| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü
Eğer Windows'un varsayılan temalarından farklı bir tema kullanıyorsanız standart temaya dönüp Windows Live Messenger'ı o şekilde başlatmayı deneyin: ![]() Bunun dışında şu adımları uygulamanızı önerebilirim: 1-) Windows Live Messenger'ı bilgisayarınızdan kaldırın. ----- Başlat > Çalıştır > appwiz.cpl yazıp Tamam'a tıklayın. ----- Açılan listede Windows Live Messenger'ı bulup Kaldır tuşuna tıklayın. 2-) Geçici dosya ve klasörleri silin. ----- Başlat > Çalıştır > cleanmgr yazıp Tamam'a tıklayın. ----- C: sürücüsünü seçip Tamam'a tıklayın. İşlem birkaç dakika sürebilir, bekleyin. ----- Disk Temizleme ekranında 'Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları, Geçici Internet Dosyaları, Geçici Dosyalar, Geçici Çevrimdışı Dosyalar ve Çevrimdışı Dosyalar' seçeneklerini işaretleyin ve iki kez Tamam tuşuna tıklayın. 3-) Windows Live Messenger'a ait olan önbellek dosyalarını silin. ----- Başlat > Çalıştır > cmd yazıp Tamam'a tıklayın. ----- Sırasıyla aşağıdaki komutları uygulayın: Kod: del "%USERPROFILE%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL" del "%ALLUSERSPROFILE%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL" del "%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts"<> del "%USERPROFILE%\Contacts" | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Alternatif Çözüm iki gün boyunca internette girmediğim forum sitesi kalmadı bir çok çözüm yolu önerilmiş ama hiçbiri fayda etmedi .En sonunda kendi arşivimden ca.security antivirüsü kurdum ve windows live messenger ın açılışta verdiği windows live communications platform hatasına sebep olan Sality.AA virüsünü ortadan kaldırdım. Birçoğunda (Clean failed )hatası versede messenger daki problemi ortadan kaldıracğına eminim.Ayrıca Taramayı güvenli kipte yapmanız öneririm. DİKKAT İşletim sistemim: Windows Vista Ultimate Sp1 Paket içerisinde ca.security.exe nin kurulumu resimli olarak anlatılmıştır. Sality.AA ve ALMANAHE virüslerine karşı çok etkili ![]() ![]() umarım sizinde işinize yarar RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 - WL Communications Platform Hatası WLM 2009 - WL Communications Platform Hatası WLM 2009 Kurdum ve Bu Hatayı Almaktayım. Buradaki Adımlar Denedim Sorun Çözülmedi: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü ComboFix ile Tarama Yaptım Log Dosyası Aşağıdaki Linktedir. RapidShare: Easy Filehosting Lütfen Yardım Edin Bu Sorunu Nasıl Çözeceğim?.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü
arkadaşlar ben bu son sürümü olan messengeri yükledim ama msn açılıyor sonra hata veriyor hata raporu gönderme dediğim zaman msn yi kapatıyor lütfen yardım xp kullanıyorum
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Daha fazla teknik detay belirtmeniz gerekiyor. İşletim sisteminiz, yüklü olan güncelleştirmeler, güvenlik programlarınız, messenger sürümünüz, bu sorunu aşabilmek adına denedikleriniz vs...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bende denedim olmuyor işletim sistemi xp sp3 daha neyi açıklamam gerekiyor?
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Yalnız WLM kurulumunu bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra çalıştırın. | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Wlm 9 da böle bi hata verio arkdaşlar bi yardımcı olabilecek misiniz acaba? msn açılmıo açılsa bile 15-20 saniye sonra bu uyarı çıkıor ve kapatmak gerekio... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerek | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü del "%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts"<> şu anda beklenmiyordu diyor peki şimdi ne olacak??
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| communications, çözümü, hatası, live, platform, windows |
| communications platform, communications platform hatasi, platform hatasi, windows live communication platform, windows live communications hatasi, |
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası | tilky01 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 3 Gün Önce 01:32 |
| MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 37 | 4 Gün Önce 22:34 |
| Windows Live Communications Platform Sorunu | vechy | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 11-01-2009 15:25 |
| Windows Live Messenger Yükleme Hatası | empaxcLuB | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 11-07-2008 13:56 |
| MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:06 |