| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın
Kimsenin başlığa suç attığı yok sanırsam, çünkü paylaşımı yapan saygı görür. ![]() Neyse, tekrar teşekkürler. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
valla bende de hata kodu 31 dedi vermedi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın NE kadar teşşkür etsem azdır ya mükemmel! Sayenizde istediğim adresi aldım!!! | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
bendede hata kodu 32 yazısı cıktı @live.com uzantısıyla almaya çalışırken , ama windowslive.com uzantısıyla aldım bi adres , asıl amacım live.com olandan almak ama hala başarabilmiş degilim yaa | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Live.com alabilen varsa bana da alıversin... ![]() | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Bu gercekten cok güzel oldu. Emege saygi..... ![]() Malesef alamiyoruz | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Evet, ben de sabahtan beri deniyorum live.com uzantılı adresi almak adına ve her denemem ya 31 ya da 32 kodlu hata mesajlarıyla sonuçlandı; tüm çözüm önerilerini uygulamama rağmen ![]() Ama bir adet windowslive.com uzantılı adresim de oldu ![]() Ya işte öyle | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Desene baya ugrasmamiz gerek bu is icin.Ozaman denemeye devam ileri mars | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın | |
|
![]() |
| Etiketler |
| @livecom, @windowslivecom, adresi, alın, email, uzantılı |
@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 53 | 2 Gün Önce 19:22 |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Hafta Önce 10:09 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |
| @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 101 | 07-11-2007 08:53 |