MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-05-2008   #71 (mesaj-linki)
Terminatör
Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

acıklama yapar mısın bu program göründüğü gibi değil
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-05-2008   #72 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

cntbas adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bana biri yardım edebilirmi...Ben bu programları denedim ama yapadım kafam çok karıştı.Msn Şifremi bulmam lazım
Arkadaşım yardım edebilirmi demişsin ama ne konu'da? Sorun nedir? Hata'mı veriyor? Hiç çalışmıyormu problem ne ? Bunları Söylemezsen Kimse Sana Yardımcı Olamaz...

Terminatör adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
acıklama yapar mısın bu program göründüğü gibi değil
Ne konu'da açıklama istiyorsunuz ? Yeteri kadar açıklama mevcut zaten konu hakkında... Program'ı nasıl bekliyordunuzda göründüğü gibi değil diyorsunuz?

Eski 03-06-2008   #73 (mesaj-linki)
Terminatör

BirŞeY aNlaMAdIm:s
Eski 04-06-2008   #74 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Terminatör adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
BirŞeY aNlaMAdIm:s
Anlamak istiyor musunuz? Yoksa sadece anlamadığınıza dair bize bilgi mi vermek istediniz? Anlamak gibi bir niyetiniz varsa tüm konuyu baştan okuyun, anlamadığınız kısımlar olursa bize sorabilirsiniz ama soru sormalısınız ki biz de cevap verebilelim.
Eski 04-06-2008   #75 (mesaj-linki)
LNT

AYYY BUNE YAA BİŞİY OLMUYOR OKDR UĞRŞTIM ANCA LAFFF ATIN BİRBİRİNİZE BİŞİY OLDUĞU YOK VİRÜSLÜ DEĞİL HEM
Eski 06-06-2008   #76 (mesaj-linki)
ender19

s.a kardes ya ben bu msnpass pro ındırdım ama sadece msn adreslerını buluyor sıfrelerı karsısında yok nasıl bulcam onu sımdıden cok tesekkur ederım
Eski 06-06-2008   #77 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ender19 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
s.a kardes ya ben bu msnpass pro ındırdım ama sadece msn adreslerını buluyor sıfrelerı karsısında yok nasıl bulcam onu sımdıden cok tesekkur ederım
Messenger'daki "Parolamı hatırla" seçeneği o adresler için işaretli değildir muhtemelen. Bu durumda o parolaları bulamazsınız.
Eski 10-06-2008   #78 (mesaj-linki)
çılgın34

teşekkürler benim sorunum şu daha önce acmış oldugum msn adresimin şifresini bulmak istiyorum nasıl bulabilirim bu proğramlarla bulabilirmiyim
Eski 10-06-2008   #79 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

çılgın34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşekkürler benim sorunum şu daha önce acmış oldugum msn adresimin şifresini bulmak istiyorum nasıl bulabilirim bu proğramlarla bulabilirmiyim
Messenger'da o hesabınız için "Parolamı anımsa" seçeneği işaretlemişseniz, neden olmasın!
Eski 13-06-2008   #80 (mesaj-linki)
Frost01

Arkadaşlar ben msn şifremi parolamı anımsa kutusunu işaretli bi şekilde giriyordum.format atınca o da gitti ve şifremi gizli sorumu unuttum.microsofta da msj atmama rağmen bi cvp vermediler.bunu bir çaresi varmıdır.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
SAYGILARIMLA...

KARDEŞ MSN PASS I BENDE DENEDİM AMA ONDAN YARARLANMAK İÇİN ÖNCEDEN SENİN MAKİNENDE O MSNİN GİRİLMİŞ OLMASI GEREKİYOR.YANİ 1 KERE DE OLSA MSN E GİRMİŞ OLMAN GEREKİOR.SADECE PAROLA ŞİFRE KISMINIDA ORDA AÇILAN SAYFADA KULLANICI ADININ ALTINDA E-MAİLİN YAZAR ÜSTTE PAROLAYI DA TIKLA YANINA HEMEN PAROLALAR GELİR...

Son Düzenleyen Frost01; 13-06-2008 @ 23:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bulucular, hack, messenpass, msn, şifre
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hotmail Hack XSS Açığı - Uyarı I3uz_KaLpLi Arşive Kaldırılan Konular 33 25-08-2009 17:02
İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 08-03-2008 22:44
Ayna - Ay Değil Mevsim Değil Blue Blood Türkçe Şarkı Sözleri 0 05-03-2008 16:07
Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil Kral_Aslan Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-02-2008 14:07
Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 09-01-2008 21:24