Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-08-2007   #61 (mesaj-linki)
Cvp: Msn, Silenler, Engelleyenler, Msn Engelleyenler

arkadaşlar silenleri
araçlar>seçenekler>gizlilik
yolunda nasıl bulacagımız yazıldı zaten...
engelleyeni bulmak tamamen tahmine bağlı kesin sonuç veren bi yöntem yok ben anlamak için çevrim dışı ileti yolluyorum iletilemedi yazısı çıkarsa buyuk ihtimalle engellemiş yorumunu yapıyorum.........
ve genelde tahmin doğru oluyor
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-08-2007   #62 (mesaj-linki)
calm
Cvp: Yeni Açılan MsXLabs Konularını WLM'dan Takip Edin

msn de kimlerin engellediğini yada sildiğini nasıl öğrenebilirim bir fikriniz varmı?GİZLİLİKDEN BELLİ OLMUYOR BAŞKA YOLU YADA PLUS GİBİ PROGRAMLARDAN YAPILABİLİYORMU!TŞKRLER
Eski 26-08-2007   #63 (mesaj-linki)
Kilyoslu1i
Cvp: Yeni Açılan MsXLabs Konularını WLM'dan Takip Edin

Alıntı:
calm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn de kimlerin engellediğini yada sildiğini nasıl öğrenebilirim bir fikriniz varmı?GİZLİLİKDEN BELLİ OLMUYOR BAŞKA YOLU YADA PLUS GİBİ PROGRAMLARDAN YAPILABİLİYORMU!TŞKRLER
HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR!
Eski 26-08-2007   #64 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

ya bende kuramadım yardım edin ya
Eski 26-08-2007   #65 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Alıntı:
_blackman_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bence öle bişey war ama cok güclük ceker önu yapmak bence biemiorum
En azından şu anlık yok blackman

Alıntı:
calm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Konunun başlığını eğer okursanız sorunuza kesin cevap alacaksınız. Bu başlık sizin gibi soru soran ve merak edenler için.

Alıntı:
Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bende kuramadım yardım edin ya
Kuracağınız birşey bulunmadığından olabilirmi ?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
beni engelleyen kişiler, beni engelleyen ve silenler, engelleyenleri bul, msn beni engelleyen, msn de beni engelleyen kişiler, msn de beni engelleyenleri bul, msn de beni engelleyenleri bulma, msn de engelleyenleri bulma, msn engelleyenleri bul, msn engelleyenleri bulma,
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 171 4 Gün Önce 11:35
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 4 Gün Önce 22:39
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 5 Gün Önce 00:50
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11942101 saniyede (52.89% PHP - 47.11% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR