| | #91 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
ya bu msn de çevrimdışı takılanları nasıl bula bılrız bılen varmı pekı veya bır yöntemı olan varmı
| |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
Son Düzenleyen ahmetgns; 10-10-2007 @ 01:11. Sebep: Bağlantıyı değiştirdim | ||
|
| | #93 (mesaj-linki) |
ya beyler bu konuda bişe solicem msn de engelleyenleri programla dilde bi siteden bakıyom ve gosteriyo site adresi bu xxx buraya msn adresinizi ve şifrenizi yazıyosunuz sizi engelleyenleri goruyosunuz ben denedim oldu yeni uyeyim sitede verilkmişmi verilmemişmi bilmiyom ama yinede denemekte yarar var Son Düzenleyen NeutralizeR; 12-10-2007 @ 05:22. Sebep: verilen adres geçersiz | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
hiç bir sekilde engelleyenler görünemes ve her web sitesine şifre yazılması güvenlik açısından iyi değildir... | ||
|
| | #95 (mesaj-linki) |
ya engelleyenleri nasıl görcez bu konuda bana yardım edermisiniz
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 163 | 7 Saat Önce 02:13 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3865 | 10 Saat Önce 23:22 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 145 | 3 Gün Önce 12:33 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 2 Hafta Önce 19:46 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||