Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 24-08-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
ben hesabı kapata girdim ancak diyorki önce mail hesabını kapatmam gerekiyormuş mail hesabını nasıl kapatacağım
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-09-2007   #17 (mesaj-linki)
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Hesabınızı kapatma :

Hesabınızı kapattığınızda, kayıtlı bilgiler (Bu, e-posta adresiniz ve parolanız dahil olmak üzere Windows Live'a verilen bilgilerdir.) ve kimlik bilgileri (Kısıtlanmış kaynaklara erişmek için kullandığınız benzersiz bilgiler. Windows Live için kimlik bilgileri e-posta adresinizi ve parolanızı içerir. Cep telefonu numarası ve PIN numarası, akıllı kart ve güvenlik anahtarı bilgilerini de içerebilir.) niz ile birlikte Messenger kişi listenizi ve Windows Live kişilerinizi kalıcı olarak silmiş olursunuz. Hiçbir Windows Live sitesine veya hizmetine oturum açamazsınız.

Windows Live hesabınızı kapatmak için:
  1. Hesap Özeti sayfası sayfasına gidin.
  2. Gezinti çubuğunda, Ayarlar'ı tıklatın.
  3. Ortak görevler altında, Hesabınızı kapatın'ı tıklatın.
  4. Doğru Windows Live ID kullanıcı adının göründüğünü doğrulayın, parolanızı yazın ve sonra Evet'i tıklatın.
Kolay Gelsin...
Eski 17-09-2007   #18 (mesaj-linki)
irem425
mrb ben bu siteye yeni uye oldum yalnız benım bir sorunum var msn nasıl kapatılır
Eski 17-09-2007   #19 (mesaj-linki)
Alıntı:
irem425 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb ben bu siteye yeni uye oldum yalnız benım bir sorunum var msn nasıl kapatılır
Merhaba, irem425

Burdaki konunun başında Tamda istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Şuraya tıklayınız;
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Eski 26-09-2007   #20 (mesaj-linki)
hesap kapatılamıyor diyor neden olabilir bu sizce
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
hotmail hesabını kapatma hotmail hesap silme hotmail hesap özeti kapatma msn de hesap kapatma msn hesabı kapatmak msn hesap msn hesap sayfası msn hesap silmek msn hesap özeti sayfası windows live hesabı windows live hesap windows live hesap silme windowslive hesabı kapatma windowslive hesap
Konu Araçları

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 106 9 Saat Önce 00:28
Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum masderxxx MSN Teknik Destek/Bilgiler 29 3 Gün Önce 02:17
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 48 2 Hafta Önce 15:01
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 148 3 Hafta Önce 22:36
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:41
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08954096 saniyede (64.47% PHP - 35.53% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR