MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-09-2009   #281 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

HsnylmZ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İstisnalar war mı? bende bi kaç kişi beni silmiş olarak gözüküo ama bana yazıolar ?
İstisna olmasını gerektirecek bir durum yok ki. Aşağıdaki cümle zaten daha önce yazılmış ve siz de okumuşsunuz.
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.
Ayrıca sizi silmediği halde sildi gibi görünme hataları da her zaman için olabilir, bilgisayar bu sonuçta.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-09-2009   #282 (mesaj-linki)
HsnylmZ - avatarı

istisna gerektirecek bi durum yok da ne demek? bana yazıolar dedim ben yazıyorum demedim.
Eski 25-09-2009   #283 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

istisna gerektirecek bi durum yok da ne demek? bana yazıolar dedim ben yazıyorum demedim.
Siz, sizi sildiğini tespit ettiğiniz birinin size ileti yazamayacağını ve size yazı gönderenin sizi hala listesinde tuttuğunu ama nedense size sanki sizi listesinden silmiş gibi göründüğünü düşündüğünüz için "istisnalar var mı?" diye sordunuz sanırım. Halbuki sizi silenler hatta hiç eklememiş olan kişiler bile size ileti gönderebilir ancak o ileti size, siz o kişiye izin verdiyseniz ulaşır. Bu yüzden "istisna gerektirecek bir durum yok ki" dedim. Çünkü NeutralizeR'ın yazdığı ile çakışan bir durum değil sizinki.
Eski 26-09-2009   #284 (mesaj-linki)
HsnylmZ - avatarı

sn sildğn birisine ileti yazabiliomusun?
Eski 26-09-2009   #285 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

sn sildğn birisine ileti yazabiliomusun?
Aynen. Nasıl olduğunu görmek isterseniz kişi listenizin menüsünden Eylemler>Anlık ileti gönder... öğelerine tıklayıp e-posta adresi girme kutusuna (kişileri arama kutusuna değil) kafanıza göre bir e-posta adresi (e-posta adresi standartlarına uymak zorundasınız) yazın ve Tamam'a basın.
Eski 04-10-2009   #286 (mesaj-linki)
HsnylmZ - avatarı

Online oldğumu nerden anlıolar acaba
Eski 05-10-2009   #287 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Online oldğumu nerden anlıolar acaba
Ortak arkadaşlarınız varsa o arkadaşlardan görebilirler. Ama bahsettiğim yerden ileti gönderebilmek için sizin illa çevrimiçi olduğunuzun bilinmesine gerek yok. Eğer çevrimiçiyseniz ileti size gider, çevrimdışı iseniz ileti gönderilemedi diye gönderene geri döner.
Eski 13-10-2009   #288 (mesaj-linki)
BiRuMuT - avatarı

msnde bir kişiyi engelledim fakat silmedim çevrim içi olduğum zamanda bana msnden ileti gönderebiliyor benim çevrim içi olduğumu nerden biliyorki ben onu engellediğimde onun listesinde çevrimdışı olmam lazım değilmi ?
Eski 14-10-2009   #289 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

BiRuMuT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msnde bir kişiyi engelledim fakat silmedim çevrim içi olduğum zamanda bana msnden ileti gönderebiliyor benim çevrim içi olduğumu nerden biliyorki ben onu engellediğimde onun listesinde çevrimdışı olmam lazım değilmi ?
Evet, sizi çevrimdışı görmesi gerekir. Üstelik çevrimdışı ileti atsa bile ve siz de o sırada çevrimiçi iseniz, o iletinin bile size ulaştırılmaması gerekir. Ama hata oluşmuş sanırım. Kişiyi listenizden de silin, belki böyle düzelir.
Eski 16-10-2009   #290 (mesaj-linki)
Misafir

Arkadaşlar MSN PLUS Live! ÖZelliği Olarak Kişi Üzerine Sağ Click>MessengerPlus Özellikleri> Kişi Bilgisi Gelen Pencerenin En alt Köşesinde Bu Kişinin Listesindesini Veya Değilsiniz Yazar!!
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler
msn den sildiklerim,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu EfthaLia MSN Teknik Destek/Bilgiler 66 2 Gün Önce 13:13
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 8 15-10-2009 14:56
Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler Gabriella Komik Resimler/Karikatürler 13 16-09-2009 13:44
E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak onurfb_ MSN Teknik Destek/Bilgiler 14 04-09-2008 13:08
Engellenen Kişi listesinden kurtulma levoank Arşive Kaldırılan Konular 1 07-04-2008 20:08