| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn live de görüntü resmi sorunu!
Bu konu içinde bazı klasörlerden bahsedilmiş, ilgili olanları bulup silin: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM (Windows Live Messenger)'de Görüntü Resmi Sorunu
kardeş ben okudum ama anlayamadım ya,b en sadece bu görüntü resimlerindeki sildigim halde tekrar geri gelen ama resmi gökzümeyenleri silmek istiyorum oı kadar,
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM (Windows Live Messenger)'de Görüntü Resmi Sorunu
arkadsım ben gorunto resmını değiştiriyorum ama bene diyorki daha oturum acmadınız once oturum acmanız gerekıyor.sonra burdan değiştiriyorum hesabı kapatıp actıktan sonra yıne eskı resım yereıne geliyor...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger'da E-Posta Bildirimleri Sorunu | ahmetgns | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 7 | 1 Gün Önce 17:28 |
| Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu | ShadowFlame | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 34 | 4 Gün Önce 19:25 |
| Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu | erci | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 18-10-2009 00:06 |
| Windows Live Messenger Donma Sorunu | YaSıNSs | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 56 | 17-10-2009 01:02 |
| Windows Live Communications Platform Sorunu | vechy | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 11-01-2009 15:25 |