| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Microsoft, resmi olarak @windowslive.com ve Not: Eğer hali hazırda oturum açmış bulunuyorsanız ve sağ üst köşede "Oturumu Kapat" bağlantısı mevcutsa önce ona tıklayınız, sonra yeni adresinizi edinmek için gerekli olan adımları izleyiniz. Windows Live ID'nizi alın Kaydol
@live.com uzantılı email adresi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız: Windows Live Hotmail - Overview Güncelleme: @live.com için: https://signup.live.com/signup.aspx?...ollrs=12&lic=1 Diğer tüm uzantılar:
Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 31-05-2009 @ 02:47. Sebep: @live.com bağlantısı eklendi | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Edinin! NeutralizeR okadarda acele ettim ama yine alamadım adresimi almışlar hemen neyse bi dahaki sefere inşallah emeğinize sağlık teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmaları bizlerle paylaştığınız için sağolun... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Edinin! | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın
iptal edilmiş anlaşılan @live.com hata veriyor error:32 yazılanları yapıyorum ama olmuyor
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Açık tarayıcı pencerelerinizi kapatıp yeniden açarak birkaç kez tekrar edin işlemi. Listede @live.com belirecektir. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
İSTEDİĞİM NİCK ALINMAMIŞ ANCAK HATAA VERİYOR
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
olmuyoyaniben bişianlamadım uzantısı hala hotmail olarak görünüyo Son Düzenleyen gelinnazo; 07-11-2007 @ 13:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar, başlığın başındaki link ile @live uzantısı mevcut oluyor. Ondan dolayı hata alıyorsunuz. Eğer almak istiyorsanız, Live Search e girip, Hotmail Spaces gibi linklerin bulunduğu yerden Hotmail'e tıklayın. Eğer otomatik giriş aktif ise tarayıcınızda, oturum kapatıp tekrar aynı işlemi yapın ve ordan, "Kaydol" a tıklayın. Sonra @windowslive uzantısının mümkün olduğunu ve kayıt olunabilirliği göreceksiniz. Mesela bendeki link bu : https://signup.live.com/newuser.aspx...ollrs=04&lic=1 ____________________ Maillerimize yaptığınız uyarılarla bu tür önemli konulara ulaşmamızı sağlıyorsunuz. Çok teşekkürler, Msx Labs.. Seni deli gibi seviyorum, herşeyi içinde barındırdığın için. ![]() ![]() Adresimi aldım, çok mutluyum.. Saygılar. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Hmmm.. mesajlarda değişiklik yapabilmek, ilk 30 dk için mümkünmüş .. O zaman yeni bir mesaj atıyorum : EĞER BİRDEN FAZLA ADRES ALACAKSANIZ, AYNI LİNKİ KULLANMAYIN YA DA TARAYACINIZLA GERİ DÖNÜŞ YAPMAYIN. SAYFAYI KAPATIP, TARAYICIYI YENİDEN AÇIP, hotmail/kaydol/şimdi edinin 'den KAYDOLUN. ![]() Hata almamak için bunu yapıyorum. Zaman zaman da modem resetliyorum. Alan yoğunluğuyla alakası olmayan hatalar alınabiliyor çünkü. {sanırsam}
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
walla ben iki live.com da windowslive.com uzantili da aldim.hic bi problem yok beceremeyen sucu konuyu baslayana atiyor.catir catir da kullaniyorum.tsklr guzel paylasim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| @livecom, @windowslivecom, adresi, alın, email, uzantılı |
| @live com kaydol, live com kaydol, live kaydol, windowslive com, windowslive com kaydol, |
@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 53 | 1 Gün Önce 19:22 |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Hafta Önce 10:09 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |
| @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 101 | 07-11-2007 08:53 |