Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 05-11-2005   #51 (mesaj-linki)

Alıntı:
honda_cbr600 adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar windows xp kullanıyorum ve msn 7.5 sürümünü yükledim.(daha ekran kartı vb hiçbirşey yüklemeden,formattan sonraki ilk haliyle,sadece modem kurulu)
İnternete bağlanıyorum msn sorunsuz çalışıyor fakat bir intrnet sitesine girmek istediğimde hemen MSN ALERTS başlığı altında hata geliyor ve bir daha hiç bir siteye girmiyor.SP2 yükleyince düzeliyor ama SP2 yüklemeden bu sorunun nasıl üstesinden gelebilirim.Acaba bir eklentimi gerektiriyor windows.
Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.
Bide sorunun olduğu andaki masaüstü resmi linktedir.
http://img380.imageshack.us/my.php?image=adsz4xh.png
Resmi inceledim sonuç > sp2 bilindiği üzere güvenlikle ilgilidir bilhassa explorer güvenliği ile ilgili > ve siz hiç birşey yüklemeden nette dolaşmağa çıkınca bir ajan program ( spy) makinanıza girmiş ve sizi kendi sitesine yönlendiriyor bunla kalmıyor tüm exploreleri kontrol ediyor > tavsiyem sp2 yüklemeniz > ve spy taraması yapmanız muhtemelen makinanızda bayağı ajan programlar mevcuttur > sözü geçen msn alerts bir yanılgıdan ibarettir sizi şaşırtmak amaçlıdır >kolay gelsin
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-11-2005   #52 (mesaj-linki)
cann_89
YARDIM İSTİYORUM

Arkadaşlar msn nenin yeni sürümünü yükledim 7.5 80048820 hatasını veriyor nasıl düzelte biliriz????* yardımlarınızı bekliyorum
Eski 06-11-2005   #53 (mesaj-linki)

Alıntı:
cann_89 adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar msn nenin yeni sürümünü yükledim 7.5 80048820 hatasını veriyor nasıl düzelte biliriz????* yardımlarınızı bekliyorum
80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...

Bu kadar...
Eski 06-11-2005   #54 (mesaj-linki)
AceMi21

arkadaşkar msn için göz kırpmaları indiriyorum ama sadece yazı dosyası mco olarak indiriyor ne yapmalıyım aöçamıyorum yardım edebilirmisiniz
Eski 06-11-2005   #55 (mesaj-linki)

Öncelikle aşağıdaki linkte yer alan Winks Installer programını kurmanız gerek...Programın zip şifresi msxlabs.org dur.
Programı indirip kurduktan sonra mco dosyalarına tıkladığınızda kendiliğinden yüklenecektir.

http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...kirpmalari.php
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger nasıl yükleyebilirim, msn 11, msn 11.0, msn messenger nasıl yükleyebilirim, msn nasıl yükleyebilirim, msn yi nasıl yüklerim, msn yi nasıl yükleyebilirim, windows live messenger nasıl yükleyebilirim, windows live messenger programını nasıl yükleyebilirim, windows live messengeri nasıl yükleyebilirim,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 4 Gün Önce 22:39
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 144 02-08-2008 23:37
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:12Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10501289 saniyede (64.58% PHP - 35.42% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR