| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
ben hesabı kapata girdim ancak diyorki önce mail hesabını kapatmam gerekiyormuş mail hesabını nasıl kapatacağım | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Hesabınızı kapatma : Hesabınızı kapattığınızda, kayıtlı bilgiler (Bu, e-posta adresiniz ve parolanız dahil olmak üzere Windows Live'a verilen bilgilerdir.) ve kimlik bilgileri (Kısıtlanmış kaynaklara erişmek için kullandığınız benzersiz bilgiler. Windows Live için kimlik bilgileri e-posta adresinizi ve parolanızı içerir. Cep telefonu numarası ve PIN numarası, akıllı kart ve güvenlik anahtarı bilgilerini de içerebilir.) niz ile birlikte Messenger kişi listenizi ve Windows Live kişilerinizi kalıcı olarak silmiş olursunuz. Hiçbir Windows Live sitesine veya hizmetine oturum açamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için:
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
mrb ben bu siteye yeni uye oldum yalnız benım bir sorunum var msn nasıl kapatılır
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - SilmeAlıntı:
Burdaki konunun başında Tamda istediğiniz şey anlatılmaktadır. Şuraya tıklayınız; MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme | ||
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme hesap kapatılamıyor diyor neden olabilir bu sizce | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| hotmail hesabını kapatma hotmail hesap silme hotmail hesap özeti kapatma msn de hesap kapatma msn hesabı kapatmak msn hesap msn hesap sayfası msn hesap silmek msn hesap özeti sayfası windows live hesabı windows live hesap windows live hesap silme windowslive hesabı kapatma windowslive hesap |
| Konu Araçları | |
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 106 | 9 Saat Önce 00:28 |
| Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum | masderxxx | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 29 | 3 Gün Önce 02:17 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 48 | 2 Hafta Önce 15:01 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 148 | 3 Hafta Önce 22:36 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||