| | #201 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #202 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
ilk yazı çok doğru msn de para işi falan yok yanlış bilgiyi kabul edin burlardada yazmayın..-
| |
|
| | #203 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
arkadaslar herkesın hemen hemen sorunu ayını bende gorüştüğüm kız arkadasımdan suphelenıyordum benı engelleyıp engellemediğni bulmaya calıştım aklıma şu soruda gelıyo benle goruştuğu msn adresını uykum geldı deyıp kapatıp başka yenı mail adresıyle ıstedıyle konuşur bunu nasıl bıleceğiz tamamen guven meselesi yoksa boyle olursa sureklı kafaya takılır duzenli bir ilişki bile bıtebılır.
| |
|
| | #204 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) . Ama dediğin gibi bu durum kesinlikle güven meselesi ama bu devirdede kimseye güvenilmiyor ki | |
|
| | #205 (mesaj-linki) | |
cesur arkadsım dediğni kendı bilgisayarımda denedım ama olmadı ama insan ister ıstemez şüphelenıyor bu zamanda kımsye guven kalmadı ç.dışı olarakta başksıyla konuşabılır engelledığını gösteren program var mı bırde msn şifresını kendı bılgısayrında bulan program var mı başka msn adresıyle eklemiştım zamanında ama yemedı eklememiş o yuzden araştırıyorum bende yardımcı olursan sevınırım... eskıden cesur kardesşim kışının profılınden bakınca bır web gorunumu bırde msn gorumu dıye 2 resım çıkardı şimdı değişmiş sistem anlaşılmıyor senın bıldığın başka yontem var mı Son Düzenleyen super06; 15-12-2008 @ 01:40. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #206 (mesaj-linki) | |
arkadaslar dediğinız yontemı denerken bırseyın farkına vardım eğer sızı karşı taraf engelleyıp başkalarıyla goruşuyorsa bıle karşı tarafın profını çevrım içi olara gosterıyor
| |
|
| | #207 (mesaj-linki) | |
yalnış duyum kusura bakmayın
| |
|
| | #208 (mesaj-linki) | |
merhabalar, öncelikle bu konuda yazılan mesajların hepsini okudum sizler gibi bende biraz meraklıyım bu konudada araştırmalara devam ediyorum. Daha önceden engelleyenleri kişilerin profil ayrıntılarından öğrenmeyi bende deniyordum. bir arkadaşın dediği gibi %99 bu yöntem doğru çıkıyordu. şimdi windows live arayüzü değişti ve yöntem malesef işe yaramıyor. Göçmen kızın dediklerini daha önce uygulamıştım fakat o yöntem doğru çıkmıyor. ancak atlanan bir ayrıntı var. tabi bu incelemelerim sonucu bulduğum bir ayrıntı. kişilerin profillerine girdiğinizde kişilerin profil sayfasında üstte kişi resmi veya resim bölümü görünür. işte burda o resmin üstüne geldiğinizde bir ok çıkıyor ordan kişi bilgisini görüntüle 'yi tıklayın. burda ekrana gelen sayfada yanda özet ve izinler çıkıcak. işte arkadaşlar kişinin ve sizin aranızdaki izinlere bakıcaksınız. izinlere girdiğinizde sizin ona verdiğiniz izin bölümü ve onun size verdiği izin bölümü var. burda kişi ile aranızda paylaştıklarınız çıkıcak. yani kişi sizi engellediyse ona dair bir paylaşım olmayacak. aynı şekilde sizde engellediyseniz kişiyi bir paylaşım söz konusu değildir. fakat. engelleme söz konusu değilse sizin mail adresiniz altında ona verdiğiniz dosya aktarımı izni ve profil izni görünücek. tabi onunda mail adresi ve aynı dosya izni, profil izni görünücektir. %100 doğru diyemem fakat çoğunlukla çıkıyor. Umarım doğru tespit yapmışımdır. | |
|
| | #209 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) slm ben veysel nerden bulucaz ya buları kadrdesım ya | |
|
| | #210 (mesaj-linki) | |
pfff yokk yaww son yöntem de güvenli diil..çok denedim ama | |
|
![]() |
| Etiketler |
| engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 1 Gün Önce 13:13 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |