Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 07-11-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın

İSTEDİĞİM NİCK ALINMAMIŞ ANCAK HATAA VERİYOR
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-11-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın

olmuyoyaniben bişianlamadım uzantısı hala hotmail olarak görünüyo

Son Düzenleyen gelinnazo; 07-11-2007 @ 12:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 07-11-2007   #8 (mesaj-linki)

Arkadaşlar, başlığın başındaki link ile @live uzantısı mevcut oluyor.
Ondan dolayı hata alıyorsunuz.

Eğer almak istiyorsanız, Live Search e girip,
Hotmail Spaces gibi linklerin bulunduğu yerden Hotmail'e tıklayın. Eğer otomatik giriş aktif ise tarayıcınızda, oturum kapatıp tekrar aynı işlemi yapın ve ordan, "Kaydol" a tıklayın.

Sonra @windowslive uzantısının mümkün olduğunu ve kayıt olunabilirliği göreceksiniz.

Mesela bendeki link bu :

https://signup.live.com/newuser.aspx...ollrs=04&lic=1

Adresimi aldım, çok mutluyum..

Saygılar.
Eski 07-11-2007   #9 (mesaj-linki)

Hmmm.. mesajlarda değişiklik yapabilmek, ilk 30 dk için mümkünmüş ..

O zaman yeni bir mesaj atıyorum :

EĞER BİRDEN FAZLA ADRES ALACAKSANIZ, AYNI LİNKİ KULLANMAYIN YA DA TARAYACINIZLA GERİ DÖNÜŞ YAPMAYIN. SAYFAYI KAPATIP, TARAYICIYI YENİDEN AÇIP, hotmail/kaydol/şimdi edinin 'den KAYDOLUN.

Hata almamak için bunu yapıyorum. Zaman zaman da modem resetliyorum. Alan yoğunluğuyla alakası olmayan hatalar alınabiliyor çünkü. {sanırsam}
Eski 07-11-2007   #10 (mesaj-linki)

walla ben iki live.com da

windowslive.com

uzantili da aldim.hic bi problem yok beceremeyen sucu konuyu baslayana atiyor.catir catir da kullaniyorum.tsklr guzel paylasim
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
@live.com msn kaydol, e_mail kaydol, hotmail kaydol, hotmail e kaydol, hotmail kaydol, hotmail msn kaydol, hotmail.kaydol, hotmaile kaydol, kaydol hotmail, msn hotmail kaydol, msn hotmaile kaydol, msn kaydol hotmail, msn live.com kaydol, windowslive msn kaydol, windowslive.com msn kaydol,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:36Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10444903 saniyede (48.47% PHP - 51.53% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR