| | #1 (mesaj-linki) |
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
herkese merhaba Siteye yeni üye oldum .İçindeki bilgiler hakikaten herkese çok yardımcı ve yapıcı olarak hazırlamış. Benim sorum ise:Live messengerda anlık iletileri bilgisayarıma kaydetmeden önceki iletilerimi okuma şansım var mıdır?Yani iletileri bilgisayarıma kaydetmeden okuma şansım varmıdır? Arkadaşlarımla msn de olan konuşmalarım otomatik olarak benim dahilim dışında bir yere kaydedilmiş midir?Eğer kaydedilmiş ise bunu nasıl bulabilirim Bu konu hakkındaki görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim Saygılarımla | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | ||
Cvp: ileti kaydetmeAlıntı:
Alıntı:
Ama o bilgisayarda Messenger Plus! varsa ve siz yapılandırma sihirbazını okumadan kapattıysanız, iletileriniz kaydedilmiştir. Gidin, silin. WLM normalde Belgelerim/Alınan Dosyalarım burda bir yerde kaydeder. Messenger Plus! da Belgelerim/My Chat Logs veya İleti Geçmişim diye bir klasörde kaydeder. Tabi bu iki konum varsayılan konumlardır ve genelde insanlar değiştirmez. | |||
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: ileti kaydetme
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki mesela 3 ay önce bir arkadaşımla msnde konuştuğum iletileri görebilme şansım var mıdır acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler Saygılarımla | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: ileti kaydetme Ne kadar önce kaydedildiği önemli değil ki. Kaydedilmişse kaydedilmiştir yani. Dediğim klasörlerden bakın bi. Olmazsa kişi listesinde kişilerin üzerine sağ tıklayıp birer birer (hangisiyle konuştuysanız artık) menüden Görünüm>İleti Geçmişi diye seçin bakalım bişi çıkartacak mı? Çıkartırsa WLM seçeneklerine gidin, ordan iletilerin kaydedilme konumunu bulun, sonra da oraya Explorer penceresinden doğrudan gidin.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme ben chat log şifremi unuttum sanırım, aklımdaki şifreyi deniyorum olmuyor ve ulaşmam gereken bikonuşma dosyam var ama açamıorum yardımcı olursanız sewinirim acil | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 103 | 1 Gün Önce 02:42 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 48 | 1 Hafta Önce 15:01 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 148 | 2 Hafta Önce 22:36 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||