Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 14

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.233.308 Cevap: 380
rains - avatarı
rains
Ziyaretçi
28 Nisan 2008       Mesaj #131
rains - avatarı
Ziyaretçi
Smlar

Sponsorlu Bağlantılar
Msn Confused dumurum biri beni aydınlatsın lütfen konu açayım dedim vazgeçtim

umarım burda biri beni duyarMsn Happy

gecenin bir yarısı bir gafla kabul ettiğim

bir kişinin ( ki ilk ve tek gafletimMsn Happy ) adresini bulamıyorum listemde

bunu kayıt almış sadece ama adres yok...

Suzettee

YOu have a New Secret Crush waiting for you!! See WHo it is GOTO this website

böle bişeyi bana gönderip kayboldu.

Ve hiçbir yerde bulamıyorum msnimde...

Şimdi ben tıklamadığım halde kabul etmekle sakat bişey mi yaptım

yoksa içim rahat edebilir mi

beni aydınlatacak bir fani arıyorum...

Şimdiden teşekkürler umarım

yanlış bir yere yazmıyorumdu ama gözlerim yoruldu aramaktan.

Ben gibi başına gelen ve durumu çözmüş olan birini arıyorum... brek brek
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Nisan 2008       Mesaj #132
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
rains adlı kullanıcıdan alıntı

Smlar

Sponsorlu Bağlantılar
Msn Confused dumurum biri beni aydınlatsın lütfen konu açayım dedim vazgeçtim

umarım burda biri beni duyarMsn Happy

gecenin bir yarısı bir gafla kabul ettiğim

bir kişinin ( ki ilk ve tek gafletimMsn Happy ) adresini bulamıyorum listemde

bunu kayıt almış sadece ama adres yok...

Suzettee

YOu have a New Secret Crush waiting for you!! See WHo it is GOTO this website

böle bişeyi bana gönderip kayboldu.

Ve hiçbir yerde bulamıyorum msnimde...

Şimdi ben tıklamadığım halde kabul etmekle sakat bişey mi yaptım

yoksa içim rahat edebilir mi

beni aydınlatacak bir fani arıyorum...

Şimdiden teşekkürler umarım

yanlış bir yere yazmıyorumdu ama gözlerim yoruldu aramaktan.

Ben gibi başına gelen ve durumu çözmüş olan birini arıyorum... brek brek

Eğer herhangi bir bağlantıya tıklamadıysanız, güncel bir antivirüs programı sisteminizde çalışır durumdaysa ve şu ana kadar herhangi bir terslik fark etmediyseniz, endişelenmeniz gerekmiyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
rapşır - avatarı
rapşır
Ziyaretçi
6 Mayıs 2008       Mesaj #133
rapşır - avatarı
Ziyaretçi
slm msnde sni engelleyenleri gösteren bir program yok ama alternatif programlar wardır örn aMSN i kurun oturum açtıınızda sizin engelledikleriniz sol taraftaki kırmızı çarpılar sizi engelleyenler sağ taraftaki kızmızı çarpılar oluyor
burdan daha koly bir şekilde sizi engelleyenlere bakabilirsiniz.
sahtoawrym - avatarı
sahtoawrym
Ziyaretçi
6 Mayıs 2008       Mesaj #134
sahtoawrym - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

Etiketler: msn, msn engelleyenler download, msn engelleyenler incele, msn engelleyenler yükle, msn engelleyenler indir, msn messenger engelleyenler download, msn messenger engelleyenler yükle, msn messenger engelleyenler incele

Peki bunun doğru bi yöntem olduğuna eminmisin daha şimdi listemi gözden geçirdim ve açık olan birisinde bile sil seçeneği aktifti nasıl bi iş bu çözemedim yardımcı olurmusunMsn Confused
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Mayıs 2008       Mesaj #135
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sahtoawrym adlı kullanıcıdan alıntı

Peki bunun doğru bi yöntem olduğuna eminmisin daha şimdi listemi gözden geçirdim ve açık olan birisinde bile sil seçeneği aktifti nasıl bi iş bu çözemedim yardımcı olurmusunMsn Confused

Sizi engellemediği sürece çevrimiçi durumunu görebilir ve ona ileti gönderebilirsiniz.
Son düzenleyen ahmetgns; 6 Mayıs 2008 23:30 Sebep: durumunu'nun başına "çevrimiçi" eklendi
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
8azmi8 - avatarı
8azmi8
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #136
8azmi8 - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar arkadaşlar. benim sormak istediğim bişey var müsadenizle. ben msn kişi listelerine eklenmek istemiyorum. yani hiç kimsenin beni ekleyememesini istiyorum. bunun bir ayarı yada bir yaması programı varmıdır?

teşekkürler cevaplarınız için şimdiden!
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #137
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
8azmi8 adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar arkadaşlar. benim sormak istediğim bişey var müsadenizle. ben msn kişi listelerine eklenmek istemiyorum. yani hiç kimsenin beni ekleyememesini istiyorum. bunun bir ayarı yada bir yaması programı varmıdır?

teşekkürler cevaplarınız için şimdiden!

hayır böyle bir yazılım yok.sizi eklemeyen birini zaten göremez ve konuşamazsınız.karşı tarafın mutlaka sizi eklemesi gerek konuşabilmeniz için.ekleme talepsiz kişi listelerine eklemezsiniz...

net ortamında bazı yöntemler verilmiş; ben hepsini denedim tek tek ama hepsi ekleme talebi gönderiyor...
8azmi8 - avatarı
8azmi8
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #138
8azmi8 - avatarı
Ziyaretçi
işte bende kimsenin beni eklememesini istiyorum. böle gelen talepleri filn otomatik reddeden bi program gibi mesela. yani ben ne eklenmek, nede konuşmak istiyorum.. sadece kendi eklediklerim olsun yani.. hergün onlarca talebi reddetmekten sıkıldığım için bu soruyu sormak gereği duydum..
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #139
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
8azmi8 adlı kullanıcıdan alıntı

işte bende kimsenin beni eklememesini istiyorum. böle gelen talepleri filn otomatik reddeden bi program gibi mesela. yani ben ne eklenmek, nede konuşmak istiyorum.. sadece kendi eklediklerim olsun yani.. hergün onlarca talebi reddetmekten sıkıldığım için bu soruyu sormak gereği duydum..

mümkün değildir bu isteğiniz.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
4 Haziran 2008       Mesaj #140
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

sizi eklemeyen birini zaten göremez ve konuşamazsınız.

Bizi eklemeyen kişileri görebilir ve onlarla konuşabiliriz.
Alıntı

karşı tarafın mutlaka sizi eklemesi gerek konuşabilmeniz için.

Messenger'da konuşabilmemiz için karşı tarafın bizi eklemiş olması gerekmez, engellemesin yeter Msn Happy
Alıntı

ekleme talepsiz kişi listelerine eklemezsiniz...

Eğer "Gizlilik"teki "Başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar" seçeneğini temizlenirse, eklenme ile ilgili size bir uyarı gösterilmeden Messenger sizi ekleyen yeni kişileri otomatik olarak İzinli listesine kaydeder. 8azmi8, bunun ters bir şekli yani sizi ekleyen kişilerin size bildirilmeden engellenmesi mümkün değil diye biliyorum. Microsoft'tan bunu yeni sürüme koymalarını isteyebilirsiniz: http://feedback.live.com

ahmed'e: senin yazılarına bir bir cevap verdim ki bu forumda yanlış bir bilgi kalmasın istiyorum. sana herhangi bir art niyetim yok, olamaz da. yanlış anlama diye yazdım bunları.