Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > SON HABERLER > NeutralizeR says
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-12-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Yeni Windows Live Messenger Hakkında...

Microsoft tarafından 'Release Candidate' (final öncesi) olarak yayımlanan en yeni Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sürümünün özellikleri ile ilgili resimli anlatım konuları birkaç gün içinde bu başlıkta toplanacaktır. Gelişmeleri WLM 2009 konusunda takip edebilirsiniz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 19-12-2008   #3 (mesaj-linki)
Kokoin - avatarı
Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında...

bu son sürümü mecburi olarak indirmek zorunda kaldım, orjinal sitesinden ve türkçe olarak sürüm (14.0.8050.1202) ..çoklu açma yaması varmı acaba?
Eski 19-12-2008   #4 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

Yeni Sürümleri pek tercih etmiyorum eksiklikleri ve hataları oluyor
Eski 19-12-2008   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Alıntı:
Kokoin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu son sürümü mecburi olarak indirmek zorunda kaldım, orjinal sitesinden ve türkçe olarak sürüm (14.0.8050.1202) ..çoklu açma yaması varmı acaba?
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch
Eski 20-12-2008   #6 (mesaj-linki)
mito1172 - avatarı

ilginç bana mecbusun demedi hala 8.5 teşekkürler konu için
Eski 21-12-2008   #7 (mesaj-linki)
Kokoin - avatarı

Alıntı:
mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilginç bana mecbusun demedi hala 8.5 teşekkürler konu için
O 8.5 final olduğu için dememiştir. 9.0 Beta sürümlerinden herhangi birini kullansan derdi.Bu arada Yamayı uyguladım,multi oldu, tşk neutralizer.
Eski 21-12-2008   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi
Eski 23-12-2008   #9 (mesaj-linki)

Selamlar...
Benim de messenger 9,0 Beta idi ve arkadaşınki gibi yeni sürümü zorunlu indirmeye sebep oldu. Tüm ayarlar, ses atamaları, uyarılar tabi hepsi gitti. Neyse dedim tekrar düzenledim. Ancak birşey farkettim, gelen ve giden iletileri (araçlar-seçenekler-iletiler'de görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla ve son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster seçili durumda) yeni konuşma penceresinde göremedim ve geçmiş kaydına baktım yeni sürüm yüklendikten sonrakilerin kaydı yoktu. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...
Eski 23-12-2008   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Alıntı:
101982 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamlar...
Benim de messenger 9,0 Beta idi ve arkadaşınki gibi yeni sürümü zorunlu indirmeye sebep oldu. Tüm ayarlar, ses atamaları, uyarılar tabi hepsi gitti. Neyse dedim tekrar düzenledim. Ancak birşey farkettim, gelen ve giden iletileri (araçlar-seçenekler-iletiler'de görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla ve son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster seçili durumda) yeni konuşma penceresinde göremedim ve geçmiş kaydına baktım yeni sürüm yüklendikten sonrakilerin kaydı yoktu. Bunun sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...
Messenger Plus! Live'ın sohbet kaydı özelliğini kullandığım için WLM'nin ileti geçmişi özelliğini kapalı tutuyordum. Bu nedenle maalesef bu konuda bir fikir belirtemeyeceğim. Ancak WLM 2009 RC sürümünde de hala bazı hatalar mevcut. Final sürümde büyük ihtimalle bu tür sorunlar da ortadan kalkmış olacaktır.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messengar live, messenger hakkında, windos messengar, windows live messengar, windows live messenger 9 hakkında, windows live messenger hakkında, windows live messenger son sürümü hakkında, windows messenger hakkında, yeni messenger hakkında, yeni windows messenger,
Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi NeutralizeR SON HABERLER 3 2 Hafta Önce 07:53
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 12:25
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 05-03-2009 11:23
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 18:19
30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi NeutralizeR MSN İfadeleri (Emoticons) 19 17-08-2008 08:43