| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Plus! ve Wlm 14.0.8050.1202 Uyuşmazlığı ?14.0.8050.1202 sürümü ile sizin muhtemel indirmiş ve kurmuş olduğunuz 4.79.342 sürümü ile %100 uyumlu deildir bu yüzden renkli nick desteği yoktur.dier özellikler çalışıyor bazıları... | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu 2009 güzel beğendim ama eksikliklerini düzeltseler daha güzel olacak.. Başta şu ikisi; -Sohbet geçmişi kayıt edilmiyor.. -Renkli isimler iğrenç bir şekilde kodlu çıkıyor.. Bizde beklemekteyiz | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor ![]() 2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun Yok ![]() | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Plus! ve Wlm 14.0.8050.1202 Uyuşmazlığı ?MsgPlusLive-479b.exe Verdigim linkten uygun Plus´u indirebilirsiniz..Ben indirdim ve sorunsuz calisiyor..Nickte renkli gösteriyor | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu
mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
|
yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin Son Düzenleyen ahmetgns; 08-02-2009 @ 14:19. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
tamam yinedeh teşekkürLer ben bu olayı anlamadım en iyisi boşvermek şimdi plus yüklendi aslında ama uyumsuz diyor yeni güncelleşmeleri indirin diyor sonrada bulunamadı diyor ben bişiy anlamadım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, uyumsuzluğu, windows |
| msn 2009 plus uyumsuzlugu, |
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |