim olduuna.

simdiki sfreli dosyalarm acilmio tamam ama ilerde kaydolcak dsyalarimin sfresiz olmasini nasil saglayabilirm ?

Son Düzenleyen ahmetgns; 03-07-2009 @ 23:14. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
Eski 03-07-2009   #33 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

gülşah_34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb ben bu bilgisayar konusunda biraz acemiyim bu sohbet günlüğü olduğunu biliorum ama nerede olduğunu bilmiorum acaba nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sewinirim
Genellikle C:\Documents and Settings\<Windows hesap adı>\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim yolunda bulunur. Şöyle de bakabilirsiniz: Plus! menülerinin birinden Günlük Görüntüleyici'yi seçin. Günlük Görüntüleyici açılınca soldaki klasör listesinin en altındaki Daha fazlasına gözat...'a tıklayın, önceden ayarlanmış günlük dosyalarını yolu otomatik olarak açılacaktır.

esr_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sfremi kabul etmio. yanlis dioo.. ama eminim sfremin suan girdigim olduuna.

simdiki sfreli dosyalarm acilmio tamam ama ilerde kaydolcak dsyalarimin sfresiz olmasini nasil saglayabilirm ?
Messenger menüsü > Plus! > Tercihler&Seçenekler > Üstten Konuşmalar sekmesi > Soldan Günlük Şifreleme sekmesi, orada ilgili kutucuğun işaretini kaldırıp onaylayın.
Eski 16-09-2009   #34 (mesaj-linki)
Misafir

SLM BENİM ŞÖYLE Bİ SORUNUM VAR MESENE PROGRAMINDA PLUS VAR AMA BAŞKALARI BENİM NE KONUŞTUĞUMU GÖREBİLİYO VE BEN BAŞKALARININ BENİM ÖZELİMİ GÖRMEMESİNİ İSTİYORUM VE ŞİFRELEMEYİ BİLİYORUM AMA ŞİFRELEMEK İSTEMİYORUM.Bİ YÖNTEMİ VARSA NOLUR ACİL OLARAK SÖYLEYİN CVP BEKLİYORUM
Eski 17-09-2009   #35 (mesaj-linki)
Misafir

ya ben sohbet günlüğümü şifrelemek istiyorum dediğiniz işlemi yaptım ama olmadı ne yapabilirim
Eski 18-09-2009   #36 (mesaj-linki)

Alıntı:
msn plus şifremi unuttum

arkadaşlar lütfen acil yardım msn plus şifremi hatırlayamıyorum we çok önemli ((
Eski 19-09-2009   #37 (mesaj-linki)
74as067

cocuklarımı msn gunlüklerini bakmak için
Eski 23-09-2009   #38 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
SLM BENİM ŞÖYLE Bİ SORUNUM VAR MESENE PROGRAMINDA PLUS VAR AMA BAŞKALARI BENİM NE KONUŞTUĞUMU GÖREBİLİYO VE BEN BAŞKALARININ BENİM ÖZELİMİ GÖRMEMESİNİ İSTİYORUM VE ŞİFRELEMEYİ BİLİYORUM AMA ŞİFRELEMEK İSTEMİYORUM.Bİ YÖNTEMİ VARSA NOLUR ACİL OLARAK SÖYLEYİN CVP BEKLİYORUM
Bilgisayarınızda Windows Denetim Masasından kendinize bir Windows hesabı ayarlayıp giriş parolası ayarlayın ve dosyalarınızı da başka hesaplardan erişilememesi için özel duruma getirin (Hesaba özel dosyalar için yerel disk NTFS dosya sistemi ile biçimlendirilmiş olmalıdır.)

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben sohbet günlüğümü şifrelemek istiyorum dediğiniz işlemi yaptım ama olmadı ne yapabilirim
Yöntem karmaşık olduğu için muhtemelen hatayı siz yaptınız, Log Viewer.exe değil. Yazdığınız kodu buraya yazarsanız hatanız varsa söyleyebilirim.

miller_soda adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar lütfen acil yardım msn plus şifremi hatırlayamıyorum we çok önemli ((
MsgPlus!'ın sohbet günlüklerini şifrelemede kullandığı parolayı unuttunuz sanırım. Hatırlamanızdan başka çareniz yok, hatırlatmak için yapabileceğimiz bir şey varsa...

74as067 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
cocuklarımı msn gunlüklerini bakmak için
??
Eski 4 Hafta Önce   #39 (mesaj-linki)
Misafir

yahu bende hatırlıyorum adım gibi eminim şifrenin doğru olduğuna ama kabul etmiyor
Eski 2 Gün Önce
Misafir
Bu mesaj _cesminaz_ tarafından silinmiştir. Sebep: Gereksiz,Konu ile alakasiz mesaj yazmayiniz...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çözme, günlüklerini, messenger, sohbet, Şifreleme, Şifrelerini
yeni msn de sohbet gunlugu nerd,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 08-03-2009 03:58
Blowfish Advanced CS 2.57 (Dosya şifreleme) Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 23-12-2007 12:20
RSA Şifreleme Algoritmasının Uygulaması [Resimli] ozti PC/Internet Teknik Destek 0 25-08-2006 22:41
Windows Unutulan/Kaybedilen Admin Şifrelerini Değiştiren Araçlar- Kurtarma Konsolları Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 23-01-2006 02:55