| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn
Messenger menüsünden Araçlar > Seçenekler > Gizlilik sekmesi > Engellenenler listesi'ne kadar gelip engelli listenizdeki adres/isimlerin üzerinde sağ tıklayarak açılan menüde etkin olan "Kişilere ekle" öğelerine tıklamanız yeterli.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu
Benim windows live 9.0 ı yükledim msnimi yeni actım ve facebook taki kişilerimin hepsini ekledim otomatik olarak.Fakat onların listesinde gözükmeme rağmen benimle konusma yapabiliyorlar ve Bu kişi listenizde değil eklemek için tıklayınız diyor tıklıyorum ama yinede o kişileri ekleyemiyorum.Ayrıca başlattaki windowsun en eski sürümünden actığım zaman hepsini net olarak görüorum bu konuda ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim lütfen cok acil....KoLay gelsin
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunuverdigin bilgi icin tsk ama buda ise yaramiyor.bu sorun hic bi sekilde cözülmüyor 2 haftadir ugrasiyorum bulamadim.bulan varsa yardim etsin lütfen.kisi listesi hic bi sekilde görünmüyor. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| ben eklemeden beni kimse ekleyemiyor
Merhabalar değerli arkadaşlar site mail adresimi Hotmail Destekli Mail Adresi Yaptım daha önceden hiç bir sorun yaşamıyordum ancak bir süre sonra sorun yaşamaya başladım Yaşadığım Sorun Şudur Karşıtaraf beni Ekliyor ancak bana Hiçbir Uyarı Gelmiyor eklediğine Dair Ayarlarada Baktım Ancak Hiçbir sorun görünmüyor ben eklediğimde Karşıtarafa yazabiliyorum oda bana yazabiliyo Bu sorunu Nasıl Çözebilirim ? İyi Çalışmlar Dilerim ... | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ben eklemeden beni kimse ekleyemiyor
Yanlı$ eklıyor olmasınlar Mail uzantın ney ki
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| kişi iletisi
Arkadaşlar, kişi listemdekilerin isimlerinin karşısında kişisel ileti yazıları çıkması gerekiyor ama bende çıkmıyorlar diğer msn hesabımdakilerinde iletileri çok eski yılbaşından kalma kendini güncellemiyor nedenini bilenler yardımcı olabilirmi? | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| msn kişi ekleme yardım
arkdaslar ben msn 8,5 kullanıyorum bır kac aydır bırılerı benı ekleyınce sol ust tarafta bı uayrı cıkıyordu falancı kısı sızı ekledı eklemek ıstermısınız dıye ama son bır kac aydır benı ekleyenler ıcın uyarı cıkmıyor ancak o kısı benı ekleyıp bıseyler yazdıgında acılan konusma penceresının ust tarafından bu kısı lıstenızde cegıl eklemek ıstermısınız yazan yerden ekleyebılıyorum bunu bılgısayarımdakı bır sorundan mı kaynaklanıyor dıye dusundum ve baska bır msn hesabı actım o hesapta kısı ekledıgı zaman uyarı cıkıyor acaba bu sorunu nasıl halledebılırım yardımlarınız ıcın sımdıden teekkurler
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn kişi ekleme yardımNOT: Windows Live Messenger 2009 indirmek için TIKLAYIN. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu
hocam bılgın ıcın tesekkur ederım ama bır kac farklı bılgısayardan denedım olmuyor sımdı yenı bır hesab alıyorum ve sorunluk msn yı eklıyorum yenı hesapta onlıne gozukuyo ama sorunlku msn de bır hareket yok yenı hesaptan sorunlu hesaba bısey yazdıgım zaman hemen konusma penceresı acılıyor ve orda bu kısı lıstenızde degıl eklemek ıcın burayı tıklayın yazıyor tam aksıne sorunlu hesabtan bırısını ekledıgım zaman ekledıgım kısıde hemen felanca kısı sızı ekledı dıye bır uyarı cıkıyo msn 9 surumundede aynı sorunum var cok ugrastım komple kaldırıp yenden kurdum msn yı ama sorunum gıderılmedı
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ekleme, kişi, listesi, msnde, sorunu |
| bu kisi kisi listenizde degil, msn 9 kisi ekleyemiyorum, msnde kisi ekleme olmuyor, |
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 4 Hafta Önce 00:26 |
| Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 17-06-2009 08:50 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |
| MSN'de Göz Kırpması Gönderme Sorunu | otuzdokuz | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 21-01-2007 17:18 |