| |||||||
![]() |
| | Konu Araçları |
| | #6 (mesaj-linki) |
Msn, Silenler, Engelleyenler, Msn Engelleyenler Kisisel iletiler ve nikler siz online iken degisiyorsa veya kapatip actiginizda bu engelli olabilirsiniz demek olabilir ..Cunki adres acilmiyorsa nikte degismez | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
Sizi Engelleyenleri Anlamanın Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yönü Var Arkadaşlar...Oda Şu; Mesela Birisi Uzun Zamandır Online Olmuyor Ve Sizi Engellediğiniden Şüüpheleniyorsunuz Hemen Bir Mail Atın...Mail Gittikten Sonra Aşşağıda Resimde Görülen Adam Şekli Yeşilse O Kişi online Dır...YOk Kırmızı İse Ofline Dir...Online Olması Ve Listenizde Görünmemesi Zaten Sizi Engellediğnide Gösterir... Buraada Tek Dikkat Etmeniz Gereken Sayfanın Tamamen YÜklenmiş Olmasıdır...Çünkü Tam YÜklenmeden baktınızda kesin sonınucu vermiyor...Explorerın Sol Alt Köşesinde Bitti yazdığında Adamın rengi NE ise Odur....Kesin Sonuç Diyebilirm ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler bende kendimce bi yol buldm..ben beni msnde engelliyenleri şöle anlıyabiliorm..eğer sizi engelliyenn msn spacesi varsa ve sizi engelliyeni düşündüğünz kişinn msn spacesine giremiosanz sizi engellemiş demektr bunu çok denedm ve başarılı oldm..şu sıralar msn spacelere girememe olayınn bunnla ilgisi yok profil görüntüleden msn spacesi açılabiliosa bu demektr ki sizi engellememiş ..bu yoluda tavsiye ederm.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenlerAlıntı:
| ||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
sende ozaman onun online olabileceği zamanlarda birden fazla mail at | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3627 | 1 Saat Önce 17:17 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 103 | 16 Saat Önce 02:42 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 491 | 1 Hafta Önce 22:16 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 148 | 2 Hafta Önce 22:36 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||