Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Bütün bu bilgiler MSN sunucularında saklanıyor. 1 ay boyunca göremeyip de 1 günlüğüne görmüş olmanız, MSN sunucularında yapılan bir çalışmadan, güncellemeden ya da bir sorundan kaynaklanabilir, kesin bir şey diyemeyeceğim.
Kişinin görüntü resminin yüklenmesi, o kişinin adının yanındaki küçük resme tıklayarak kişi kartını görüntülemenize ve/veya o kişiye konuşma penceresi açmanıza bağlı. (engelli olmamalı, listenizde olmalı)
Merakla yaşamaya alışmaya çalışmanızdan başka bir öneri getiremeyeceğim...
Aslına bakarsanız yeni üye oldum ve de pc teknolojisinden çokta bişey anlamam ama sitenizi keşfettim sayenizde çoklu msn vede discovery x2'yi yükledim ve de kullanabiliyorum.O yüzden biraz meraklıyım galiba

O yüzdenbiraz teknoloji üstü taleplerim olmuş olabilir teşekkür edip bir soru daha sorabilir miyim?Ben msn yazışmamaı herhangi bir yerde kaydetmiyorum.Yazıştığım bir sayfayı worde kopaylayarak kendi e-mailadresime gönderdim ama maalesef ordanda silmişim.

Dahasonrada geri dönüşüm kutusuna varana kadar pcden yok ettim dosyayı.Arkadaşımın yardımıyla get data back adlı programla dosyayı geri getirdik fakat içerisindeki harfler yuvarlak kare gibi şekillerden oluşmakta.Bunun için tarafınızdan bir yardım sözkonusu mudur?
Şimdiden teşekkürler.