| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma Ekranıaynı sorun devam ediyor başka bir çözümünüz var mı ? | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma Sorunlarını Giderme
arkadaslar ben msn sıfresını unuttum yenı sıfre alabılıyorum bunda problem yok su anda yenı sıfre almamış durumdayım.fakat eski sifremı nasıl ogrenırım bu sıfreyede ıhtıyacım var.bu konuda yardımcı olabılecek varmı acaba
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum Açma Sorunlarını Giderme msn çalışıyor ama msnye giriyorum tekrar aynı sayfaya dönüyorum... lütfen yardım edin lütfen!!!!!
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Oturum Açma Sorunlarını Giderme
Arkadaşlar benim sorunumda şu; msn yeni sürümü ve plus yükledim ilk oturum normal bir şekilde açılıyor fakat ikinci oturumu açmaya çalıştığımda sorun giderici çıkıyor onar dediğim halde yine açılmıyor tüm ayrıntılara baktım herşey normal ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim kafayı yicem | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma
yaa benm msnde hizmet geciçi olrak kullanılmadığından windows live oturumunu açılamadı . lütfen dha snra tekrar deneyiniz yazıo napcamm benn
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, giderme, oturum, sorunlarını |
Oturum Açma Sorunlarını Giderme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 6 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 3 Hafta Önce 11:04 |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| Son oturum açma tarihi | yalniz-genc | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 23-08-2008 19:29 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |