Oturum Açma Sorunlarını Giderme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-01-2008   #11 (mesaj-linki)
emre1175
merhaba ben emre

eüaeüaeüaeüaeüa

resimdeki hatayı aldım az nce 9.0 ı kurdum ama 8.5 de bile aynı hatay aldım yardımcı olsanoız[/quote]
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-01-2008   #12 (mesaj-linki)
xccdark - avatarı
Cvp: Oturum Açma Sorunlarını Giderme

yokum ya bilen msnde olmam lazım
Eski 26-01-2008   #13 (mesaj-linki)
xccdark - avatarı

flood olucak ama bunun sebebini buldum! Nod32 2.7 versiyonla tarattım bilgisayarı komple sonunda 4-5 tane virüs buldu msn bu yüzden açılmıyormuş. Aynı hatayla karşılaşanlar olursa nod32 tavsiye ederim
Eski 12-02-2008   #14 (mesaj-linki)

ya bende oturum açmadınız diyor ama nerden açacağımı bilmiyyorum msn ye eklenmedi discovery :s
Eski 13-02-2008   #15 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

oğuzkağan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bende oturum açmadınız diyor ama nerden açacağımı bilmiyyorum msn ye eklenmedi discovery :s
ahmed'in yönergeleriyle MessengerDiscovery'yi tamamen kaldırın ve geri kurun. (Keşke arama yapsaydınız ve bu soruyu Messenger Discovery forumunda sorsaydınız)

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

uyumlu sürümler:
Install_Messenger 8.1.0178
MDL_1.3.0322
Eski 29-03-2009   #16 (mesaj-linki)
necdet_87 - avatarı
Oturum Açma Ekranı Sorunu

Merhaba arkadaşlar..ilginç bir sorunum var..Oturum açma ekranındaki beni hatırla dediğim adresler bugün ikinci kez silindi.Tekrar yazıp girdiğimde eski yapmış olduğum ayarlar duruyor ama adresimi ve şifremi hatırlamıyor..Bunun sebebi nedir??ilk önce kayıt edip hatırlıyor,sonra kendiliğinden siliyor..
Eski 29-03-2009   #17 (mesaj-linki)
Cvp: Oturum Açma Ekranı

Bence siz eski MSN silin yenisin indirin.Belki bu zaman her şey istediyiniz gibi olur.
Eski 29-03-2009   #18 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: Oturum Açma Ekranı

necdet_87 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar..ilginç bir sorunum var..Oturum açma ekranındaki beni hatırla dediğim adresler bugün ikinci kez silindi.Tekrar yazıp girdiğimde eski yapmış olduğum ayarlar duruyor ama adresimi ve şifremi hatırlamıyor..Bunun sebebi nedir??ilk önce kayıt edip hatırlıyor,sonra kendiliğinden siliyor..
Deep Freeze programı kullanıyorsanız DeepFreeze yüzünden olabilir. Bunun dışında kullandığınız anti virüs yazılımlarından da olabilir. Kullandığınız anti virüs programını devre dışı bırakın. Mail adresi ve şifreyi yeniden yazın, Beni Hatırla ve Paralomı Anımsa seçeneklerini işaretleyip oturum açın.

Sorun devam ederse MSN formatlayın.

Program Ekle/Kaldır'dan MSN Messenger'ı kaldırın.
Application Data klasörünü silin.

Application klasörünün yolu:
Eğer XP/2K kullanıyorsanız,
C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
('xxxx' yazan bölümde windows oturum açma adınız olacak) Bu işlemi gerçekleştirmeden önce gizli dosyaları görünür hale getirmeyi unutmayın.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, regedit yazıp enter 'a basın. Aşağıdaki anahtar adlarına kadar gelin ve onları silin.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger

MSN Messenger 'ı tekrar kurun.
Eski 27-07-2009   #19 (mesaj-linki)
Messenger, hesaplarımı hatırlamıyor

Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Messenger'ın hesaplarımı hatırlamaması ile ilgili sorunum var. Oturum açarken 'Beni anımsa' ve 'Parolamı anımsa' kutucukları işaretli olduğu halde bir sonraki yeniden başlatmada kayıtlı bütün hesaplar görünmüyor. 2-3 gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu. Messenger'ı onarmayı denedim sonuç alamadım, kaldırdım yine sonuç alamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Eski 28-07-2009   #20 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger, hesaplarımı hatırlamıyor

atmaca27 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Messenger'ın hesaplarımı hatırlamaması ile ilgili sorunum var. Oturum açarken 'Beni anımsa' ve 'Parolamı anımsa' kutucukları işaretli olduğu halde bir sonraki yeniden başlatmada kayıtlı bütün hesaplar görünmüyor. 2-3 gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu. Messenger'ı onarmayı denedim sonuç alamadım, kaldırdım yine sonuç alamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Sorun 18 numaralı mesajda anlatılanlar sayesinde çözüldü. (Mesajımı düzenleme yetkim olmadığı için alt alta yazmak durumunda kaldım.)
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, giderme, oturum, sorunlarını
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Oturum Açma Sorunlarını Giderme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 5 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 51 31-08-2009 19:58
Son oturum açma tarihi yalniz-genc Arşive Kaldırılan Konular 1 23-08-2008 19:29
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19