Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 07-05-2006   #6 (mesaj-linki)
Msn, Silenler, Engelleyenler, Msn Engelleyenler Msn, Silenler, Engelleyenler, Msn Engelleyenler
Kisisel iletiler ve nikler siz online iken degisiyorsa veya kapatip actiginizda bu engelli olabilirsiniz demek olabilir ..Cunki adres acilmiyorsa nikte degismez
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-06-2006   #7 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
Sizi Engelleyenleri Anlamanın Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yönü Var Arkadaşlar...Oda Şu; Mesela Birisi Uzun Zamandır Online Olmuyor Ve Sizi Engellediğiniden Şüüpheleniyorsunuz Hemen Bir Mail Atın...Mail Gittikten Sonra Aşşağıda Resimde Görülen Adam Şekli Yeşilse O Kişi online Dır...YOk Kırmızı İse Ofline Dir...Online Olması Ve Listenizde Görünmemesi Zaten Sizi Engellediğnide Gösterir...

Buraada Tek Dikkat Etmeniz Gereken Sayfanın Tamamen YÜklenmiş Olmasıdır...Çünkü Tam YÜklenmeden baktınızda kesin sonınucu vermiyor...Explorerın Sol Alt Köşesinde Bitti yazdığında Adamın rengi NE ise Odur....Kesin Sonuç Diyebilirm

[Resim]
Eski 16-06-2006   #8 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
bende kendimce bi yol buldm..ben beni msnde engelliyenleri şöle anlıyabiliorm..eğer sizi engelliyenn msn spacesi varsa ve sizi engelliyeni düşündüğünz kişinn msn spacesine giremiosanz sizi engellemiş demektr bunu çok denedm ve başarılı oldm..şu sıralar msn spacelere girememe olayınn bunnla ilgisi yok profil görüntüleden msn spacesi açılabiliosa bu demektr ki sizi engellememiş..bu yoluda tavsiye ederm..
Eski 10-07-2006   #9 (mesaj-linki)
huzunkovankusu
Alıntı:
onurfb_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sizi Engelleyenleri Anlamanın Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yönü Var Arkadaşlar...Oda Şu; Mesela Birisi Uzun Zamandır Online Olmuyor Ve Sizi Engellediğiniden Şüüpheleniyorsunuz Hemen Bir Mail Atın...Mail Gittikten Sonra Aşşağıda Resimde Görülen Adam Şekli Yeşilse O Kişi online Dır...YOk Kırmızı İse Ofline Dir...Online Olması Ve Listenizde Görünmemesi Zaten Sizi Engellediğnide Gösterir...

Buraada Tek Dikkat Etmeniz Gereken Sayfanın Tamamen YÜklenmiş Olmasıdır...Çünkü Tam YÜklenmeden baktınızda kesin sonınucu vermiyor...Explorerın Sol Alt Köşesinde Bitti yazdığında Adamın rengi NE ise Odur....Kesin Sonuç Diyebilirm

[Resim]
Bilgi için saol ama o bence kesin bi sonuç değidir. çünkü adam ya o zaman gerçektende ofline ise yine kırmızı gösterir.
Eski 14-07-2006   #10 (mesaj-linki)
lavolazer
sende ozaman onun online olabileceği zamanlarda birden fazla mail at
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
beni engeleyenler beni msn silenler beni silenler ve engelleyenler benı msn de engelleyenler benı sılenler engelleyenleri anlama msn beni engelleyenler msn de engelleyenleri anlama msn den beni engelleyenler msn den benİ sİlenler msn den engelleyenler msn engelleyenleri anlama msnde beni engeleyenler msnde engelleyenler msnede beni engelleyenler
Konu Araçları

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3627 1 Saat Önce 17:17
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 103 16 Saat Önce 02:42
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 491 1 Hafta Önce 22:16
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 148 2 Hafta Önce 22:36
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:57
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17918706 saniyede (31.69% PHP - 68.31% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR