Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-05-2008   #96 (mesaj-linki)
OkN
Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın

valla 2 aydan fazla bir süredir kullandığım live.de adresim var ayrıca live.fr live.it alınabiliyor başkada olması lazım unuttum ama
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-06-2008   #97 (mesaj-linki)

beyler bende hami44@veezy.net uzantılı mail alıcam ama nasıl alırım yardım edinn
Eski 15-06-2008   #98 (mesaj-linki)

Alıntı:
hami44 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
beyler bende hami44@veezy.net uzantılı mail alıcam ama nasıl alırım yardım edinn
VESTEL VeezYNET IRC SUNUCUSU adresine girin, sayfanın sağ alt köşesinde sitenin yöneticisinin iletişim adresi var, aynı @veezy.net uzantılı. O size yardımcı olabilir zannediyorum.
Eski 09-07-2008   #99 (mesaj-linki)

TEŞEKKÜRLER KARDEŞ 2TANE BİRDEN ALDIM SÜPER OLDU VALLA
YOK UZANTI EKLE YOK ŞÖLE YAP
HARİKA OLDU VALLA--- KENDİ İSMİME ALDIM KULLANIYOM
ELLERİNE SAĞLIKKKKKK...... 10 ÜZERİNDEN 10 PUAN
Eski 11-08-2008   #100 (mesaj-linki)

olmuo yhaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
e mail nasıl alırım, e-mail nasıl alırım, live.com uzantılı adres, live.fr msne aç, mail adresi nasıl alırım, nasıl mail adresi alırım, nasıl msn adresi alırım, uzantılı email adresi aç, vestel mail adresi, windowslive.com uzantılı msn adresi,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:21Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12429309 saniyede (57.78% PHP - 42.22% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR