Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-11-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1)

ya bu vista msn nin linki bozuk galiba
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-12-2007   #12 (mesaj-linki)
Actıvıst

konusma penceresını acamaıyorum.tik leyince msn ım kapanıyor
Eski 22-12-2007   #13 (mesaj-linki)
magicdeaht - avatarı

benim msn normal olarak çalışıyor hiçbir değişiklik olmadı
Eski 23-12-2007   #14 (mesaj-linki)
Darkblood

Başka arayüzler varmıki yoksa 1 tanemi
Eski 23-12-2007   #15 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

FEAT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu vista msn nin linki bozuk galiba
Actıvıst adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
konusma penceresını acamaıyorum.tik leyince msn ım kapanıyor
magicdeaht adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim msn normal olarak çalışıyor hiçbir değişiklik olmadı
Darkblood adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başka arayüzler varmıki yoksa 1 tanemi

Size vereceğim linklerde bir sürü bulabilirsiniz. Yalnızca sürümüne göre denemelisiniz ve de açılan linkte sayfaları gezerseniz karşınıza tek tek çıkacaklardır.

Windows Live Messenger Arayüzleri
Eski 23-12-2007   #16 (mesaj-linki)
magicdeaht - avatarı

Acaba windows live messenger 8.5 için vista arayüzü var mı?
Eski 23-12-2007   #17 (mesaj-linki)
Darkblood

torcbearer verdiin linktekiler bende oluyo sanırım mw arayüzünü indirdim ama msn kapkaranlık oldu sizce doğal bişimi bu msn sürümüm 8.1
Eski 23-12-2007   #18 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

Darkblood adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
torcbearer verdiin linktekiler bende oluyo sanırım mw arayüzünü indirdim ama msn kapkaranlık oldu sizce doğal bişimi bu msn sürümüm 8.1

Hayır. Doğal değil. Oluşan bi hata var sizde. Bazı bilgisayarlardaki MSN messengerlarda böyle bir hata yapabiliyor. Bunun için Vista Transformation Pack'i yapan kişiler messenger'ın kurulum klasörüne küçük bi dosya atıyor ve arayüzler sorun çıkartmadan dönüşüyor. Size bu dosyanın linkini vereyim. bilgisayarınıza indirdikten sonra tabiki güvenlik taraması yaptıktan sonra bunu kurulum klasörüne atın ve benim kanımca bilgisayarınızda messenger ı çalıştırmadan yeniden başlatın ve açıldığında messengerınızı oturum açmadan çalıştırın. ondan sonra tekrar kapatın. saatin yanından da kapalı olup olmadığını kontrol ederek. Sonra yapacağınız şey. Değişmek istediğiniz arayüzün dll ini kurulum klasörüne atmak ve messenger ı çalıştırmak. Yalnız bir uyarı yapayım bu konuda. bazı dll lerin sürüm farkları olduğunda arayüz değişmeyebiliyor. Bazılarının açıklamasında 8.0 olsa dahi değişim gösteriyor ancak bazı sorunlar çıkartıyor. Mesela Kişi ekle butonuna bastığınızda normalde bir pencerenin açılması gerekirken açılmaması gibi.

Ayrıca arayüz değişimlerinde sorun yaşayanlar bu dosyayı kullanabilirler. Ancak bütün arayüzi sorunsuz kullanabilirsiniz diyemeyeceğim.

Öneri: Değiştirmek istediğiniz arayüzün dll ini kurulum klasörüne atıp eskisiyle değiştirmeden önce orijinal dll in başka bir yere kopyalayın. Daha sonra arayüz değişimini yapın. Böylece değişim yaptığınız dll hata verdiği takdirde Program Ekle / Kaldır dan tekrar onarmaktan vazgeçmiş olursunuz. Yapacağınız tek şey; orijinal dll i yine kurulum klasörü içine atmaktır.
Eski 25-12-2007   #19 (mesaj-linki)
miusa_97

walla ben yüklemee çalışıom ama olmuoo

yyaa biri bana yardım etsin ama

Son Düzenleyen miusa_97; 25-12-2007 @ 23:19. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 27-12-2007   #20 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

miusa_97 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
walla ben yüklemee çalışıom ama olmuoo

yyaa biri bana yardım etsin ama

Yazdığınız yazının altında verdiğim linkten küçük dosyacığı aldıktan sonra yine linkin altında açıklamaları var. Bunları yaptınız mı?

magicdeaht adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Acaba windows live messenger 8.5 için vista arayüzü var mı?

Evet kesinlikle var. Hatta 8.5 sürümü için bu arayüzler eskisiyle karşılaştırıldığında daha beğenilecek bir tarzda. Aşşağıda vereceğim linkte biraz ararsanız veya sonlara doğru bakarsanız. Vista arayüzlerinin çeşitleri bulunuyor.

Windows Live Messenger 8.1 ve 8.5 için Arayüzler

Son Düzenleyen torchbearer; 27-12-2007 @ 19:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, skin, vista
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Vista Live Messenger Skin - Windows Live Messenger Skins ufuktekir MSN Messenger Arayüzleri 29 10-09-2009 01:13
Vista Dark Blue Skin 8.0.0792 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 3 08-05-2009 22:18
Windows Live Vista - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 10 12-04-2009 21:52
Vista Dark Blue Skin V2 8.0.0792 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 1 04-01-2009 03:54
Vista Ultimate - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 2 12-01-2008 17:41