| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler
Cevap aslında yeteri kadar açık... Engellendiğinizi microsoft gibi bir şirketin yayınladığı programı internetin sıradan bir sayfasında bulabildiğini düşünmek pekte doğru olmaz herhalde... Eh o zaman çözüm: Bireysel yöntemler...Yani engellediğini düşündüğünüz kişiyi tanıyanlara sormak... Çok ahlaki değil ama illa çözüm çözüm diye diretenlere izleyebilecekleri yol... | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar ben bişey anlamadım. anlayan varsa bana anlatsın lütfen. bir arkadaşım var dı msn de sabah kalktım msn den gitmiş. sildim mi yanlışlıkla baktım orada da yok hiç bir yerde yok. nereye gitti bunun adresi kafayı yicem lütfen yardım.
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenlerSorununuzu Daha Detayli Aciklarsaniz Daha Detayli Cevap Verebiliriz. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenlerBöümünde Sol Ya da Sag Taraftaki Listeye Bakin. Silinen Arkadasinizi Ordada Bulamazsaniz Adres Defterinize Bakin. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de sizi kişi listesinden silenler ve engelleyenler![]() Arkadasiniz Account'unu Silmis Olabilir. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| engelleyeni anlama, engelleyenleri anlama, msn de engelleyeni anlama, msn de engelleyenleri anlama, msn den engelleyenler, |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 60 | 4 Gün Önce 21:44 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 3 Hafta Önce 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |