E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-05-2007   #11 (mesaj-linki)
nightlife36
Cvp: E-Mail gelmesini engellemek ve sizi engelleyenleri anlamak

arkadaşlar mantık yürütüyorum destek verecekmisiniz bilmiyorum, msn de engelleyen birine mail atılabilinirmi sizce adam onu istemiyoki engelliyor engelliyorsa zaten mail atılamaz yanlışsam uyarın
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-10-2007   #12 (mesaj-linki)
KENCISii - avatarı

onurfb_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Size mail atmasını istemedğiniz birileri varsa onları engellemek için şu adımları takip edin
Continue
girip mailinizi açıyorsunuz oradan POSTA kısmına girin sağ üstte SEÇENEKLER yazan yeri tıklayın ordanda ÖNEMSİZ E-POSTA KORUMASI yazan yeri tıklayın ordanda GÖNDERENİ ENGELLE ye tıklıayın ve solda bulunan bölüme size mail göndemesini istemediğiniz adresi yazıp ekle yi tıklayın en sonunda da tamam ı tıklayıp işlemi sonlandırıyorsunuz

Sizi Engelleyenleri Görmenin Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yolu Var Zaten Başka Yoluda Yok Sanırım...Oda Sizi Engellediğini Düşündüğünüz Kişiye Herhangi Bir Mail Atın Maili Attıktan Sonra Gelen Pencerede Şöyle Bir Kısım Olur

Burada Dikkat Etmeniz Gereken Tek Şey Sayfa Yüklemenin Tamamen Bitmiş Olduğundan Emin Olun Yani İnternet EXPLORER ın Sol Alt Köşesinde BİTTİ Yazısı Çıksın..O Çıktıktan Sonra Deminki Resimde KIrmızı Olan Adam Eğer Yeşil İse Ve Sizde'de Online Değilse Engellenmişsiniz Demektir.. Eğer KIrmızı İse'de O sırada Çevrimdışıdır anlamına Geliyor...İnanmayanlar Deneyebilir
bişey anlamdım valla
Eski 03-11-2007   #13 (mesaj-linki)
telal

yaaaaaa saçmalamayın herkes beni eklesin deneyelim bakalım engelleyenleri görüyormuyum göremiyormuyum, kafamı keserim ben be, wentsun amerika kökenli bir program bir kur tabi bulabilirsen bak bakalım neler oluyor msn bile başa çıkamadı adamlarla...herşeyi döküyor program hatta gizli yanıtınızı bile veriyor yemin ederim veriyor...
Eski 03-11-2007   #14 (mesaj-linki)
TheZodiac - avatarı

ms-dos adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
BİŞY SÖYLİYİMMİ ms-dos olarak EN GÜVEN Lİ MSN TÜRÜ 7.5 ARKDAŞIM LİVE MİVE BUNLAR ÇİÇEKLİ GÜLLÜ HANIM EVLADI MSN NELİRİ
Karde$ Evet Eskiden En Güvenlisi 7.5di Ama Yeni Acık ßulundu 7.5de Kamera Daveti Yollayarak Kar$ı Tarafın Istemeden Kamerasını Acmak Ve Pc'sine GiriLeßiLiyOrdu Zaten ßu Yüzden Yeni Messenger Versiyonu Geldi. Isteyenler Microsoftun Sitesinden ßu Acık Hakkında Ayrıntılı ßilgi Edineßilir...

Saygılar...
Eski 04-09-2008   #15 (mesaj-linki)
dj_eylul

merhaba ben yeni üye oldum sormak istediğim bişey var yardımcı olursanız sevinirim bi arkadaşımın msn adresine istemediği halde yabancı kadınlar virüs atıyo bişeyler yazıolar ve internet sitelerini yolluyolar acaba bunu nasıl engelleyebiliriz?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
anlamak, email, engellemek, engelleyenleri, gelmesini
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme hghghg MSN Teknik Destek/Bilgiler 12 03-10-2009 00:35
Otomobilinizin Dilinden Anlamak RuffRyders Otomobiller - Arabalar 0 01-02-2009 22:36
Oyunda kurt adamların gelmesini istemiyorsak bunu nasıl yapacağım? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 03-12-2008 13:46
Yıldız Tilbe - Anlamak İçin Blue Blood Türkçe Şarkı Sözleri 0 25-02-2008 09:54
Aslı - Anlamak Zor Fırtına Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 12:53