Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-09-2008   #156 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Silenleri anlamanın yöntemi basit ve kesin (araçlar, seçenekler, gizlilik: buradan kişi isminin üzerine gelip sağ tıklayın "sil" aktif ise silinmişsiniz):

Engelleyenler için değişik yöntemler öneriliyor. Arkadaşlar bunları açıklamışlar. Ben kendi yöntemimi öneriyorum.
Sizi engellediğini düşündüğünüz arkadaşınıza bir ileti gönderin. Kişiniz bu iletiyi aldığında size mutlaka dönecek türden olsun. (onun ilgi alanlarıyla iligli olabilir, kendisine acil ihtiyacınız olduğunu belirtebilirsiniz v.s.) Kişiniz iletinize vevap vermedi ise engelli olduğunuzdan iletiniz ulaşmadı.

Şimdi de bir durup düşünün, engellenme sebebiniz sizden mi kaynaklanıyor (onu rahatsız ediyormuydunuz? müsait olmadığını söylediğinde ısrarcı oluyormuydunuz? v.s.) Sizden kaynaklanmadığına eminseniz o kişiyi listenizden engelleyip siliniz. O bunu hak etti.

Bir şekilde karşılaştığınızda bu konudan bahsederken açık yüreklilikle "beni engellemiştin demekki listendeki varlığımdan rahatsız oluyordun ben de seni rahatsız etmemek adına sildim" diyemezseniz
"Zaten görüşemiyorduk" falan deyip geçiştirin.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-09-2008   #157 (mesaj-linki)

Arkadaşlar, bu konuda başıma hiç görülmemiş bir şey geldi. inanamıyorum hala biri bana acıklasın lütfen! blokladığım adam bana msg attı msnden nasıl olur bu???!!??!?!
Şimdiden sağolun.
Acil cevap lütfen =(
Eski 05-10-2008   #158 (mesaj-linki)

arkadaşlar bnd biliyordum bir ara ama unuttum nasıl görülüyordu engelleyenler
Eski 05-10-2008   #159 (mesaj-linki)

Alıntı:
Magica adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar, bu konuda başıma hiç görülmemiş bir şey geldi. inanamıyorum hala biri bana acıklasın lütfen! blokladığım adam bana msg attı msnden nasıl olur bu???!!??!?!
Şimdiden sağolun.
Acil cevap lütfen =(
Geçmiş olsun Magica, bu bana yıllar evvel olmuştu 4 sene önce Ayrıntıya girmeyeyim ama iyi ki de olmuş Pc işini iyi bilen biri sanırsam ki. Dikkatli ol bence
Eski 08-10-2008   #160 (mesaj-linki)

Alıntı:
anger adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bnd biliyordum bir ara ama unuttum nasıl görülüyordu engelleyenler

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

Yazılanları Uygulayarak Görebilirsiniz
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
bnd, msn de engellenme, msn de engellenmeyi anlama, msn de kişi listesinden silenler, msn de silenleri anlama, msn den silenleri görüntüle, msn engelli olduğunu anlama, msnde engelli oldugunu anlama, msnde engelli olduğunu anlama, msnden silenleri anlama,
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler Gabriella Komik Resimler/Karikatürler 28 2 Hafta Önce 19:23
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu EfthaLia MSN Teknik Destek/Bilgiler 10 25-09-2008 01:26
E-Mail gelmesini engellemek ve sizi engelleyenleri anlamak onurfb_ MSN Teknik Destek/Bilgiler 14 04-09-2008 13:08
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 0 31-07-2008 19:45
Engellenen Kişi listesinden kurtulma levoank Arşive Kaldırılan Konular 1 07-04-2008 20:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:26Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11654305 saniyede (67.36% PHP - 32.64% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz