| | #21 (mesaj-linki) | |
|
Arkadaşlar konuyu güncellemek durumundayım çünkü sorun hâlen devam ediyor. ![]() Yok mudur bilgisi olan? Son Düzenleyen ahmetgns; 29-07-2009 @ 20:02. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma Sorunlarını Giderme
Sorun devam ediyor...
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
yhaaa msn açılmıo hta dio nasl msn açcamm yhaaa ![]() yardım etcek biri varmıı??
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar açıldıktan sonra sadece resim ve mouse görünüyor, neden olabilir?
beyler bi yardım edin benim iki tane kullanıcı hesabım var ama açılırken direk açılıyo şifre koymama rağmen oturum açma ekranı gelmiyo yani bi yardım lütfen | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Burası Msn Teknik destek Sorununuz neyle ılgılı ?
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| hotmail açılıyor msn açılmıyor
ARKADAŞLAR HOTMAİLDEN GİRİŞ YAPABİLİYORUM AMA MSN PROGRAMINDAN GİREMİYORUM MSN ME DİĞER MSNLERİME GİREBİLİYORUM AMA TEKİNE GİREMİYORUM NEDEN OLUR ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
Merhaba geçenlerde messengerin son sürümü olan 9 u yükledim ilk bi kaç gün sorun yoktu fakat ilerki günlerde sorun olmaya başladı.Msn i açtıktan 1 dakika sonra falan bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor yazıyor ve hata raporu hazırlayıp gönderip göndermememi soruyor hiçbişeye tıklamadan kullanuyorum ama ekranda rapor penceresininin durması sinirimi bozuyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||
oturum silmek istiyorum tamamen | |||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma Sorunlarını Giderme msn iletilerimi ayarlarken , iletileri kaydetme dedim.geçmiş iletime ulaşmak istiyorum şimdi.ulaşabilirmiyim şimdi
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, giderme, oturum, sorunlarını |
Oturum Açma Sorunlarını Giderme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 1 Hafta Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 3 Hafta Önce 11:04 |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| Son oturum açma tarihi | yalniz-genc | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 23-08-2008 19:29 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |