@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-11-2007   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın

Microsoft, resmi olarak @windowslive.com ve @live.com uzantılı e-mail adreslerini hizmete soktu. Kendinize bir @windowslive.com uzantılı email adresi edinmek için aşağıdaki "Kaydol" bağlantısına tıklayınız.

Not: Eğer hali hazırda oturum açmış bulunuyorsanız ve sağ üst köşede "Oturumu Kapat" bağlantısı mevcutsa önce ona tıklayınız, sonra yeni adresinizi edinmek için gerekli olan adımları izleyiniz.

Windows Live ID'nizi alın

Kaydol
  • Kaydolun. Oturum açın. Bir şeyleri başlatın.
    Windows Live ID'niz çevrimiçi dünyanızı biraraya getiren yeni hizmetler kümesini deneyimleme biletinizdir. Windows Live Hotmail'in, Messenger'ın, Spaces'in ve daha pek çoğunun güncelleştirilmiş sürümlerine erişmek için onu kullanın.
  • Live'ı kullanıyor musunuz?
    MSN Hotmail, MSN Messenger veya Microsoft Passport hesabınız varsa, zaten Windows Live ID'niz vardır -- değişiklik gerekmez! Yalnızca Canlı yaşama başlamak için geçerli hesap bilgilerinizle şimdi oturum açın.
  • Daha fazla bilgi edinmek istiyor musunuz?
    Windows Live'ın size sunduklarını keşfetmek için burayı tıklatmanız yeterlidir.
Kaydol

@live.com uzantılı email adresi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız:
Windows Live Hotmail - Overview

Güncelleme: @live.com için: https://signup.live.com/signup.aspx?...ollrs=12&lic=1

Diğer tüm uzantılar:
Alıntı:
ARGENTINA LIVE.COM.AR Create LIVE.COM.AR address AUSTRALIA LIVE.COM.AU AUSTRIA LIVE.AT Create LIVE.AT address BELGIUM LIVE.BE Create LIVE.BE address CANADA LIVE.CA Create LIVE.CA address CHILE LIVE.CL Create LIVE.CL address CHINA LIVE.CN DENMARK LIVE.DK Create LIVE.DK address FINLAND WINDOWSLIVE.COM Create WINDOWSLIVE.COM address (Finnish Wizard) FRANCE LIVE.FR Create LIVE.FR address GERMANY LIVE.DE Create LIVE.DE address
Create HOTMAIL.DE address HONG KONG LIVE.HK INDONESIA WINDOWSLIVE.COM IRELAND LIVE.IE Create LIVE.IE address ITALY LIVE.IT Create LIVE.IT address
Create HOTMAIL.IT address JAPAN LIVE.JP Create LIVE.JP address
Create HOTMAIL.CO.JP address KOREA LIVE.CO.KR Create LIVE.CO.KR address MALAYSIA LIVE.COM.MY MEXICO LIVE.COM.MX Create LIVE.COM.MX address NETHERLANDS LIVE.NL Create LIVE.NL address NORWAY LIVE.NO Create LIVE.NO address PAKISTAN LIVE.COM.PK PERU LIVE.COM.PE PORTUGAL LIVE.COM.PT RUSSIA LIVE.RU Create LIVE.RU address SINGAPORE LIVE.COM.SG Create LIVE.COM.SG address SOUTH AFRICA LIVE.CO.ZA Create LIVE.COM.ZA address SWEDEN LIVE.SE Create Live.SE address SWITZERLAND WINDOWSLIVE.COM Create WINDOWSLIVE.COM address (French Wizard) THAILAND WINDOWSLIVE.COM Create WINDOWSLIVE.COM address (Thai Wizard) TURKEY WINDOWSLIVE.COM Create WINDOWSLIVE.COM address (Turkish Wizard) UK LIVE.CO.UK Create LIVE.CO.UK address USA LIVE.COM Create LIVE.COM address VIETNAM WINDOWSLIVE.COM

Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 31-05-2009 @ 02:47. Sebep: @live.com bağlantısı eklendi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-11-2007   #2 (mesaj-linki)
CaNaRY - avatarı
Cvp: @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Edinin!

