| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası
çook teşekkür ederim kaç gündür bunu arıyorum sonunda buldum
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
teşekkürler kardes
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
olmuyor ya windows vista benimki ama olmadi
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
Kardeşim, anlattığın için çok teşekkürler ama olmuyor. Bir şeyleri yanlış yapmışsındır diyeceksin büyük ihtimalle ama, gerçekten yanlış bir şey yapmadım. Dediklerini harfi harfine tam 2 kez yaptım. 2'sin de de olmadı. Yükle dediğin her şeyi yükledim. Sil dediğin her şeyi sildim. Ama olmuyor. MSN'e giriyorum, 2 saniye geçiyor. Pat! Yine kapanıyor. Lütfen biraz daha yardım et. MSN'siz bilgisayar olmuyor vallahi.
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||
| Cvp: MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger HatasıDosya İsmi Nedir? Windows Live Messenger İse Silebilirsin Silmesende Olur.
Sorunu Nasıl Çözüldüğünü Anlatsaydın Daha İyi Olurdu Hemde Senin Adına İlk Mesaja Taşıyabiliriz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Servis Paket 2 Kullanıyorsanız 3'e Geçin. Güncelleştirmeleri Eksiksiz Yapın. Aşağıdaki Linke Tıklayın MSN'yi Tekrar Tamamen Kaldırmayı Deneyin Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Anti-Malware Programı Yükleyip Tarama Yapın Malwarebytes' Anti-Malware Eğer Hiç Biri Sorunuz Çözülmediyse Combofix Programı Taratıp Deneyebilirsin. Combofix NOT:Combofix Tarama Yaptıktan Sonra Autorun Devre Dışı Kalacaktır. Oyun,Film,Müzik CD/DVD Taktığında Otomatik Tanımayacaktır Manuel Olarak Girmek Zorunda Kalırsın. | |||||||||||||||||
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
Çokk teşekkür ediyorum inşallah olur
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
yha abi hata osrununu cosdum de bnm msn acılmıo oturum acılıyor dıo acılmıo
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows |
| msn 8007007e hata kodu, |
MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 160 | 35 Dakika Önce 23:58 |
| MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası | ceza44 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 32 | 3 Gün Önce 20:52 |
| MSN Hata Kodu 810003c1 Windows Live Messenger Hatası | Fuchs_Saqo | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 23-05-2009 15:29 |
| MSN Hata Kodu 81000314 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 19-11-2008 00:40 |
| MSN Hata Kodu 81000301 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 20:19 |