| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
Arkadaslar, neredeyse 1 aydir MSN le baglanamiyorum. Surekli olarak çcikan hata su; Hata kodu : 80048820 Genisletilmis hata kobu : 80048439 Ve ne yaptiysam olmuyor. | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası Bilgisayarin Saati ve Tarihi Dogru Olmalidir. Tarih ve Saat Özelliklerinden Internet Saatini de Güncelleyin. Baslat > Calistir'dan "regsvr32 Softpub.dll" Deneyin. | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
| Re: Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri MSN hata kodları başımızın belası olabiliyor, bu kodları çözümü için italyan bir kullanıcı güzel bir yazılım hazırlamış. biz de bunu Türkçe'ye çevirdik ve kendi HOST'umuza ekleyip indirmeye sunduk. Buraya tıklayarak yazılım nedir ne değildir küçük bir fikir sahibi olup, indirebilirsiniz. İnşallah bu yazılıma ihtiyaç duymazsınız. | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
| Mnn Hata Kodu 80070057 Windows Live Messenger Hatası
arkadaşlar msn me girmeyi deniyorum böle bir hesap olmadığından vb. şeyler yazıyo sorun gidere tıklıyom onar diyom yine açmıyo ama başka adresi açıyo yardım ltf | |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| msn düzgün kaldırılmadığı için 1601 hatası veriyor ne yapmalıyım
programlarda gözükmüyor tam kaldıramadım sanırım şimdi 7.5 i deniyorum ama olmuyor 1601 hatası diyor çözüm nedir ?şimdiden teşekkür ederim
| |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: msn düzgün kaldırılmadığı için 1601 hatası veriyor ne yapmalıyım
Üstteki programı indirin ve kurun, programı açtığınızda size bir liste sunacak bu listeden Windows Live Messenger ı bulup sildikten sonra yeni kurulum yapabilirsiniz. | |||||
|
| | #87 (mesaj-linki) | |||||
olmadı yardım lütfenn.tamamende kaldırdım o da ollmadı.format atmayı düşünüyom ama o da çözü olmaz diye korkuyom | |||||
|
| | #88 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
bana da sabahtan beri hata kodu: 800706b5 veriyo yardımcı olabilirmisinz acaba..
| |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | |
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümleri, hata, kodları, messenger, msn |
| 9 0 msn hata veriyo, msn 9 0 hata kodlari, msn 9 0 hata kodu, msn 9 hata kodlari, msn messenger 9 0 hata, |
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 02-11-2008 00:25 |