| | #86 (mesaj-linki) |
MSN BLock List
Selamlar. Messenger 8.1 kullanıyorum Plus 4.23 kullanıyorum OfflineBlocker2 isimli script i yükledim. Bu script listenizdeki bir kişi offline göründüğünde (çevrimdışı göründüğünde) blokluyor çevrim içine girdiğinde tekrar bloğu kaldırıyor. Amaç kişilerin sizinle çevrimdışı iletişim kurmasını veya çevrimdışıyken sizi görmelerini engellemek. Ancak bu script i bilgisayarımdan kaldırdım. Hatta plus ı da kaldırdım. üstüne bi de format attım. şu an script de yok plus da yok. Ama ne zaman msn ye bağlansam bütün liste blocklanıyor. elle tek tek açıyorum bir müddet sonra kendisi otomatik blokluyor. Başka bilgisayarda hesabımdan bağlandım aynı sorun var. Sonuçta şunu gördüm. Özellikler de güvenlik bölümü var orada izinli listesi ile engelli listesi var. Benim listemdeki tüm kişiler her iki listedede var. yani hesap kararsız kalıyor engelleyecek mi açacak mı. Bütün kişiler hem orda hem orda var. | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN BLock List Alıntı:
| ||
|
| | #88 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN BLock List | |
|
| | #89 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
HERKESE MERHABA.. ENGELLENENLERIN BUNU MERAK EDIP ARAŞTIRMASINI BIRAZ GARİPSİYORUM DOGRUSU...:?? BEN DE SEVMEDIGIM INSANLARI ENGELLİYORUM BUNU OGRENMESI BANA TEPKİ VERMESİNE NEDEN OLUR NİYE VAR OLAN ILETISIMIMIZI BOZALIM Kİ BU BIRAZ DA DEDIKODUYA BENZİYOR... AA BİLİYOR MUSUN O SENİN HAKKINDA BUNLARI SOYLEDİ ... ''TAMAM TAMAM O SOYLESIN SEN BANA SOYLEMEEE!!''... DEMEK ''YA DEMEK OYLE!!'' DEMEKTEN COK DAHA IYI BENCE.. NE DERSİNİZ? | |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
| ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3843 | 22 Saat Önce 01:25 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 138 | 1 Gün Önce 17:47 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 162 | 2 Gün Önce 22:15 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 5 Gün Önce 19:46 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||