| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)
acıklama yapar mısın bu program göründüğü gibi değil ![]() ![]() | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
BirŞeY aNlaMAdIm:s
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
AYYY BUNE YAA BİŞİY OLMUYOR OKDR UĞRŞTIM ANCA LAFFF ATIN BİRBİRİNİZE BİŞİY OLDUĞU YOK VİRÜSLÜ DEĞİL HEM
| |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
s.a kardes ya ben bu msnpass pro ındırdım ama sadece msn adreslerını buluyor sıfrelerı karsısında yok nasıl bulcam onu sımdıden cok tesekkur ederım
| |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
teşekkürler benim sorunum şu daha önce acmış oldugum msn adresimin şifresini bulmak istiyorum nasıl bulabilirim bu proğramlarla bulabilirmiyim
| |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar ben msn şifremi parolamı anımsa kutusunu işaretli bi şekilde giriyordum.format atınca o da gitti ve şifremi gizli sorumu unuttum.microsofta da msj atmama rağmen bi cvp vermediler.bunu bir çaresi varmıdır.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. SAYGILARIMLA... KARDEŞ MSN PASS I BENDE DENEDİM AMA ONDAN YARARLANMAK İÇİN ÖNCEDEN SENİN MAKİNENDE O MSNİN GİRİLMİŞ OLMASI GEREKİYOR.YANİ 1 KERE DE OLSA MSN E GİRMİŞ OLMAN GEREKİOR.SADECE PAROLA ŞİFRE KISMINIDA ORDA AÇILAN SAYFADA KULLANICI ADININ ALTINDA E-MAİLİN YAZAR ÜSTTE PAROLAYI DA TIKLA YANINA HEMEN PAROLALAR GELİR... Son Düzenleyen Frost01; 13-06-2008 @ 23:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bulucular, hack, messenpass, msn, şifre |
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı | I3uz_KaLpLi | Arşive Kaldırılan Konular | 33 | 25-08-2009 17:02 |
| İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 22:44 |
| Ayna - Ay Değil Mevsim Değil | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 16:07 |
| Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 14:07 |
| Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 09-01-2008 21:24 |