Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 28

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.233.217 Cevap: 380
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #271
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bazı kişileri sildikten sonra adres defterinden tamamen çıkarmam gerekiyor fakat gizlilik bölmesine girdiğimizde o kişilerin
adı hala duruyor tamamen silmemiz mümküün değil mi?
Sponsorlu Bağlantılar
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
30 Ağustos 2009       Mesaj #272
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben bazı kişileri sildikten sonra adres defterinden tamamen çıkarmam gerekiyor fakat gizlilik bölmesine girdiğimizde o kişilerin
adı hala duruyor tamamen silmemiz mümküün değil mi?

Karşı tarafında sizi silmesi gerekiyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2009       Mesaj #273
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn kontrol engelleyenler

merhaba profil -tıkladım sayfa acıldı ama acılan sayfada profil ayrıntıları yok ayrıntılar fotoğraflar ....kişin fotoğrafları ağ skydrive başkada bir şey yok nasıl anlarım kişinin beni engellediğini .beni aydınlatırsanız sevinirim tşk ederim iyi calışmalar
sltnye54 - avatarı
sltnye54
Ziyaretçi
14 Eylül 2009       Mesaj #274
sltnye54 - avatarı
Ziyaretçi
bence gizli bi msn acın Msn Happy) sıldıgını dusundugunuz arkadaslarınızı ekleyın oturum acıyorsa sılmıstır sıldıgını dusundugunuz kısı erkekse kız ısmı yazın kesın kabl eder Msn Happy) kızza sada onda eklı oldugunu dusundugunuz arkadasınıza sorun Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #275
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msnden kişi silme

ben birisini silip engellemiştim ama o beni silmediği için istediğim an geri çekip kişi listesine getirebiliyorum ama sorun orada olusuyo konusma penceresi değilde dirak mail gönderme çıkıyoo bunu çok merak ettimm cvb lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2009       Mesaj #276
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ACİLLLL CVP LÜTFEN........BEN MSN DE ENGELLEDİGİM KİŞİYİ TEKRAR LİSTEME EKLEYİNCE KARŞI TARAFA HERHANGİ BİR UYARI GİDİYORMU (KİŞİ SİZİ LİSTESİNE EKLEDİ )GİBİ.
KİŞİ LİSTEMDEYEKEN SAG TIKLAYIP HEM HOTMAİLDEN KALDIR HEM KİŞİYİ SİL İKİSİNİ BİRDEN İŞARETLEYİP ENGELLİLER LİSTESİNE ATIYORUM.TEKRAR EKLEMK İSTEYİNCE KARŞIYA UYARI GİDİYORMU LÜTFEN CVP YAZIN TŞK.
cansu1989 - avatarı
cansu1989
Ziyaretçi
21 Eylül 2009       Mesaj #277
cansu1989 - avatarı
Ziyaretçi
ENGELLENEN LİSTEMİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM.NASIL YAPABİLİRİM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2009       Mesaj #278
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn den silindiğini anlamak

SLM ARKADAŞIMIN BENİ MSN DEN SİLİP SİLMEDİĞİNİ NASIL ANLARIM...
WestWizard - avatarı
WestWizard
Ziyaretçi
22 Eylül 2009       Mesaj #279
WestWizard - avatarı
Ziyaretçi
Bu demektir ki konunun ilk mesajını bile okumadınız, soru yazıyorsunuz ! Neyse...

Araçlar/Seçenekler/Gizlilik'e giriyorsunuz. Soldaki kutucuktaki arkadaş listenize sağ tıklayın .
'Sil' Seçeneği aktif ise o sizi çoktan silmiştir..
HsnylmZ - avatarı
HsnylmZ
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #280
HsnylmZ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

İstisnalar war mı? bende bi kaç kişi beni silmiş olarak gözüküo ama bana yazıolar ?