MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-08-2008   #131 (mesaj-linki)
-boncuk-
Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

windows updateyi yüklerken bu seferde
[Hata numarası: 0x8007043C] bunu veriyo çıldırıcam ya güvenlik modundayım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-08-2008   #132 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

-boncuk- adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows updateyi yüklerken bu seferde
[Hata numarası: 0x8007043C] bunu veriyo çıldırıcam ya güvenlik modundayım
Başlat > Çalıştır > services.msc yazıp enterlayın veya Başlat > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetlere tıklayın. Açılan pencerede aşağıda yazacağım hizmetler otomatik çalışmalı, eğer otomatik olarak görünmüyorsa bunları o duruma ayarlayın.

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti - Elle
Uzaktan Yordam Çağrısı - Otomatik
Windows Update - Otomatik
Şifreleme Hizmetleri - Otomatik

olarak ayarlanmalı.

Internet Explorer simgesi üstünde sağ tık ve Özellikleri seçin yada Internet Explorer içinden Araçlar > Internet Seçenekleri > açılan pencerede Güvenlik sekmesi > Güvenilir Siteler > üst bölümdeki yere http://download.windowsupdate.com/
Microsoft Windows Update
http://update.microsoft.com/

bunları tek tek yazıp da ekle tuşuna basmadan önce "Bu bölgedeki tüm sitelerden sunucu doğrulaması (https: ) iste" onay kutusunu temizledikten sonra ekle butonuna basın.

Bundan sonra bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra daha önce size sunduğum Windows Update adımlarını tekrar deneyin.
Eski 21-08-2008   #133 (mesaj-linki)
gökyüzü - avatarı

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba hotmail.com ya da passport.net'ten bir giriş yapabilir misiniz? Bakalım sizi kabul edecekmi?

Merhaba, ttnet güvenlik programı indirdikten sonra bende msn giremiyorum, aynı hata kodunu alıyorum ve hotmail.com dan giriş yaptım ama iletiler tam açılmıyor.
Eski 27-08-2008   #134 (mesaj-linki)
d3n1z - avatarı
hata kodu:80048826

s.a arkadaşlar ben dereli@domainuzantım.com diye bir mail adresi açmıştım bu windows destekli mx ayarı yapılan mail çıkmadan önce şimdi mx ayarı yaptım cpanel den ve dereli@alanadım.com uzantılı domain eklemek istedim sorun var flaan dedi o andan beri msne giremiyorum. herhangi bi r fikri olan varmı?
Eski 27-08-2008   #135 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: hata kodu:80048826

d3n1z adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
s.a arkadaşlar ben dereli@domainuzantım.com diye bir mail adresi açmıştım bu windows destekli mx ayarı yapılan mail çıkmadan önce şimdi mx ayarı yaptım cpanel den ve dereli@alanadım.com uzantılı domain eklemek istedim sorun var flaan dedi o andan beri msne giremiyorum. herhangi bi r fikri olan varmı?
Bu konuda Neutralizer'in dediklerini deneyin.

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hesap bilgilerini girmeyi farklı tarayıcılarda denediniz mi? Sonuç alamıyorsanız sorun karşı tarafta demektir. MSN Support'a ulaşmayı deneyebilirsiniz.

https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid&ct=eformts
Eski 27-08-2008   #136 (mesaj-linki)
OkN

xp kullanmaktayım dün msn 9 beta son sürümünü yükledim 800706ba diye hata verdi sebebi ne olabilir ??
Eski 27-08-2008   #137 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

OkN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
xp kullanmaktayım dün msn 9 beta son sürümünü yükledim 800706ba diye hata verdi sebebi ne olabilir ??
WLM 9 Beta 2 konusunda da belirttiğim gibi önceki sürümün hesabınız için oluşturduğu klasörleri silmeniz gerekiyor. İlgili konudaki mesajlarımı inceleyiniz.
Eski 27-08-2008   #138 (mesaj-linki)
OkN

teşekkürler inceleyeyim ...
-----------------------------
inceledim orada yaanları yapıp bütün klasorleri ve kalan kayıtları sildi ama aynı hatayı gene veriyor ???

Son Düzenleyen ahmetgns; 15-09-2008 @ 17:07. Sebep: Gönderilerden birinin teşekkür için olması
Eski 29-08-2008   #139 (mesaj-linki)
denizcim - avatarı

slm arkadaşlar bugün ilk defa bilgisayarım hata veriyor
hata kodu şu 800401f3 yardımcı olursanız sevinirim
Eski 29-08-2008   #140 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

denizcim adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar bugün ilk defa bilgisayarım hata veriyor
hata kodu şu 800401f3 yardımcı olursanız sevinirim

İnceleyin >>> Messenger Error Fixer
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çözümleri, hata, kodları, messenger, msn
live messenger 800706ba,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 6 Gün Önce 20:48
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 87 1 Hafta Önce 23:43
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 75 18-09-2009 18:31
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 02-11-2008 00:25