MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-05-2008   #51 (mesaj-linki)
elesti
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

Bilgileriniz için teşekkürler ama kaç kez denediysem olmuyor kapatılmıyor yinede tşkler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-05-2008   #52 (mesaj-linki)
ulex54

evet bende oraya kadar yaptım devamı gelmedi):
Eski 27-05-2008   #53 (mesaj-linki)

hellboys adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Önce http://account.live.com/?mkt=tr-tr adresine gidin, kapatmak istediğiniz hesap ile oturum açın.

"Ayarlar" sekmesine tıklayın. Ve açılan sayfada, "Hesabınızı kapatın"a ya da "Hesabı kapat"a tıklayın. Ve sonra çıkan adımları uygulayın.

Aşağı kısım eskiden kapatma işleminin nasıl yapıldığını anlatıyor. Eğer oradan takip etmek isterseniz, sizi tekrar yukarıdaki anlattığım sayfaya yönlendirecek.

BU adrese giriniz ve işlemleri yapınız

https://accountservices.passport.net/Custom...10&lc=1055&sl=1

Söyleneni yapıp hesap bilgisi bölümüne girdim ancak orda olan sürekli yazıların altında yükleniyor yazıyor ama bişey yüklenip açıldığı yok bu neden oluyodur acil yardım bekliyorum
Eski 28-05-2008   #54 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

maskeli beşler adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Söyleneni yapıp hesap bilgisi bölümüne girdim ancak orda olan sürekli yazıların altında yükleniyor yazıyor ama bişey yüklenip açıldığı yok bu neden oluyodur acil yardım bekliyorum
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme - Tekil Mesaj - MsXLabs

Lütfen forumun arama özelliğini kullanın. Daha erken cevap alırsınız.
Eski 15-07-2008   #55 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

122 gün önce kapattığım ve bu ana kadar hiç oturum açmadığım hesapta bugün oturum açabildim, bu bilgi bu konuda anlatılan herşeyi alt üst edecek Bence hesabı kapat dediğimiz anda o hesap kapatılmalı, bu bana daha mantıklı geliyor. Hesabı kapatmasak bile 120 gün kullanılmayan hesabın kapatılacağı yazıyor, e hesabı kapat dedikten sonra da 120 gün beklememiz gerekiyormuş. O zaman hesabı kapatmak niye var ki?
Eski 06-08-2008   #56 (mesaj-linki)
helltools

Ben

Ben Yapamadım Ama olsun Bu Bilgileri Aldım Ya Oda Yeter

Son Düzenleyen helltools; 06-08-2008 @ 11:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-08-2008   #57 (mesaj-linki)
aleniyim03

arkasdaşlar mozillayı yükleyin hesabınızı kapatın
Eski 15-09-2008   #58 (mesaj-linki)
endless_dark

hesabımı kapattım ama geri almak istiyorum kişi listemin tekrar geri gelmesini istiyorum yardımcı olur musunz :/
Eski 15-09-2008   #59 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

endless_dark adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hesabımı kapattım ama geri almak istiyorum kişi listemin tekrar geri gelmesini istiyorum yardımcı olur musunz :/
Hesabınızda son parolanızla tekrar oturum açmaya çalışınca oturum açabilirseniz hesabı geri almış olursunuz. Ancak kişi listeniz kalıcı olarak silinmiş olabilir. Adreslerin gitmesinden pişman olacaksanız, kapatacağınız hesapların kişi listelerini, hesabı kapatmadan önce o hesapla Messenger'da oturum açıp Messenger menüsünden "Kişiler > Anlık ileti kişilerini kaydet" öğesini seçerek kaydetmek mantıklı olabilir.

Eklediğiniz bütün kişileri bire bir bulmaya yardımcı olmasa da şu yöntemle sizi ekleyen kişileri bulup siz de kendi kişi listenize ekleyebilirsiniz:

Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik bölümüne gelip orada "Kimlerin sizi kişi listelerine eklediği gösterilsin GÖRÜNTÜLE" düğmesine basıp açılan pencerede adresler varsa üzerlerinde sağ tıklayıp "Kişilere ekle"yi seçin.
Eski 17-09-2008   #60 (mesaj-linki)
loko - avatarı

Selamlar..

MSN'im henüz yeni Hacklendi..Şifremi de değiştirmişler..Zamanında Türkçe yapacağız diye kayıt yaptığım ülkeyi farklı girmiştim..Şimdi hatırlamıyorum ancakl gizli sorumun cevabı aklımda..Bu problemi çözebilir miyiz..? Böyle bir yol var mı..?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hesabı, hotmail, kapatma, msn, silme
msn hesabimi sil,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 69 2 Gün Önce 00:18
Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB aorgun Arşive Kaldırılan Konular 32 23-06-2008 15:57
Msn hesabı gözükmüyor yardım romeo_21 Arşive Kaldırılan Konular 1 15-05-2008 21:15
Pascal’ın Din Üzerine Olasılık Hesabı yüksel2 Din/İlahiyat 0 17-03-2008 22:32