| | #1 (mesaj-linki) | |
@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Microsoft, resmi olarak @windowslive.com ve @live.com uzantılı e-mail adreslerini hizmete soktu. Kendinize bir @windowslive.com uzantılı email adresi edinmek için aşağıdaki "Kaydol" bağlantısına tıklayınız. Not: Eğer hali hazırda oturum açmış bulunuyorsanız ve sağ üst köşede "Oturumu Kapat" bağlantısı mevcutsa önce ona tıklayınız, sonra yeni adresinizi edinmek için gerekli olan adımları izleyiniz. Windows Live ID'nizi alın Kaydol
@live.com uzantılı email adresi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız: Windows Live Hotmail - Overview Diğer tüm uzantılar: Alıntı:
| ||
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Edinin! NeutralizeR okadarda acele ettim ama yine alamadım adresimi almışlar hemen neyse bi dahaki sefere inşallah emeğinize sağlık teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmaları bizlerle paylaştığınız için sağolun... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Edinin! @live.com uzantısını siz mesajınızı yazdıktan sonra ekledim, bir de bunu deneyebilirsiniz...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın
iptal edilmiş anlaşılan @live.com hata veriyor error:32 yazılanları yapıyorum ama olmuyor
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi AlınAlıntı:
Açık tarayıcı pencerelerinizi kapatıp yeniden açarak birkaç kez tekrar edin işlemi. Listede @live.com belirecektir. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||