| | #1 (mesaj-linki) | |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak Size mail atmasını istemedğiniz birileri varsa onları engellemek için şu adımları takip edin Continue girip mailinizi açıyorsunuz oradan POSTA kısmına girin sağ üstte SEÇENEKLER yazan yeri tıklayın ordanda ÖNEMSİZ E-POSTA KORUMASI yazan yeri tıklayın ordanda GÖNDERENİ ENGELLE ye tıklıayın ve solda bulunan bölüme size mail göndemesini istemediğiniz adresi yazıp ekle yi tıklayın en sonunda da tamam ı tıklayıp işlemi sonlandırıyorsunuz Sizi Engelleyenleri Görmenin Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yolu Var Zaten Başka Yoluda Yok Sanırım...Oda Sizi Engellediğini Düşündüğünüz Kişiye Herhangi Bir Mail Atın Maili Attıktan Sonra Gelen Pencerede Şöyle Bir Kısım Olur Burada Dikkat Etmeniz Gereken Tek Şey Sayfa Yüklemenin Tamamen Bitmiş Olduğundan Emin Olun Yani İnternet EXPLORER ın Sol Alt Köşesinde BİTTİ Yazısı Çıksın..O Çıktıktan Sonra Deminki Resimde KIrmızı Olan Adam Eğer Yeşil İse Ve Sizde'de Online Değilse Engellenmişsiniz Demektir.. Eğer KIrmızı İse'de O sırada Çevrimdışıdır anlamına Geliyor...İnanmayanlar Deneyebilir Son Düzenleyen Blue Blood; 04-06-2006 @ 16:34. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mail Gelmesini Engellemek Ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: E-Mail gelmesini engellemek ve sizi engelleyenleri anlamak
evet l.a.d.y. nin dediğini ben de biliyorum.silmeyi anlayabiliyosun ama engellenmeyi arkadaşımızın dediği yoldan anlayabiliriz.tşk ler.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
BİŞY SÖYLİYİMMİ ms-dos olarak EN GÜVEN Lİ MSN TÜRÜ 7.5 ARKDAŞIM LİVE MİVE BUNLAR ÇİÇEKLİ GÜLLÜ HANIM EVLADI MSN NELİRİ
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
..:: SAYGILAR ::.. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
you has been sent to mail arkadaş mailini gönderiliyorr demek bu kar-şıdaki kişininn seni engelleyip engelemedi anlşamına gelmezzz. * gönderdigin mailiden sonra eger kişi seni sengellemişsee hata mesajı gelirrr posta kutuna ozamn anlarsın seni engeledin ii | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
yok arakadaslar engelleyenide bu yoldan anlayamıyorsunuz bu genel olan bir system degil sizde gözüken . adam sizi engellediyse yani mail adresinizi tabiki bu hotmailede yansayacak .. denedim oradan biliyorum ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: E-Mail gelmesini engellemek ve sizi engelleyenleri anlamak | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: E-Mail gelmesini engellemek ve sizi engelleyenleri anlamak Ugra$mayin ya engeLLemi$se napmi$sa diger msn'den ekLein ..kasmaya gerek yok ßo$werin | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
pekii bilgisi olan varmı acaba karşı taraflı silmeden de tamamen listemizden kaldırabileceğimiz(silebileceğimiz) bir program varmı?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| e mail engelleme, engelle, mail engelleme, mail gelmesini engelleme, mail gelmesini engellemek, |
E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme | hghghg | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 12 | 03-10-2009 00:35 |
| Otomobilinizin Dilinden Anlamak | RuffRyders | Otomobiller - Arabalar | 0 | 01-02-2009 22:36 |
| Oyunda kurt adamların gelmesini istemiyorsak bunu nasıl yapacağım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 03-12-2008 13:46 |
| Yıldız Tilbe - Anlamak İçin | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 09:54 |
| Aslı - Anlamak Zor | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 12:53 |