Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 4

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.233.351 Cevap: 380
RocKDream - avatarı
RocKDream
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #31
RocKDream - avatarı
Ziyaretçi
ya herşeyy var bide winaptan caldıgında msn ne ne dinlediğnii gösterseydiniz iyi olurdu
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
19 Mart 2007       Mesaj #32
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
RocKDream adlı kullanıcıdan alıntı

ya herşeyy var bide winaptan caldıgında msn ne ne dinlediğnii gösterseydiniz iyi olurdu

İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html

Sponsorlu Bağlantılar
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
xray2005 - avatarı
xray2005
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #33
xray2005 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benim sorum söyle kişiyi araçlar gizlilik bölümünden bakınca sil işareti çıkıyor fakat kişi kendine space oluşturmuş ve bende on off durumunun yanında papatya çıkıyo yani onun space ine girebiliyorum bunun tam anlamı nedir sadece engellemişmi yani benim on veya of olduğumu görebiliyormu yoksa o bende halen ekli olduğundanmı space i görünüyor bu arada ismi halen en son konuştuğumuz gibi bir deişme yok. Msn Sad
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
22 Mart 2007       Mesaj #34
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
xray2005 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar benim sorum söyle kişiyi araçlar gizlilik bölümünden bakınca sil işareti çıkıyor fakat kişi kendine space oluşturmuş ve bende on off durumunun yanında papatya çıkıyo yani onun space ine girebiliyorum bunun tam anlamı nedir sadece engellemişmi yani benim on veya of olduğumu görebiliyormu yoksa o bende halen ekli olduğundanmı space i görünüyor bu arada ismi halen en son konuştuğumuz gibi bir deişme yok. Msn Sad

Muhtemelen engellemiş ya da silinmişsinizdir. Sizinde belirtteğiniz gibi "İsmi son konuştuğunuz gibi" olur. Çünki o anki kayıtlarda o vardır. Space de aynı şekilde.. Eğer önceden beri spaces'i varsa o işaret görünür...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
numan - avatarı
numan
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #35
numan - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar: ben msn messenger live 8.1 versiyonu kullanıyorum ayrıca plus 4,20 yi yuledım fakat her bilgisayarı kapadıgımda yada yenıden baslattıgımda plus live den ayrılıyor ve yenıdenn yuklemek zorunda kalıyorum yanı plus 4,20 surumu live 8,1 e yapısmıyor hep geçiçici kalıyor sebebini ve çözümünü yazarsanız çoook sevinirim kafayı yıycem bu gıdısle yaw...Msn Sad( lütfen yardımcı olun bana numan saygılar herkese....Msn Happy)
jasty88 - avatarı
jasty88
Ziyaretçi
27 Nisan 2007       Mesaj #36
jasty88 - avatarı
Ziyaretçi
ıyı abı de bızı sılenlerı tekrar eklersek yenıden onlarla konusabılır mıyız? abı sızden acıl cevep beklıyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jasty88 adlı kullanıcıdan alıntı

ıyı abı de bızı sılenlerı tekrar eklersek yenıden onlarla konusabılır mıyız? abı sızden acıl cevep beklıyorum

Sizi kişi listelerinden sildiyse ve engellediyse tekrar eklemenizin bir faydası olmaz fakat engel yoksa tekrar ekleyip konuşabilirsiniz diye hatırlıyorum...
ViPeRBoY88 - avatarı
ViPeRBoY88
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #38
ViPeRBoY88 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı

Sizi kişi listelerinden sildiyse ve engellediyse tekrar eklemenizin bir faydası olmaz fakat engel yoksa tekrar ekleyip konuşabilirsiniz diye hatırlıyorum...

Ewt SweetyGirl kardesim dogru hatırlıyorsun Msn Up
xxcharmxx - avatarı
xxcharmxx
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #39
xxcharmxx - avatarı
Ziyaretçi
Bananabende kişinin üstüne sağ tıklayınca yazı koyu ise engellemiştir diye biliyorum Msn Happy
king_ers - avatarı
king_ers
Ziyaretçi
25 Mayıs 2007       Mesaj #40
king_ers - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Engelliyeni gormeniz mumkun degil...

sanal alemin sınırları içersinde
mümkün olmayan hiçbirşey yoqtur Msn Wink

Alıntı
xxcharmxx adlı kullanıcıdan alıntı

Bananabende kişinin üstüne sağ tıklayınca yazı koyu ise engellemiştir diye biliyorum Msn Happy

Msn Wink sen yalnış biliyorsun ahbap Msn Wink