Oturum Açma Sorunlarını Giderme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-09-2009   #31 (mesaj-linki)
Cvp: Oturum Açma Ekranı

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Deep Freeze programı kullanıyorsanız DeepFreeze yüzünden olabilir. Bunun dışında kullandığınız anti virüs yazılımlarından da olabilir. Kullandığınız anti virüs programını devre dışı bırakın. Mail adresi ve şifreyi yeniden yazın, Beni Hatırla ve Paralomı Anımsa seçeneklerini işaretleyip oturum açın.

Sorun devam ederse MSN formatlayın.

Program Ekle/Kaldır'dan MSN Messenger'ı kaldırın.
Application Data klasörünü silin.

Application klasörünün yolu:
Eğer XP/2K kullanıyorsanız,
C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
('xxxx' yazan bölümde windows oturum açma adınız olacak) Bu işlemi gerçekleştirmeden önce gizli dosyaları görünür hale getirmeyi unutmayın.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, regedit yazıp enter 'a basın. Aşağıdaki anahtar adlarına kadar gelin ve onları silin.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger

MSN Messenger 'ı tekrar kurun.

aynı sorun devam ediyor başka bir çözümünüz var mı ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-09-2009   #32 (mesaj-linki)
Cvp: Oturum Açma Sorunlarını Giderme

arkadaslar ben msn sıfresını unuttum yenı sıfre alabılıyorum bunda problem yok su anda yenı sıfre almamış durumdayım.fakat eski sifremı nasıl ogrenırım bu sıfreyede ıhtıyacım var.bu konuda yardımcı olabılecek varmı acaba
Eski 1 Hafta Önce   #33 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Oturum Açma Sorunlarını Giderme

msn çalışıyor ama msnye giriyorum tekrar aynı sayfaya dönüyorum... lütfen yardım edin lütfen!!!!!
Eski 1 Hafta Önce   #34 (mesaj-linki)
Oturum Açma Sorunlarını Giderme

Arkadaşlar benim sorunumda şu;

msn yeni sürümü ve plus yükledim ilk oturum normal bir şekilde açılıyor fakat ikinci oturumu açmaya çalıştığımda sorun giderici çıkıyor onar dediğim halde yine açılmıyor tüm ayrıntılara baktım herşey normal ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim kafayı yicem
Eski 1 Hafta Önce   #35 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

yaa benm msnde hizmet geciçi olrak kullanılmadığından windows live oturumunu açılamadı . lütfen dha snra tekrar deneyiniz yazıo napcamm benn
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, giderme, oturum, sorunlarını
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Oturum Açma Sorunlarını Giderme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 6 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 3 Hafta Önce 11:04
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 51 31-08-2009 19:58
Son oturum açma tarihi yalniz-genc Arşive Kaldırılan Konular 1 23-08-2008 19:29
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19