Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-12-2008   #101 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Plus! ve Wlm 14.0.8050.1202 Uyuşmazlığı ?

Lpist_Yapı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhabalar, bir uyuşmazlık olduğunu konulardan okumuştum; fakat ben plus'ı 14.0.8050.1202 sürümünün üzerine kurduğumda nickleri renkli görmek haricinde diğer özellikleri kullanabilmekteyim. (msn kilidi, vs. vs. )
İndirdiğim sürüm 14.0.8050.1202 ile uyumlumu; uyumlu ise neden renkli nickler hariç, diğer tüm özellikleri kullanabiliyorum

Şimdiden teşekkürler.

14.0.8050.1202 sürümü ile sizin muhtemel indirmiş ve kurmuş olduğunuz 4.79.342 sürümü ile %100 uyumlu deildir bu yüzden renkli nick desteği yoktur.dier özellikler çalışıyor bazıları...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-01-2009   #102 (mesaj-linki)
spider_ibo
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

2009 güzel beğendim ama eksikliklerini düzeltseler daha güzel olacak..
Başta şu ikisi;

-Sohbet geçmişi kayıt edilmiyor..
-Renkli isimler iğrenç bir şekilde kodlu çıkıyor..

Bizde beklemekteyiz
Eski 11-01-2009   #103 (mesaj-linki)

spider_ibo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
2009 güzel beğendim ama eksikliklerini düzeltseler daha güzel olacak..
Başta şu ikisi;

-Sohbet geçmişi kayıt edilmiyor..
-Renkli isimler iğrenç bir şekilde kodlu çıkıyor..

Bizde beklemekteyiz
Arkadaşım,

1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor
2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun Yok
Eski 12-01-2009   #104 (mesaj-linki)
Cvp: Plus! ve Wlm 14.0.8050.1202 Uyuşmazlığı ?

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
14.0.8050.1202 sürümü ile sizin muhtemel indirmiş ve kurmuş olduğunuz 4.79.342 sürümü ile %100 uyumlu deildir bu yüzden renkli nick desteği yoktur.dier özellikler çalışıyor bazıları...[/b][/i][/color]

MsgPlusLive-479b.exe
Verdigim linkten uygun Plus´u indirebilirsiniz..Ben indirdim ve sorunsuz calisiyor..Nickte renkli gösteriyor
Eski 12-01-2009   #105 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Ja_SeeN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşım,

1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor
2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun Yok
Öncelikle cevap verdiğiniz gönderilerin tarihlerine bakmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. 1 hafta içinde neler oldu neler, Messenger final sürümü yayımlandı, ardından uyumlu Plus! sürümü yayımlandı. O yüzden adları renkli görebilir hale geldiniz. Ancak sohbetlerin kaydedilmediğini de nereden çıkarttınız? Plus!'ın neredeyse bütün özellikleri, sohbet günlükleme de dahil, çalışıyor.
Eski 06-02-2009   #106 (mesaj-linki)
yeldanur_

mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim
yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım
Eski 06-02-2009   #107 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

yeldanur_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim
yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım
Messenger Plus!'ın, Windows Live Messenger için sadece bir eklenti olması dolayısıyla sizin e-postalarınızı okumanızı etkilemez, ayrıca çalışır. Sorununuz Plus!'tan ilgisiz bir sorun olsa gerek. Daha çok ayrıntı verirseniz yardım etmemiz kolaylaşır. Mesela "mesajlara webden giriyorum" ile ne kastediyorsunuz? Daha önce nereden giriyordunuz? "Mesaj"dan kastınız nedir, e-posta mesajı mı, anlık mesaj mı?
Eski 08-02-2009   #108 (mesaj-linki)
facia_55 - avatarı

yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn

lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin

Son Düzenleyen ahmetgns; 08-02-2009 @ 14:19. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
Eski 08-02-2009   #109 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn

lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin
Sorunuza kesin bir cevap veremeyeceğim. Ancak Plus!'ın Messenger'la bütünleşmemesinin sebeplerinden bazıları uyumsuz donanım sürücüleri veya uyumsuz Messenger eklentileridir diye biliyorum. Sizin bilgisayarınızdaki programlar böyle bir sorun oluşturuyor olabilir. Ayrıca Plus!'ın Messenger'la bütünleşmesi için Messenger'ın yüklendiği klasörde msimg32.dll adlı "Loader of Messenger Plus!" açıklamalı bir dosya bulunmalıdır. Bu dosya yoksa Plus! Messenger'la bütünleşmez. Plus!'ın kurulumunu tamamladıktan sonra Messenger yükleme klasöründe bu dosyanın olup olmadığına bakın önce.
Eski 09-02-2009   #110 (mesaj-linki)
facia_55 - avatarı

tamam yinedeh teşekkürLer ben bu olayı anlamadım en iyisi boşvermek şimdi plus yüklendi aslında ama uyumsuz diyor yeni güncelleşmeleri indirin diyor sonrada bulunamadı diyor ben bişiy anlamadım
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, uyumsuzluğu, windows
msn 2009 plus uyumsuzlugu,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40