| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Pc ye format attım messenger i kurdum yine aynı hata..Arkadaşlar bu hata pc mizden mi yoksa messengerin bu sürümünden mi kaynaklanıyor? xp sp 3 kullanıyorum.Kaç gündür msn e giremiyorum. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve ÇözümüBu arada wiperone teşekkürler arkadaşım. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü
ben denedim ama yapamadım wiperoneun dediğini açılmadı yani.. siz hangi dosyayı sildiniz acaba? herhangi bir .dll dosyasınımı silcez çok mantıksız bi çözüm gibi görünüyor.
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
Merhaba, Arkadaslar bu sorundan kurtulmak istiyorsaniz ucretsiz program olan Malwarebytes' Anti-Malware indirin , hem hizli hemde derin tarama yapin , rapordaki sonuclari kaldirin sorunu cozmus olacaktir. Download adresi : http://www.download.com/Malwarebytes...=dl&tag=button iyi forumlar. | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar ayni sorun bende de var. vista home premium kullanıyorum. Güvenlik olarak avg 8.5 kullanıyorum. ne yaptıysam çalştıramadım kuruluyo kullanıcı adresinin yazıldığı ilk yüz geliyor ama bir türlü msn açılmıyor | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümüabssm.dll Silmenize gerek yok adını değiştirseniz yeter(örnek "abssm.dll23") | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
yaptım bende bu işlemi peki arkadaslar bu sorum hepinize,bilgisayarınızda gizli dosyalar görünüyomu????bnde gizli dosyaları göster diyorum hiçbiri gözükmüyo bu sorunla aynı anda çıktı gizli klasör sorunuda bilgisi olan biri varsa ve böle bi sorunu yazarsa sevinirim
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
bnde bide 2 msn acmaya calısınca kişi listesi sorunu dio
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| communications, çözümü, hatası, live, platform, windows |
| vindows live comunicasyon, windows live communications sorunu, |
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası | tilky01 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 6 Gün Önce 01:32 |
| MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 37 | 1 Hafta Önce 22:34 |
| Windows Live Communications Platform Sorunu | vechy | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 11-01-2009 15:25 |
| Windows Live Messenger Yükleme Hatası | empaxcLuB | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 11-07-2008 13:56 |
| MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:06 |