NeutralizeR okadarda acele ettim ama yine alamadım adresimi
almışlar hemen neyse bi dahaki sefere inşallah
emeğinize sağlık teşekkür ediyorum.
Bu güzel çalışmaları bizlerle paylaştığınız için sağolun...
Eski 07-11-2007   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Edinin!

CaNaRY adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
NeutralizeR okadarda acele ettim ama yine alamadım adresimi
almışlar hemen neyse bi dahaki sefere inşallah
emeğinize sağlık teşekkür ediyorum.
Bu güzel çalışmaları bizlerle paylaştığınız için sağolun...
@live.com uzantısını siz mesajınızı yazdıktan sonra ekledim, bir de bunu deneyebilirsiniz...
Eski 07-11-2007   #4 (mesaj-linki)
proz - avatarı
Cvp: @live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın

iptal edilmiş anlaşılan @live.com hata veriyor error:32 yazılanları yapıyorum ama olmuyor
Eski 07-11-2007   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

proz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iptal edilmiş anlaşılan @live.com hata veriyor error:32 yazılanları yapıyorum ama olmuyor
@live.com uzantılı adresi doğrudan Türkiye'den alamıyorsunuz, bu nedenle USA bağlantısını ayrıca ekledik. Az önce hem Firefox'ta hem de Internet Explorer'da adresi kopyalayıp yapıştırarak denedim, @live.com aktif.

Açık tarayıcı pencerelerinizi kapatıp yeniden açarak birkaç kez tekrar edin işlemi. Listede @live.com belirecektir.
Eski 07-11-2007   #6 (mesaj-linki)
proz - avatarı

İSTEDİĞİM NİCK ALINMAMIŞ ANCAK HATAA VERİYOR
Eski 07-11-2007   #7 (mesaj-linki)
gelinnazo

olmuyoyaniben bişianlamadım uzantısı hala hotmail olarak görünüyo

Son Düzenleyen gelinnazo; 07-11-2007 @ 13:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 07-11-2007   #8 (mesaj-linki)
RuBi - avatarı

Arkadaşlar, başlığın başındaki link ile @live uzantısı mevcut oluyor.
Ondan dolayı hata alıyorsunuz.

Eğer almak istiyorsanız, Live Search e girip,
Hotmail Spaces gibi linklerin bulunduğu yerden Hotmail'e tıklayın. Eğer otomatik giriş aktif ise tarayıcınızda, oturum kapatıp tekrar aynı işlemi yapın ve ordan, "Kaydol" a tıklayın.

Sonra @windowslive uzantısının mümkün olduğunu ve kayıt olunabilirliği göreceksiniz.

Mesela bendeki link bu :

https://signup.live.com/newuser.aspx...ollrs=04&lic=1

Adresimi aldım, çok mutluyum..

Saygılar.
Eski 07-11-2007   #9 (mesaj-linki)
RuBi - avatarı

Hmmm.. mesajlarda değişiklik yapabilmek, ilk 30 dk için mümkünmüş ..

O zaman yeni bir mesaj atıyorum :

EĞER BİRDEN FAZLA ADRES ALACAKSANIZ, AYNI LİNKİ KULLANMAYIN YA DA TARAYACINIZLA GERİ DÖNÜŞ YAPMAYIN. SAYFAYI KAPATIP, TARAYICIYI YENİDEN AÇIP, hotmail/kaydol/şimdi edinin 'den KAYDOLUN.

Hata almamak için bunu yapıyorum. Zaman zaman da modem resetliyorum. Alan yoğunluğuyla alakası olmayan hatalar alınabiliyor çünkü. {sanırsam}
Eski 07-11-2007   #10 (mesaj-linki)
BesTaMi - avatarı

walla ben iki live.com da

windowslive.com

uzantili da aldim.hic bi problem yok beceremeyen sucu konuyu baslayana atiyor.catir catir da kullaniyorum.tsklr guzel paylasim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
@livecom, @windowslivecom, adresi, alın, email, uzantılı
@live com kaydol, live com kaydol, live kaydol, windowslive com, windowslive com kaydol,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
@live.com ve @windowslive.com Uzantılı Email Adresi Alın Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 53 1 Gün Önce 19:22
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Last AirBender MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 2 Hafta Önce 10:09
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 17 3 Hafta Önce 12:11
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 24-12-2008 20:25
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 101 07-11-2007 08:53