| | #156 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Silenleri anlamanın yöntemi basit ve kesin (araçlar, seçenekler, gizlilik: buradan kişi isminin üzerine gelip sağ tıklayın "sil" aktif ise silinmişsiniz): Engelleyenler için değişik yöntemler öneriliyor. Arkadaşlar bunları açıklamışlar. Ben kendi yöntemimi öneriyorum. Sizi engellediğini düşündüğünüz arkadaşınıza bir ileti gönderin. Kişiniz bu iletiyi aldığında size mutlaka dönecek türden olsun. (onun ilgi alanlarıyla iligli olabilir, kendisine acil ihtiyacınız olduğunu belirtebilirsiniz v.s.) Kişiniz iletinize vevap vermedi ise engelli olduğunuzdan iletiniz ulaşmadı. Şimdi de bir durup düşünün, engellenme sebebiniz sizden mi kaynaklanıyor (onu rahatsız ediyormuydunuz? müsait olmadığını söylediğinde ısrarcı oluyormuydunuz? v.s.) Sizden kaynaklanmadığına eminseniz o kişiyi listenizden engelleyip siliniz. O bunu hak etti. Bir şekilde karşılaştığınızda bu konudan bahsederken açık yüreklilikle "beni engellemiştin demekki listendeki varlığımdan rahatsız oluyordun ben de seni rahatsız etmemek adına sildim" diyemezseniz "Zaten görüşemiyorduk" falan deyip geçiştirin. | |
|
| | #157 (mesaj-linki) |
Arkadaşlar, bu konuda başıma hiç görülmemiş bir şey geldi. inanamıyorum hala biri bana acıklasın lütfen! blokladığım adam bana msg attı msnden nasıl olur bu???!!??!?! Şimdiden sağolun. Acil cevap lütfen =( | |
|
| | #158 (mesaj-linki) |
arkadaşlar bnd biliyordum bir ara ama unuttum nasıl görülüyordu engelleyenler | |
|
| | #159 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
Ayrıntıya girmeyeyim ama iyi ki de olmuş Pc işini iyi bilen biri sanırsam ki. Dikkatli ol bence | ||
|
| | #160 (mesaj-linki) | ||
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
Alıntı:
Yazılanları Uygulayarak Görebilirsiniz | |||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bnd, msn de engellenme, msn de engellenmeyi anlama, msn de kişi listesinden silenler, msn de silenleri anlama, msn den silenleri görüntüle, msn engelli olduğunu anlama, msnde engelli oldugunu anlama, msnde engelli olduğunu anlama, msnden silenleri anlama, |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 28 | 2 Hafta Önce 19:23 |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 25-09-2008 01:26 |
| E-Mail gelmesini engellemek ve sizi engelleyenleri anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 0 | 31-07-2008 19:45 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||