Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-09-2007   #66 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

merhaba güzel bi forum ellerinize emeğinize sağlık msn listemde benim 650 kısı vardı 350 sını sıldımbır zamanlar ama bunları sılıp engelledım fakat kısa sure once virus gırınce tekrar bu sıldıgım 350 kısı tekrar cıkıyor ekleme durumu seklınde tekrar sılıp engelleme yada grubu kapatmakla uzun uzun ugrasıyorum ve baglantım yavas oldugunda bılgısayarım sık sık donuyor msne adresımı acamıyorum ne yapmak lazım 3 4 kez msn sıfremı degıstım olmadı bır ara kurtulmustum ama tekrar cıktılar karsıma bilgisayarımda sık sık donuyor bu yuzden yardım edersenız cok mennun olurum
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-09-2007   #67 (mesaj-linki)

izinleri herkes yaptigindan dolayi silsede silmesede o isaret gorunur
Eski 17-09-2007   #68 (mesaj-linki)

Alıntı:
malibu1619 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba güzel bi forum ellerinize emeğinize sağlık msn listemde benim 650 kısı vardı 350 sını sıldımbır zamanlar ama bunları sılıp engelledım fakat kısa sure once virus gırınce tekrar bu sıldıgım 350 kısı tekrar cıkıyor ekleme durumu seklınde tekrar sılıp engelleme yada grubu kapatmakla uzun uzun ugrasıyorum ve baglantım yavas oldugunda bılgısayarım sık sık donuyor msne adresımı acamıyorum ne yapmak lazım 3 4 kez msn sıfremı degıstım olmadı bır ara kurtulmustum ama tekrar cıktılar karsıma bilgisayarımda sık sık donuyor bu yuzden yardım edersenız cok mennun olurum
Engellenenler listenizin kapasitesi dolmuş olabilir, onun için belki engelleyemiyorsunuz. Engellenenler listenize gidip, silebildiğiniz bütün kişileri silin. Daha sonra bu 350 kişiyi tekrar engellemeyi deneyin.

En iyisi siz bu kişilere sizi silmeleri için birer e-posta gönderin, ve hepsi sizi silene kadar bir müddet -risk alıp- "Biri beni kişi listesine eklediğinde beni uyar" seçeneğini devre dışı bırakın. Böylece en azından her oturum açtığınızda 350 tane uyarı penceresi çıkmasını önlersiniz.
Eski 18-09-2007   #69 (mesaj-linki)

engellenenler listesine nasıl giricem peki msn plus da yüklü bende ilginize çok minettarım fakat Biri beni kişi listesine eklediğinde beni uyar secenegını devre dısı bırakırsam msn adresımı eklıyen ama yenı tanısacak oldugum kısılerın msn kişi ekleme uyarıları tekrar gelirmi peki eskilerden kurtulurken arkadaslık sıtesınde msnemı gorup eklıyenlerın uyarısından olmak kotu peki bu kişilere toplu email nasıl gönderirim hepsini yanyanamı yazıcam mailleri tek tek bi mail atıcam
Eski 18-09-2007   #70 (mesaj-linki)
berfin__

dorusu ne peki ?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn de engel, msn de engellenenler, msn de engelleyenler nasıl görülür, msn de engelleyenler nasıl görünür, msn den engellenenler, msn den silen kişiler, msn engelleyenler nasıl görülür, msn listem, msn listemde beni engelleyenler, msnde engelleyenler,
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 184 15 Saat Önce 01:19
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 171 5 Gün Önce 11:35
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 5 Gün Önce 22:39
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12023401 saniyede (50.35% PHP - 49.65% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR