Arama

E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak - Sayfa 2

Güncelleme: 1 Kasım 2011 Gösterim: 115.037 Cevap: 19
nightlife36 - avatarı
nightlife36
Ziyaretçi
10 Mayıs 2007       Mesaj #11
nightlife36 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar mantık yürütüyorum destek verecekmisiniz bilmiyorum, msn de engelleyen birine mail atılabilinirmi sizce adam onu istemiyoki engelliyor engelliyorsa zaten mail atılamaz yanlışsam uyarın
Sponsorlu Bağlantılar
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #12
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
onurfb_ adlı kullanıcıdan alıntı

Size mail atmasını istemedğiniz birileri varsa onları engellemek için şu adımları takip edin
Continue

Sponsorlu Bağlantılar
girip mailinizi açıyorsunuz oradan POSTA kısmına girin sağ üstte SEÇENEKLER yazan yeri tıklayın ordanda ÖNEMSİZ E-POSTA KORUMASI yazan yeri tıklayın ordanda GÖNDERENİ ENGELLE ye tıklıayın ve solda bulunan bölüme size mail göndemesini istemediğiniz adresi yazıp ekle yi tıklayın en sonunda da tamam ı tıklayıp işlemi sonlandırıyorsunuz

Sizi Engelleyenleri Görmenin Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yolu Var Zaten Başka Yoluda Yok Sanırım...Oda Sizi Engellediğini Düşündüğünüz Kişiye Herhangi Bir Mail Atın Maili Attıktan Sonra Gelen Pencerede Şöyle Bir Kısım Olur
wwww5rk
Burada Dikkat Etmeniz Gereken Tek Şey Sayfa Yüklemenin Tamamen Bitmiş Olduğundan Emin Olun Yani İnternet EXPLORER ın Sol Alt Köşesinde BİTTİ Yazısı Çıksın..O Çıktıktan Sonra Deminki Resimde KIrmızı Olan Adam Eğer Yeşil İse Ve Sizde'de Online Değilse Engellenmişsiniz Demektir.. Eğer KIrmızı İse'de O sırada Çevrimdışıdır anlamına Geliyor...İnanmayanlar Deneyebilir

bişey anlamdım valla
telal - avatarı
telal
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #13
telal - avatarı
Ziyaretçi
yaaaaaa saçmalamayın herkes beni eklesin deneyelim bakalım engelleyenleri görüyormuyum göremiyormuyum, kafamı keserim ben be, wentsun amerika kökenli bir program bir kur tabi bulabilirsen bak bakalım neler oluyor msn bile başa çıkamadı adamlarla...herşeyi döküyor program hatta gizli yanıtınızı bile veriyor yemin ederim veriyor...
TheZodiac - avatarı
TheZodiac
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #14
TheZodiac - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ms-dos adlı kullanıcıdan alıntı

BİŞY SÖYLİYİMMİ ms-dos olarak EN GÜVEN Lİ MSN TÜRÜ 7.5 ARKDAŞIM LİVE MİVE BUNLAR ÇİÇEKLİ GÜLLÜ HANIM EVLADI MSN NELİRİ

Karde$ Evet Eskiden En Güvenlisi 7.5di Ama Yeni Acık ßulundu 7.5de Kamera Daveti Yollayarak Kar$ı Tarafın Istemeden Kamerasını Acmak Ve Pc'sine GiriLeßiLiyOrdu Zaten ßu Yüzden Yeni Messenger Versiyonu Geldi. Isteyenler Microsoftun Sitesinden ßu Acık Hakkında Ayrıntılı ßilgi Edineßilir...

Saygılar...
dj_eylul - avatarı
dj_eylul
Ziyaretçi
4 Eylül 2008       Mesaj #15
dj_eylul - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben yeni üye oldum sormak istediğim bişey var yardımcı olursanız sevinirim bi arkadaşımın msn adresine istemediği halde yabancı kadınlar virüs atıyo bişeyler yazıolar ve internet sitelerini yolluyolar acaba bunu nasıl engelleyebiliriz?
KaRma - avatarı
7 Şubat 2010       Mesaj #16
KaRma - avatarı
Ziyaretçi
bir siteden devamlı mail geliyor nasıl engelliyebilirim acill yardım edermisiniz
mmnylmz - avatarı
mmnylmz
Ziyaretçi
13 Nisan 2010       Mesaj #17
mmnylmz - avatarı
Ziyaretçi
araçlar-seçenekler-gizlilik burada kişi listemde ki bir kaç arkadaşıma sağ tıkladığımda sil aktif görünüyor. ama ben listelerinde varım sizin dediğinize göre beni listesinden sildiğini gösteriyor o sil yazısının aktifliği ama silmediği halde aktif bende sebebi ne olabilir?
inciLiPeri - avatarı
inciLiPeri
Ziyaretçi
12 Eylül 2010       Mesaj #18
inciLiPeri - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
onurfb_ adlı kullanıcıdan alıntı

Size mail atmasını istemedğiniz birileri varsa onları engellemek için şu adımları takip edin
Continue
girip mailinizi açıyorsunuz oradan POSTA kısmına girin sağ üstte SEÇENEKLER yazan yeri tıklayın ordanda ÖNEMSİZ E-POSTA KORUMASI yazan yeri tıklayın ordanda GÖNDERENİ ENGELLE ye tıklıayın ve solda bulunan bölüme size mail göndemesini istemediğiniz adresi yazıp ekle yi tıklayın en sonunda da tamam ı tıklayıp işlemi sonlandırıyorsunuz

Sizi Engelleyenleri Görmenin Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yolu Var Zaten Başka Yoluda Yok Sanırım...Oda Sizi Engellediğini Düşündüğünüz Kişiye Herhangi Bir Mail Atın Maili Attıktan Sonra Gelen Pencerede Şöyle Bir Kısım Olur
wwww5rk

Burada Dikkat Etmeniz Gereken Tek Şey Sayfa Yüklemenin Tamamen Bitmiş Olduğundan Emin Olun Yani İnternet EXPLORER ın Sol Alt Köşesinde BİTTİ Yazısı Çıksın..O Çıktıktan Sonra Deminki Resimde KIrmızı Olan Adam Eğer Yeşil İse Ve Sizde'de Online Değilse Engellenmişsiniz Demektir.. Eğer KIrmızı İse'de O sırada Çevrimdışıdır anlamına Geliyor...İnanmayanlar Deneyebilir

Dediklerini yaptım... Ama olmadı Msn Confused Bana hala mail gönderiyor...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bn mesajları engelledm fakat şimdi hesabımı dondurmustum zaten şifremi unuttm mailde gelmiyor engeli nasıl kaldırabilirim nolursunuz yardımcı olun facebookumu aaçamıyorm ya Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir kişiyi msjda engelemişim nasıl kaldırabilirim engeli