Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 12

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.900 Cevap: 3.874
Glare - avatarı
Glare
Ziyaretçi
29 Kasım 2005       Mesaj #111
Glare - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Bütün bu bilgiler MSN sunucularında saklanıyor. 1 ay boyunca göremeyip de 1 günlüğüne görmüş olmanız, MSN sunucularında yapılan bir çalışmadan, güncellemeden ya da bir sorundan kaynaklanabilir, kesin bir şey diyemeyeceğim.

Sponsorlu Bağlantılar
Kişinin görüntü resminin yüklenmesi, o kişinin adının yanındaki küçük resme tıklayarak kişi kartını görüntülemenize ve/veya o kişiye konuşma penceresi açmanıza bağlı. (engelli olmamalı, listenizde olmalı)

Merakla yaşamaya alışmaya çalışmanızdan başka bir öneri getiremeyeceğim...

Aslına bakarsanız yeni üye oldum ve de pc teknolojisinden çokta bişey anlamam ama sitenizi keşfettim sayenizde çoklu msn vede discovery x2'yi yükledim ve de kullanabiliyorum.O yüzden biraz meraklıyım galibaMsn Happy O yüzdenbiraz teknoloji üstü taleplerim olmuş olabilir teşekkür edip bir soru daha sorabilir miyim?Ben msn yazışmamaı herhangi bir yerde kaydetmiyorum.Yazıştığım bir sayfayı worde kopaylayarak kendi e-mailadresime gönderdim ama maalesef ordanda silmişim.Bilmem Dahasonrada geri dönüşüm kutusuna varana kadar pcden yok ettim dosyayı.Arkadaşımın yardımıyla get data back adlı programla dosyayı geri getirdik fakat içerisindeki harfler yuvarlak kare gibi şekillerden oluşmakta.Bunun için tarafınızdan bir yardım sözkonusu mudur?
Şimdiden teşekkürler.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Kasım 2005       Mesaj #112
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Dosya kurtarma kalitesi düşük olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Alternatif bir program deneyebilirsiniz:

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=321
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Glare - avatarı
Glare
Ziyaretçi
29 Kasım 2005       Mesaj #113
Glare - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Dosya kurtarma kalitesi düşük olabilir.

Alternatif bir program deneyebilirsiniz:

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=321

Sevgili NeutralizeR,
Ben bu dosyayı yüklemeyi başardım,çalıştırmayı da başardım herşey geri yüklemek için uygun halde fakat benim dosyayı açmıyor.Ben daha öncede birçok program denemiştim fakat sadece Get Data Back geri getirdi o da yazı karakterinde problemolduğu için işe yaramadı.Bu konuda yardımcı olabilirsen senden değilse kimden bilgi alabileceğimi söyler misin?Dosya benim için önemli.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Kasım 2005       Mesaj #114
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
OnTrack's EasyRecovery Professional adlı programı da deneyebilirsiniz...

Dosya kurtarma işlemi her zaman kesin sonuç vermez. Dosya silindikten sonra disk birleştiricisinin çalıştırılması, çok büyük boyutlarda dosyaların yüklenmesi, silinmesi, taşınması, iki sürücü ya da iki harddisk arasında dosya transferinin olması vs vs... gibi nedenlerden dolayı dosya kurtarma işlemi başarısız olabilir.

Ayrıca sürücünün hangi bölümünde, hangi ayarlarıyla kurtarma için arama yaptırdığınız da önemli. Hiç kurtaramayabilirsiniz de...

Tavsiyem, Norton Utilities'i kurup Norton Protected Files özelliğinden faydalanabilmeniz. Shift+del ile silinen dosyalar da (geri dönüşüm kutusuna gitmeden direkt silinen dosyalar) korumaya dahil oluyor. Birkaç tıklama ile dosyayı geri almanız mümkün oluyor. Artık bu ilerisi için bir önlem olabilir ancak...
aliturk - avatarı
aliturk
Ziyaretçi
30 Kasım 2005       Mesaj #115
aliturk - avatarı
Ziyaretçi
Selam Dostlar
msn ye kaydettirilen kullanıcı hesaplarımı (hem hotmail hemde firma mailine bağlı) komple kapatmak için ne yapmam gerekir.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler

S&S&S
NoN@Me
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Kasım 2005       Mesaj #116
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

...sonra aşağıdaki link'i adres çubuğuna yapıştırın ve enter'a basın.Böylece hesabınız kapanmış olacak...

"http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose"

...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
1 Aralık 2005       Mesaj #117
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ercinayhan adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar msne wings ,smilies ve moods ları yukledim fakat msn oturum acmıyor artık tekrar basa donuyor yani kafayı yedi unstalladım tekrar bunlar duruyordu bunları o kadar fazlada yuklemedim neden kastı bu kadar tekrar eski haline dönmesi için silmem mi gerekiyor bi yardım su msnzede arkadasa sad(

Bu iki konuyu inceleyin:

MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=51

Alıntı
climber adlı kullanıcıdan alıntı

Slm arkadaşlar. 7.5 kullanıcısıyım Discovery X Türkçe yükledim, bütün ayarlarını yaptım fakat MSN'de simgesi oluşmadı. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Siz de bu iki konuyu inceleyin:

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=1364

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=30
spiker - avatarı
spiker
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #118
spiker - avatarı
Ziyaretçi
selamlar beni ekleyeni birini lsteme almak istemiyorum tamammen sıfırlamak istiyorum ne yapmam lazım istemediğim birini iptal ediyorum her msn i açmamda karşıma o pencere çıkıyor listemede almak istemiyorum tamamaen iptal etmenini bir yolu var mı acaba...
thelastest - avatarı
thelastest
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #119
thelastest - avatarı
Ziyaretçi
yaa arkadaşlar merhabalar msn discovery programım da çevrimiçi kişileri görüntüle linki çalışmıyor hata veriyor lütfen bilgi verir misiniz
orhan_gul - avatarı
orhan_gul
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #120
orhan_gul - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var, msn deki yazdıklarımızı bir başkasının görmesi mümkünmü,ben bir şirkette çalışıyorum herhangi bir şekilde msn deki yazdıklarımızı bir program sayesinde birilerinin okuyabilmesi mümkünmü. vereceğiniz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim,