Arama

MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 8

Güncelleme: 17 Temmuz 2012 Gösterim: 193.444 Cevap: 110
lord_manyak - avatarı
lord_manyak
Ziyaretçi
31 Mart 2010       Mesaj #71
lord_manyak - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum.Bu hatanın çözümünü Windows 7 olarak da anlatabilir misiniz ? Ben güncelleştirmelerini bulamadım Windows 7 nin..
Sponsorlu Bağlantılar
GanqstaRap - avatarı
GanqstaRap
Ziyaretçi
4 Nisan 2010       Mesaj #72
GanqstaRap - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu msn denen karın ağrısından bıktım usandım artık onlarca kez denedim yüklenmiyor zımbırtı %75e geldiğinde böyle bir ekran geliyor sonra devam diyorum bir şey gelmiyor arkasından msn başlatta gözüküyor tıklıyorum bu seferde 8007007e hatası geliyor yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar
Glowfoto :: Photo Sharing bu resimdeki gibi bir ekran geliyorrr
Son düzenleyen GanqstaRap; 4 Nisan 2010 22:21 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
jokerboy41 - avatarı
jokerboy41
Ziyaretçi
6 Nisan 2010       Mesaj #73
jokerboy41 - avatarı
Ziyaretçi
YA 5.DEDĞİNİZ MADDEYE KADAR YAPTIM ORDA YAZAN W.L.M DOSYASINIDA İNDİRDİM MESSENGER.MSİ DOSYASINI YÜKLERKEN
BİLGSYARNZDA YÜKLÜ OLAN W.L.M SÜRÜMÜ,YÜKLMYE ÇALŞTĞNZ SÜRÜMDN DHA YENİ ESKİYİ DENETİM MASASI EKLE KALDIRDAN SİLİP BUNU TEKRAR YÜKLE DİYOR.
AMA DENETİM MASASINDAKİ MSN İLE İLGİLİ TÜM DOSYALARIN KARŞISINDA EKLE KALDIR KOMUTU GÖZÜKMÜYOR KALDIRAMIYORUM YANİ!NE OLUR YARDIM EDİN YA Msn MadSopaBreakMsn Cry

Son düzenleyen jokerboy41; 6 Nisan 2010 18:34 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
jokerboy41 - avatarı
jokerboy41
Ziyaretçi
7 Nisan 2010       Mesaj #74
jokerboy41 - avatarı
Ziyaretçi
272edf22

ARKADAŞLAR LİNKE TIKLAYIP SORUNUMU SİZDE GÖREBİLİRSİNİZ HALA YARDIM ALAMADIM...!
Son düzenleyen The Unique; 20 Nisan 2010 23:33
canazor_shark - avatarı
canazor_shark
Ziyaretçi
8 Nisan 2010       Mesaj #75
canazor_shark - avatarı
Ziyaretçi
Dostlar Galiba önce ingizlicesinin yüklenmesi gerekiyor kaynanabana arkadaşımızın söylediği gibi işlem devam ediyor bitince işlemi anlatırım
mehmet69 - avatarı
mehmet69
Ziyaretçi
24 Nisan 2010       Mesaj #76
mehmet69 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kozalakng adlı kullanıcıdan alıntı

cok teşekkürler 8007007e sorunu cözüldü fakat otamatik e mail acılmıyor ben maili acmak için tıkladıgımda italyanca hotmail giriş sayfası cıkıyor ben bu hatayı almadan öncede böyle olmustu araçlardan otomatik aç yapınca 8007007e hatası olmuştu zaten Msn Sad

Alıntı
jokerboy41 adlı kullanıcıdan alıntı

272edf22

ARKADAŞLAR LİNKE TIKLAYIP SORUNUMU SİZDE GÖREBİLİRSİNİZ HALA YARDIM ALAMADIM...!

Arkadaşım Windows Installer CleanUp Utility programını sitede var indir kur çalıştırdığında Windows Live Messenger ile ilgili herşeyi silin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2010       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oturum açamadğımız msn klosörü hangisi bilmen war mı ????
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
25 Nisan 2010       Mesaj #78
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

oturum açamadğımız msn klosörü hangisi bilmen war mı ????

İlk Önce Gizli Klasör Açın
Bilgisayarıma Girin Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosya Ve Klasörleri Göster Uygulayın

Aşağıdaki Dizini Takip Edin
Alıntı

C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

MSN Adresi Gözükmüyorsa Bütün Klasörleri Siliniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mayıs 2010       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar pc nizin saati yanlış ise messenger e giremeyebilir messenger için saat çok önemlidir
Bright. - avatarı
Bright.
Ziyaretçi
21 Mayıs 2010       Mesaj #80
Bright. - avatarı
Ziyaretçi
80077007e hata kodundan dolayı açılmıyor bu hata kodu için ne yapmam gerekiyor acaba?