| | #171 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
bana msn şifre kırıcı lazımmmmmmmmmmmm yardımmm edin nolurrrr uyüüüüüüüüüüü
| |
|
| | #172 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Eğer böyle bır kırıcı olsaydı, Biriside bizden isteseydi, Verseydik. İstediği gibi de sizin adresinizi kırsaydı Sanırım o zaman, Çalınan msn nasıl alınır konusunda geri almam lazımmmmmmmm derdiniz. Bunlara mahal vermemek için. Vermiyoruz. Son Düzenleyen hellboy726; 02-11-2008 @ 18:58. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #173 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #174 (mesaj-linki) | |||||
Sonra yine eklediğimde engellemeyi kaldırmayı birtürlü yapamamıştım... Seçenekler>Gizlilik>Engelli listesinden de kaldırıp eklediğimde olmamıştı... Ama kendi Messenger'ımı ekledikten sonra engel'i kaldırınca oldu... | |||||
|
| | #175 (mesaj-linki) | |
arkadaslar kesın baska bı yolu daha var.Ben denedım engelledıgını tespıt ettıgım arkadası tel ile aradım öyle bır yemın ettırdımkı engelledıgını ıtıraf ett.ama ona nsaıl yaptıgım anlattım tabiii.şimdi sıkıysa engellesin.olay şöyle: seçeneklerden giriyoruz.soldaki sekmelerden gizlilik yazana tıklatıyoruz karsınıza iki kıcık pencere cıkıo.sagdaki sizin engelledıklerınız gösterilio sol pencerenın icindeki listeden şüphelendiginiz isme ters tıklatıyoruz orada en altta ''SİL'' yazısı koyu ise o kişi sizi engellemış veya silmiş.eeger soluk renk ise sorun yok arkadasınızın bosuna gunahını almış oldunuzzz.Bence bakmanızı tavsıye etmem adamın sınırlerı bozuluyo engellendıgını gormek.AMA KESİN OLARAK ENGELLENMIŞTİR ''SİL'' BOYLE İSE ENGELLİSİN DOSTUM... | |
|
| | #176 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #177 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Paylaşım için teşekkürler ßilmeyenler olabilir. ![]() | |
|
| | #178 (mesaj-linki) | |
Tek garanti yöntem(test edilip onaylanmıştır) Bizi engelleyip engellemediğini öğrenmek istediğimiz kişinin MSN listesine eklemeyi kesinlikle kabul edeceği yeni bir adres alıyoruz. Bu yeni adrese bu kişinin MSN adresini ekliyoruz. Normalde kullandığımız adresimizle ve yeni aldığımız ve söz konusu kişiyi listesine eklediğimiz adresle aynı anda oturum açıyoruz. Bir bakıyoruz ki kendi adresimizde çevrimdışı görünen kişi sonradan aldığımız sahte adresimizde çevrimiçi ve bize kim olduğumuzu sormuş. Anlıyoruz ki söz konusu kişi bizi engellemiş ve tuzağımıza da düşerek yakayı ele vermiş. | |
|
| | #179 (mesaj-linki) | |
| MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Merhaba, msn de bir arkadaşıma gizlilik bölümünden baktığımda beni silmiş gözüküyor,yani onun kişi listesinde yokum fakat ben onu çevrim içi olarak görüyorum bu nasıl oluyor,akıllı arkadaşım beni silmiş ama engellemeyimi unutmuş oluyor,peki o beni görüyormudur aramız limoni olduğu için soramıyorumda bana yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #180 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)O kişi, sizi listesinden sildiği için sizin çevrimiçi durumunuzu görme şansı yok. O kişiyi engellerseniz, eklese bile görme şansı olmaz. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 2 Gün Önce 13:13 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |