| | #131 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
windows updateyi yüklerken bu seferde [Hata numarası: 0x8007043C] bunu veriyo çıldırıcam ya güvenlik modundayım | |
|
| | #132 (mesaj-linki) | |||||
Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti - Elle Uzaktan Yordam Çağrısı - Otomatik Windows Update - Otomatik Şifreleme Hizmetleri - Otomatik olarak ayarlanmalı. Internet Explorer simgesi üstünde sağ tık ve Özellikleri seçin yada Internet Explorer içinden Araçlar > Internet Seçenekleri > açılan pencerede Güvenlik sekmesi > Güvenilir Siteler > üst bölümdeki yere http://download.windowsupdate.com/ Microsoft Windows Update http://update.microsoft.com/ bunları tek tek yazıp da ekle tuşuna basmadan önce "Bu bölgedeki tüm sitelerden sunucu doğrulaması (https: ) iste" onay kutusunu temizledikten sonra ekle butonuna basın. Bundan sonra bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra daha önce size sunduğum Windows Update adımlarını tekrar deneyin. | |||||
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
| hata kodu:80048826
s.a arkadaşlar ben dereli@domainuzantım.com diye bir mail adresi açmıştım bu windows destekli mx ayarı yapılan mail çıkmadan önce şimdi mx ayarı yaptım cpanel den ve dereli@alanadım.com uzantılı domain eklemek istedim sorun var flaan dedi o andan beri msne giremiyorum. herhangi bi r fikri olan varmı?
| |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: hata kodu:80048826
| |||||||||
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
xp kullanmaktayım dün msn 9 beta son sürümünü yükledim 800706ba diye hata verdi sebebi ne olabilir ?? | |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | |
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
|
teşekkürler inceleyeyim ... ----------------------------- inceledim orada yaanları yapıp bütün klasorleri ve kalan kayıtları sildi ama aynı hatayı gene veriyor ??? Son Düzenleyen ahmetgns; 15-09-2008 @ 17:07. Sebep: Gönderilerden birinin teşekkür için olması | |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar bugün ilk defa bilgisayarım hata veriyor hata kodu şu 800401f3 yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |||||
İnceleyin >>> Messenger Error Fixer | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümleri, hata, kodları, messenger, msn |
| live messenger 800706ba, |
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 02-11-2008 00:25 |