| | #81 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
bende bir yerde görmüştüm sizi silenlerin nick lerinn olduğu gizlilik yerine gelip ordan nick in üzerine sağ tıkladığınızda eyer sil yazısı aktifse silinmiş demek oluyor ARAÇLAR SEÇENEKLER GİZLİLİK<<<< eminimki çoğunuz biliyorsunuzdur zaten ben tekrar hatırlatıyım dedim bilemeyenlerde olabilir
| |
|
| | #82 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Bu space üzerinden yapılacak iyi bir tespit olabilir ancak unutmayın ki tüm msn kullanıcıları space'e sahip degil.Space'e sahip olmayan kullanıcılarda elbette bos bir pencereyle karsılasırsınız... Yine de güzel bi mantık... Teşekkürler... | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
Space'i olan kullanıcılar Space'leri ile Profillerini birbirinden ayırabilir. Yani kişinin Space'ine girdiğinizde o kişinin Profil'ine o Space'den ulaşamayabilirsiniz. Eğer ikisini ayırmadıysa ulaşa dabilirsiniz. Mesela bir de şu var, kişi Space'ine erişebilecek kişileri sınırlayabilir. Ancak Space'e giremeyenler Profil'e de Space'den ulaşamayacaklar. Bunun için böyle diyoruz ya: Sağ tıkla > Görünüm > Profil. Dikkat ederseniz, önce Space'e girin, oradan Profile geçin demiyoruz. Kimse profil'e erişebilecek kişileri sınırlayamaz. Ancak ne yapar, profilindeki bilgileri kimlerin görebileceğini sınırlayabilir. Bu da zaten en baştan beri dediğim olay. Yani böyle bir tespit bu izinleri kişinin nasıl ayarladığına bağlı. | ||
|
| | #84 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) BEN BULDUM.. HERALDE HERKESIN BIRDEN FAZLA MSN HESABI VARDIR.BENDE BENI ARASIRA ENGELLEDIGINI DUSUNDUGUM BIRINE IKI ADRESIMIDE VERDIM.SONRA BIRINI KULLANMADIGIMI VE SILMESINI ISTEDIM,BOYLECE BIRINDE CEVRIMDISI GORUNDUGU HALDE DIGER ADRESIMDE (SILINEN) ONLINE OLARAK GORULUYORDU,VE BENI ENGELLEDIGINI ANLADIM,UZUN VADEDE ISE YARAYAN BI YONTEM BENCE. | |
|
| | #85 (mesaj-linki) |
Msnde sizi kim silmiş, kim engellemiş öğrenin
NOT:ALINTIDIR! Araçlar Sekmesine Tıklıyoruz Daha Sonra Seçenekler'i Seçiyoruz, Ondan Sonra da Gizlilik sekmesini Seçiyoruz.engellediğini düşündüğümüz kişinin üstüne farenin sağ tuşu ile tıklıyoruz. eğer sil butonu işlerse sizi engellemiştir. (ahmetgns: alakası yok) sizi kimin sildiğini öğrenmek içinde aynı pencerenin altında kimlerin sizi listesine eklediği gösterilsin var ona tıklayın ve listede kendi eklediklerinizi bulamazsanız onlar hayin silenlerdir. Not: Arkadaşlar, bunun için ek bir programa ihtiyacınız yok!, 100 kere sormayın nerden indirecez nerden download edecez diye! Tüm bunları msn messenger'ın üzerinden yapıyoruz!!!! Son Düzenleyen ahmetgns; 07-10-2007 @ 19:36. Sebep: Yanlış bilgilendirmeyi düzelttim | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| beni kim sildi, beni msn de silenler, beni msn den kim sildi, beni msn den kim silmiş, msn den beni kim silmiş, msn den kim engellemiş, msn den kim sildi, msn den kim silmiş, msn den silindiğini öğrenme, msnden beni kim sildi, |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 186 | 6 Saat Önce 18:31 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 172 | 1 Gün Önce 20:03 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 506 | 1 Hafta Önce 22:39 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 20:13 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||