@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-11-2007   #41 (mesaj-linki)
Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın

erdem@live.com un hayalini kuruyordum alamadım. :'(
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-11-2007   #42 (mesaj-linki)

Her iki uzantılı adreside aldım teşekkür ederim.Kolay gelsin
Eski 09-11-2007   #43 (mesaj-linki)
psychopat - avatarı

...@live.com uzantılı adresler cıktı ama ...@hotmail.com kullanıyoruz ya bunlarla alakalı bı sorun olurmu yanı ılerde ıptal olmaları vs. illakı almalımıyız yenı adres????
Eski 09-11-2007   #44 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
  • Kaydolun. Oturum açın. Bir şeyleri başlatın.
    Windows Live ID'niz çevrimiçi dünyanızı biraraya getiren yeni hizmetler kümesini deneyimleme biletinizdir. Windows Live Hotmail'in, Messenger'ın, Spaces'in ve daha pek çoğunun güncelleştirilmiş sürümlerine erişmek için onu kullanın.
  • Live'ı kullanıyor musunuz?
    MSN Hotmail, MSN Messenger veya Microsoft Passport hesabınız varsa, zaten Windows Live ID'niz vardır -- değişiklik gerekmez! Yalnızca Canlı yaşama başlamak için geçerli hesap bilgilerinizle şimdi oturum açın.
psychopat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
...@live.com uzantılı adresler cıktı ama ...@hotmail.com kullanıyoruz ya bunlarla alakalı bı sorun olurmu yanı ılerde ıptal olmaları vs. illakı almalımıyız yenı adres????
sorun olmaz ama daha güncel bi sürüm olduğu için yenilemekte yarar war sanırım...
bu arada NeutralizeR sen 1 numarasın paylaşım için saol ilk ben almış olmalıyım tabii senden sonra çünkü msj ilk okuyan bendim gecenin bi wakti
Eski 10-11-2007   #45 (mesaj-linki)
sugar_kiz - avatarı

ALDIM YENİ MSNLİVE UZANTILI ADRESİMİ SÜPER OLDU TŞKLER MSXLABS SİZİ SEVİYORUM...
Eski 10-11-2007   #46 (mesaj-linki)
metglass - avatarı

valla bütün istediklerimi aldım tşkürler
Eski 10-11-2007   #47 (mesaj-linki)
hoyrat92 - avatarı

bende @live.com uzantılı adresimi aldım ama gelen kutusu ingilizce bunu türkçeye çevirebiliyor muyuz?
Eski 10-11-2007   #48 (mesaj-linki)
umt

tesekkurler valllahi super oldu ese dosta da aldim birer mail
Eski 10-11-2007   #49 (mesaj-linki)
RuBi - avatarı

hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende @live.com uzantılı adresimi aldım ama gelen kutusu ingilizce bunu türkçeye çevirebiliyor muyuz?
Sağ köşedeki Options'a tıkla [ tam sürüm ise, Options'tan Other 'ı ya da Other Options gibi bir seçenek olacak en sonda, onu seç ] ve Mail ayarlarından Select Your Language gibi bir seçenek göreceksin. Ordan "Türkçe"yi seçersen Türkçe olacak.
Eski 10-11-2007   #50 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşım resimleri tek tek takip ederek kolayca ulaşabilirsin Türkçe posta kutusuna, Yapılması gerekenleri anlattım resmlerde...

Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
@livecom, @windowslivecom, adresi, alın, email, uzantılı
@live com msn acma, live olarak msn acma, windows live adres al, windowslive com msn ac,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 53 3 Gün Önce 19:22
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Last AirBender MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 2 Hafta Önce 10:09
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 17 3 Hafta Önce 12:11
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 24-12-2008 20:25
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 101 07-11-2007 08:53