| | #161 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
merhaba arkadaşlar.. program rus yapımı ingilizce dillidir msn eklentisi olarka çalışır harika bişey deneyin. added date =ekleme tarihi banned date=engelleme tarihi deleted date =silinme tarihi gibi bir kaç özelliği var buyrun şifresiz ******************* Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 08-10-2008 @ 23:16. Sebep: Virus... | |
|
| | #162 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)Internet Security 2009 Erişim engellendi İstediğiniz URL alınamadı Aşağıdaki URL’yi almaya çalışırken: RapidShare: Easy Filehosting 152114313/dl/quiclyinfo.rar Aşağıdaki hatayla karşılaşıldı: İstediğiniz nesneye aşağıdaki virüsler BULAŞMIŞ: Heur.Backdoor.Generic Bunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız lütfen hizmet sağlayıcınızla irtibata geçin. Oluşturulduğu tarih: Wed Oct 08 22:15:40 2008 Kaspersky Internet Security 2009 Paylaşımı yapan kullanıcı banlanmıştır, kesinlikle sitemizde virus trojan içerikli paylaşımlar yaptırmıyoruz... | |
|
| | #163 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
merhabalar ben msn de kendimi engelledim şimdi düzeltemiyorum. yardım edermisiniz | |
|
| | #164 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #165 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #166 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #167 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)Kendisini kişi listesinden engellemiş... Ve geri engeli kaldırmak istiyor... Senin dediğin yöntem ile başka kişiler'in iznini verebiliyorsun... Kendi Messenger'ında bunu yapamaz... Eğer kendini engellediysen ''ENGEL'i KALDIR''ı göstermiyor... ![]() Teşekkürler bu kadar detay'a indiğin için... | |
|
| | #168 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| | #169 (mesaj-linki) | |
|
| | #170 (mesaj-linki) | |
bn yaptım oldu şimdi kendimi sildim engelledim sonra yine kişi ekleden ekledim daha sonra araçlar/seçenekler/gizlilikten kendimi bulup izin ver dedim uyguladım oldu
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler |
| msn den kimler engelledi, |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 2 Gün Önce 13:13 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |