Arama

MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 9

Güncelleme: 17 Temmuz 2012 Gösterim: 193.436 Cevap: 110
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
21 Mayıs 2010       Mesaj #81
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Bright. adlı kullanıcıdan alıntı

80077007e hata kodundan dolayı açılmıyor bu hata kodu için ne yapmam gerekiyor acaba?

Verdiğim Linki İnceleyin >> MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs
Sponsorlu Bağlantılar

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
NEDEN ÇÖZÜM ATMADIN
Sponsorlu Bağlantılar
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
25 Mayıs 2010       Mesaj #83
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

NEDEN ÇÖZÜM ATMADIN

İlk Mesajda Çözüm Mevcuttur > MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2010       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oturum Açamadığınız MSN Klasörü Silin.
Demişşin ya abi bn orasını 800700e bulamadım Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2010       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
poyraz_low ; LÜTFEN DIKKAT ARKDASLARRR : bunlara yapmanıza kesınlıkle gerek yok SIZE 10 sanıyenızı almıycak cok kolay herkezın yapabılcegı kendı buldugum yöntemi göstercem 100%100 garantı verıyorum tsk lerınızı yaptıktan sonra edersnız . 10 saniyemi aldı sorunu çözmek yoksa açılmıyordu ve hizmet geçici olarak kullanılamıyor hatası veriyordu. C:\Program Files\Windows Live\Installer buraya girerek wlarp.exe dosyasını çalıştırın ve onar seçeneğini seçin , onarıldıktan sonra msn yi sorunsuz kullanabilirsiniz. bılgısayar konusunda her turlu sorununuzu cözebılırm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2010       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
poyraz_low ; LÜTFEN DIKKAT ARKDASLARRR : bunlara yapmanıza kesınlıkle gerek yok SIZE 10 sanıyenızı almıycak cok kolay herkezın yapabılcegı kendı buldugum yöntemi göstercem 100%100 garantı verıyorum tsk lerınızı yaptıktan sonra edersnız . 10 saniyemi aldı sorunu çözmek yoksa açılmıyordu ve hizmet geçici olarak kullanılamıyor hatası veriyordu. C:\Program Files\Windows Live\Installer buraya girerek wlarp.exe dosyasını çalıştırın ve onar seçeneğini seçin , onarıldıktan sonra msn yi sorunsuz kullanabilirsiniz. bılgısayar konusunda her turlu sorununuzu cözebılırm
keles232 - avatarı
keles232
Ziyaretçi
20 Haziran 2010       Mesaj #87
keles232 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar 10 30 saattir bu veletin basındayım hala yapamadım cok urastım sonnda tekrar yukliyebildim ama simdide hata kodu veriyor 800700700e die lutfen biri yardım etsin bunu nasıl yapabilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2010       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya hiç bişey anlamadım arkadaşlar daha kolay bi yolu yokmu acaba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2010       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadasm onerdıgın ve bır cok unıstal programı denedım msn ı sıl dedıgım an bılgısayar tamamen kıtlenıyor reset atmam gerekıyor ne yapmam gerek
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2010       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynen eski msn 9 silmeden ingilizce olanı yükle sonra silmeden türkce olanı yükle sorun bitiyor normal calışıyor