Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 09-10-2007   #86 (mesaj-linki)
MSN BLock List MSN BLock List

Selamlar.
Messenger 8.1 kullanıyorum Plus 4.23 kullanıyorum OfflineBlocker2 isimli script i yükledim. Bu script listenizdeki bir kişi offline göründüğünde (çevrimdışı göründüğünde) blokluyor çevrim içine girdiğinde tekrar bloğu kaldırıyor. Amaç kişilerin sizinle çevrimdışı iletişim kurmasını veya çevrimdışıyken sizi görmelerini engellemek. Ancak bu script i bilgisayarımdan kaldırdım. Hatta plus ı da kaldırdım. üstüne bi de format attım. şu an script de yok plus da yok. Ama ne zaman msn ye bağlansam bütün liste blocklanıyor. elle tek tek açıyorum bir müddet sonra kendisi otomatik blokluyor. Başka bilgisayarda hesabımdan bağlandım aynı sorun var. Sonuçta şunu gördüm. Özellikler de güvenlik bölümü var orada izinli listesi ile engelli listesi var. Benim listemdeki tüm kişiler her iki listedede var. yani hesap kararsız kalıyor engelleyecek mi açacak mı. Bütün kişiler hem orda hem orda var.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-10-2007   #87 (mesaj-linki)
Cvp: MSN BLock List Cvp: MSN BLock List

Alıntı:
tosuncuk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamlar.
Messenger 8.1 kullanıyorum Plus 4.23 kullanıyorum OfflineBlocker2 isimli script i yükledim. Bu script listenizdeki bir kişi offline göründüğünde (çevrimdışı göründüğünde) blokluyor çevrim içine girdiğinde tekrar bloğu kaldırıyor. Amaç kişilerin sizinle çevrimdışı iletişim kurmasını veya çevrimdışıyken sizi görmelerini engellemek. Ancak bu script i bilgisayarımdan kaldırdım. Hatta plus ı da kaldırdım. üstüne bi de format attım. şu an script de yok plus da yok. Ama ne zaman msn ye bağlansam bütün liste blocklanıyor. elle tek tek açıyorum bir müddet sonra kendisi otomatik blokluyor. Başka bilgisayarda hesabımdan bağlandım aynı sorun var. Sonuçta şunu gördüm. Özellikler de güvenlik bölümü var orada izinli listesi ile engelli listesi var. Benim listemdeki tüm kişiler her iki listedede var. yani hesap kararsız kalıyor engelleyecek mi açacak mı. Bütün kişiler hem orda hem orda var.
Listenizi Her iki Bölümden de Kaldırmayı Deneyin.Sorun Ortadan Kalkacaktır.
Eski 09-10-2007   #88 (mesaj-linki)
Cvp: MSN BLock List Cvp: MSN BLock List

Denedim...Nafile...Aynı şeyi yine yaptı..

Alıntı:
[WoL]bL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Listenizi Her iki Bölümden de Kaldırmayı Deneyin.Sorun Ortadan Kalkacaktır.
Eski 09-10-2007   #89 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

HERKESE MERHABA..
ENGELLENENLERIN BUNU MERAK EDIP ARAŞTIRMASINI BIRAZ GARİPSİYORUM DOGRUSU...:??

BEN DE SEVMEDIGIM INSANLARI ENGELLİYORUM BUNU OGRENMESI BANA TEPKİ VERMESİNE NEDEN OLUR NİYE VAR OLAN ILETISIMIMIZI BOZALIM Kİ

BU BIRAZ DA DEDIKODUYA BENZİYOR...
AA BİLİYOR MUSUN O SENİN HAKKINDA BUNLARI SOYLEDİ ...

''TAMAM TAMAM O SOYLESIN SEN BANA SOYLEMEEE!!''... DEMEK ''YA DEMEK OYLE!!'' DEMEKTEN COK DAHA IYI BENCE.. NE DERSİNİZ?
Eski 09-10-2007   #90 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Alıntı:
TuruncuA adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
HERKESE MERHABA..
ENGELLENENLERIN BUNU MERAK EDIP ARAŞTIRMASINI BIRAZ GARİPSİYORUM DOGRUSU...:??

BEN DE SEVMEDIGIM INSANLARI ENGELLİYORUM BUNU OGRENMESI BANA TEPKİ VERMESİNE NEDEN OLUR NİYE VAR OLAN ILETISIMIMIZI BOZALIM Kİ

BU BIRAZ DA DEDIKODUYA BENZİYOR...
AA BİLİYOR MUSUN O SENİN HAKKINDA BUNLARI SOYLEDİ ...

''TAMAM TAMAM O SOYLESIN SEN BANA SOYLEMEEE!!''... DEMEK ''YA DEMEK OYLE!!'' DEMEKTEN COK DAHA IYI BENCE.. NE DERSİNİZ?
Görüşünüz Doğru OLabilir Ama Başlıktanda Anlıyacağınız Gibi Msn Teknik Destek(Soru-Cevap)
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
blocker script msn plus, engelleyenleri görüntüle, msn block list, msn de engelleyenleri görüntüle, msn de engelleyenleri kaldır, msn de engelleyenlerin engelini kaldırma, msn engelleyenleri görüntüle, msn engelli liste, msn plus engelleyenler, msn plus offline scripts, msn sen bana, scripts ne demek, sen bana engelleyenler, sen bana msn, sen bana msn win,
Konu Araçları

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3843 22 Saat Önce 01:25
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 138 1 Gün Önce 17:47
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 162 2 Gün Önce 22:15
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 497 5 Gün Önce 19:46
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:45Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11225796 saniyede (58.41% PHP - 41.59% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR