| | #11 (mesaj-linki) | |
| merhaba ben emre
eüaeüaeüaeüaeüa ![]() resimdeki hatayı aldım az nce 9.0 ı kurdum ama 8.5 de bile aynı hatay aldım yardımcı olsanoız [/quote]
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma Sorunlarını Giderme
yokum ya bilen msnde olmam lazım | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
flood olucak ama bunun sebebini buldum! Nod32 2.7 versiyonla tarattım bilgisayarı komple sonunda 4-5 tane virüs buldu msn bu yüzden açılmıyormuş. Aynı hatayla karşılaşanlar olursa nod32 tavsiye ederim
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
ya bende oturum açmadınız diyor ama nerden açacağımı bilmiyyorum msn ye eklenmedi discovery :s
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Oturum Açma Ekranı Sorunu Merhaba arkadaşlar..ilginç bir sorunum var..Oturum açma ekranındaki beni hatırla dediğim adresler bugün ikinci kez silindi.Tekrar yazıp girdiğimde eski yapmış olduğum ayarlar duruyor ama adresimi ve şifremi hatırlamıyor..Bunun sebebi nedir??ilk önce kayıt edip hatırlıyor,sonra kendiliğinden siliyor.. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma Ekranı Bence siz eski MSN silin yenisin indirin.Belki bu zaman her şey istediyiniz gibi olur. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma EkranıSorun devam ederse MSN formatlayın. Program Ekle/Kaldır'dan MSN Messenger'ı kaldırın. Application Data klasörünü silin. Application klasörünün yolu: Eğer XP/2K kullanıyorsanız, C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ ('xxxx' yazan bölümde windows oturum açma adınız olacak) Bu işlemi gerçekleştirmeden önce gizli dosyaları görünür hale getirmeyi unutmayın. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin. Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, regedit yazıp enter 'a basın. Aşağıdaki anahtar adlarına kadar gelin ve onları silin. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger MSN Messenger 'ı tekrar kurun. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Messenger, hesaplarımı hatırlamıyor Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Messenger'ın hesaplarımı hatırlamaması ile ilgili sorunum var. Oturum açarken 'Beni anımsa' ve 'Parolamı anımsa' kutucukları işaretli olduğu halde bir sonraki yeniden başlatmada kayıtlı bütün hesaplar görünmüyor. 2-3 gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu. Messenger'ı onarmayı denedim sonuç alamadım, kaldırdım yine sonuç alamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger, hesaplarımı hatırlamıyor | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, giderme, oturum, sorunlarını |
Oturum Açma Sorunlarını Giderme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 5 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| Son oturum açma tarihi | yalniz-genc | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 23-08-2008 19:29 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |