| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: E-Mail gelmesini engellemek ve sizi engelleyenleri anlamak
arkadaşlar mantık yürütüyorum destek verecekmisiniz bilmiyorum, msn de engelleyen birine mail atılabilinirmi sizce adam onu istemiyoki engelliyor engelliyorsa zaten mail atılamaz yanlışsam uyarın
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
yaaaaaa saçmalamayın herkes beni eklesin deneyelim bakalım engelleyenleri görüyormuyum göremiyormuyum, kafamı keserim ben be, wentsun amerika kökenli bir program bir kur tabi bulabilirsen bak bakalım neler oluyor msn bile başa çıkamadı adamlarla...herşeyi döküyor program hatta gizli yanıtınızı bile veriyor yemin ederim veriyor...
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||
Saygılar... | |||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
merhaba ben yeni üye oldum sormak istediğim bişey var yardımcı olursanız sevinirim bi arkadaşımın msn adresine istemediği halde yabancı kadınlar virüs atıyo bişeyler yazıolar ve internet sitelerini yolluyolar acaba bunu nasıl engelleyebiliriz?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlamak, email, engellemek, engelleyenleri, gelmesini |
E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme | hghghg | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 12 | 03-10-2009 00:35 |
| Otomobilinizin Dilinden Anlamak | RuffRyders | Otomobiller - Arabalar | 0 | 01-02-2009 22:36 |
| Oyunda kurt adamların gelmesini istemiyorsak bunu nasıl yapacağım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 03-12-2008 13:46 |
| Yıldız Tilbe - Anlamak İçin | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 09:54 |
| Aslı - Anlamak Zor | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:53 |