| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Bilgileriniz için teşekkürler ama kaç kez denediysem olmuyor kapatılmıyor yinede tşkler
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
evet bende oraya kadar yaptım devamı gelmedi):
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme - Tekil Mesaj - MsXLabs Lütfen forumun arama özelliğini kullanın. Daha erken cevap alırsınız. | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
122 gün önce kapattığım ve bu ana kadar hiç oturum açmadığım hesapta bugün oturum açabildim, bu bilgi bu konuda anlatılan herşeyi alt üst edecek Bence hesabı kapat dediğimiz anda o hesap kapatılmalı, bu bana daha mantıklı geliyor. Hesabı kapatmasak bile 120 gün kullanılmayan hesabın kapatılacağı yazıyor, e hesabı kapat dedikten sonra da 120 gün beklememiz gerekiyormuş. O zaman hesabı kapatmak niye var ki?
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
Ben Ben Yapamadım Ama olsun Bu Bilgileri Aldım Ya Oda Yeter Son Düzenleyen helltools; 06-08-2008 @ 11:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
arkasdaşlar mozillayı yükleyin hesabınızı kapatın
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
hesabımı kapattım ama geri almak istiyorum kişi listemin tekrar geri gelmesini istiyorum yardımcı olur musunz :/
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |||||
Eklediğiniz bütün kişileri bire bir bulmaya yardımcı olmasa da şu yöntemle sizi ekleyen kişileri bulup siz de kendi kişi listenize ekleyebilirsiniz: Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik bölümüne gelip orada "Kimlerin sizi kişi listelerine eklediği gösterilsin GÖRÜNTÜLE" düğmesine basıp açılan pencerede adresler varsa üzerlerinde sağ tıklayıp "Kişilere ekle"yi seçin. | |||||
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
Selamlar.. MSN'im henüz yeni Hacklendi..Şifremi de değiştirmişler..Zamanında Türkçe yapacağız diye kayıt yaptığım ülkeyi farklı girmiştim..Şimdi hatırlamıyorum ancakl gizli sorumun cevabı aklımda..Bu problemi çözebilir miyiz..? Böyle bir yol var mı..? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hesabı, hotmail, kapatma, msn, silme |
| msn hesabimi sil, |
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 69 | 2 Gün Önce 00:18 |
| Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB | aorgun | Arşive Kaldırılan Konular | 32 | 23-06-2008 15:57 |
| Msn hesabı gözükmüyor yardım | romeo_21 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 15-05-2008 21:15 |
| Pascal’ın Din Üzerine Olasılık Hesabı | yüksel2 | Din/İlahiyat | 0 | 17-03-2008 22:32 |