| | #71 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
Seçeneği devre dışı bırakırsanız yeni tanışacağınız kişileri de göremeyeceksiniz. Evet aralarına virgül koyarak adresleri yanyana yazacaksınız. Hotmail kullanıcısıysanız, e-postayı gönderirken Kime kutucuğuna adresleri tek tek yazmaktansa Adres defterinden tek tıklamayla ekleyebilirsiniz. Aslında benim kafama takılan, önceden engellemiş olduğunuz halde sonradan sonraya bu 350 kişi nasıl geri ortaya çıktı? | ||
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn, Silenler, Engelleyenler, Msn Engelleyenler Alıntı:
evet arkadaşlar discovery programı sizin ç.içi olduğunuz anda sizi birisi silerse sizi uyarıyo buna ben şahit oldum ama engelleme konusunda bir şey söyliyemicem çünkü engellemeyle ilgili bi faydasını göremedim | ||
|
| | #73 (mesaj-linki) |
msn listesini komple silme
arkada$lar ben msn listesini komple silmek istıyorum bi seferde hem msn mesenger da kı listemı hemde hotmail kişiler listesndekileri silmenin bi yolu var mı
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
selam arkadaşlar ; sizi engelleyeni görmenin çok kısa ve pratik bir yolu var,tesadüfen buldum bu yolu. Sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin üzerinde sağ tuş yapıp profil bilgilerine ulaşıyorsunuz, eğer görüntü resmi bir tane ve resmini göremiyorsunuz, eğer görüntü resmi iki tane çıkıyor ve görebiliyorsanız engel yoktur . Denemenizi tavsiye ederim, umarım yardımcı olmuşumdur.
| |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
Engellerse nasil bir resim olusuyor? Engelemezse nasil bir resim olusuyor? Su sorulara cevap verirseniz daha detayli bi sekilde bilgilenicez. Tesekkür ediyorum... | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3846 | 11 Saat Önce 21:35 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 140 | 22 Saat Önce 10:14 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 162 | 3 Gün Önce 22:15 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 6 Gün Önce 19:46 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||