WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-04-2007   #1 (mesaj-linki)
jonysmith
WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu

gördügünüz gibi burda görüntü resimlerinin isimleri var kendileri yok,ben bunları kaldırdıktan sonra oldu bu ve her kaldırışımda sanki kladırılmamış gibi tekrar geri ggeliyor, bir türlü yokedemedim, bilgi olan arkadaşlar varsa yardımalrını bekliyorum.. saygılar.ççç
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-04-2007   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: msn live de görüntü resmi sorunu!

Bu konu içinde bazı klasörlerden bahsedilmiş, ilgili olanları bulup silin:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 15-04-2007   #3 (mesaj-linki)
jonysmith
Cvp: WLM (Windows Live Messenger)'de Görüntü Resmi Sorunu

kardeş ben okudum ama anlayamadım ya,b en sadece bu görüntü resimlerindeki sildigim halde tekrar geri gelen ama resmi gökzümeyenleri silmek istiyorum oı kadar,
Eski 04-07-2008   #4 (mesaj-linki)
faxro
Cvp: WLM (Windows Live Messenger)'de Görüntü Resmi Sorunu

arkadsım ben gorunto resmını değiştiriyorum ama bene diyorki daha oturum acmadınız once oturum acmanız gerekıyor.sonra burdan değiştiriyorum hesabı kapatıp actıktan sonra yıne eskı resım yereıne geliyor...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger'da E-Posta Bildirimleri Sorunu ahmetgns MSN Teknik Destek/Bilgiler 7 1 Gün Önce 17:28
Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu ShadowFlame MSN Teknik Destek/Bilgiler 34 4 Gün Önce 19:25
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu erci MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 18-10-2009 00:06
Windows Live Messenger Donma Sorunu YaSıNSs MSN Teknik Destek/Bilgiler 56 17-10-2009 01:02
Windows Live Communications Platform Sorunu vechy Arşive Kaldırılan Konular 7 11-01-2009 15:25