| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
herkese merhaba Siteye yeni üye oldum .İçindeki bilgiler hakikaten herkese çok yardımcı ve yapıcı olarak hazırlamış. Benim sorum ise:Live messengerda anlık iletileri bilgisayarıma kaydetmeden önceki iletilerimi okuma şansım var mıdır?Yani iletileri bilgisayarıma kaydetmeden okuma şansım varmıdır? Arkadaşlarımla msn de olan konuşmalarım otomatik olarak benim dahilim dışında bir yere kaydedilmiş midir?Eğer kaydedilmiş ise bunu nasıl bulabilirim Bu konu hakkındaki görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim Saygılarımla | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: ileti kaydetme
Ama o bilgisayarda Messenger Plus! varsa ve siz yapılandırma sihirbazını okumadan kapattıysanız, iletileriniz kaydedilmiştir. Gidin, silin. WLM normalde Belgelerim/Alınan Dosyalarım burda bir yerde kaydeder. Messenger Plus! da Belgelerim/My Chat Logs veya İleti Geçmişim diye bir klasörde kaydeder. Tabi bu iki konum varsayılan konumlardır ve genelde insanlar değiştirmez. | |||||||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki mesela 3 ay önce bir arkadaşımla msnde konuştuğum iletileri görebilme şansım var mıdır acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler Saygılarımla | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme ben chat log şifremi unuttum sanırım, aklımdaki şifreyi deniyorum olmuyor ve ulaşmam gereken bikonuşma dosyam var ama aç**ıorum yardımcı olursanız sewinirim acil | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme msn live geçmiş iletiler kodlanmış değişik yazım karakterinde çıkıyor. bunları okuyabilirmiyim.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
Son Düzenleyen ahmetgns; 01-01-2008 @ 08:25. | |||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| kullanıcı adı bilinen bir kullanıcının ileti geçmişine nasıl ulaşılabilinir live messengerda şifresini e kullanıcı adını bildiğim birinin kendi bilisayarımda olmayan ileti geçmişine yani konuşmalarına internet üzerinden nasıl ulaşabilirim acaba. bunlara ulaşılabilecek bir site var mı .ileti geçmişi msn messengerın kullanıldığı bilgisayarda saklanıyor biliyorum ama dışarıdan bir şekilde bu bilgilere şifre ve kullanıcı adı bilinerek ulaşılabilinir mi acaba yardımcı olursanız sevinirim . | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: kullanıcı adı bilinen bir kullanıcının ileti geçmişine nasıl ulaşılabilinir
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| İleti Gecmişi Parola(soru?)
merhaba arkadaslar, sorunum var wındows live 8.5 beta (plus live) kullanıyorum. menü cubugunda plus live sekmesınde bulunan /tercıhler sekmesınde parola istiyor.Şifremi unuttum.İletı gecmısını de sfrelemek ıstıyorum.Fakat sıfreyı unuttugum ıcın her konusmadan sonra sılmek zorunda kalıyorum İletı gecmısı adlı klasoru.Şifreyi nasıl sıfırlayabılırım boyle bırsey var mı? | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| chat log, msn ileti kaydetme, msn iletileri kaydetme, msn iletilerini kaydetme, my chat logs, |
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 57 | 2 Hafta Önce 17:12 |
| Flash Kaydetme - Swf İndirme / Kaydetme - FlashCapture | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 4 Hafta Önce 23:01 |
| HyperSnap-DX 6 (Ekran Resmi Kaydetme) | -magic- | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 26-06-2009 13:29 |
| Konuşmalarınızdaki Metinleri Arayın - Gönderdiğiniz İletileri Çabucak Tekrar Gönderin | ahmetgns | Messenger Plus! | 1 | 05-07-2008 18:36 |
| MSN Answering Machine (Ses Kaydetme) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 4 | 04-06-2008 21:44 |