Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 330.088 Cevap: 1.753
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #41
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
eveyt bugün acayip müzik dinlediim
Sponsorlu Bağlantılar
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #42
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 26.02.2007 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, finans ve geleceğinizi ilgilendiren konuları son derece önemseyeceksiniz. Parasal olarak tutumlu olmaya devam etmenin gerekli olduğuna bir kez daha karar vereceksiniz. Doğal olarak ta para harcama konusunda son derece dikkatli olacaksınız. Her zaman sağlam adım atmaya çalışan biri olduğunuz için bugünkü enerjilerin etkisiyle yine temkinli ve bir o kadar da dengeli bir duruşa sahip olacak, uçarılıklardan uzak duracaksınız. Tutarlı kendinden emin olabilmek adına, bir bütçe düzenleyerek buna her zamanki gibi uyacağınıza kendi kendinize söz vereceksiniz.

Bugün, yönetici gezegeninizin konumu nedeniyle parasal konularda zihniniz berrak, disiplinli ve pratik düşüneceksiniz. Yatırımlar konusunda abartılı sözlere kanmayacak ve sunulan fikirlerin gerisindeki gerçekleri bilmek isteyeceksiniz. Doğal bir şüphecilikle araştırmak gerektiğini düşüneceksiniz. Paranızı riske atmanın sonradan sizi yorduğunu artık biliyorsunuz. Farklı fikirleri uzman kişilere danışarak inceleyecek ve sonra gereken adımı atmak isteyeceksiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 27.02.2007 , Salı


Bugün, eşiniz ya da sevdiğiniz kişinin size olan ilgisini ve sevgisini yüreğinizde hissedeceksiniz. Günlerdir süren sessizlik bitmek üzere. Her ne kadar sağlam durmaya çalışsanızda sizin de sahiplenmeye ve korunmaya ihtiyacınız var. ve bunu size sunmuyor oluşu canınızı sıkıyor. Bugün duygusal konularda yeni bir karar aşaması olabilir. Kendi iç dünyanızda, ilişkinizle alakalı konuda herşeyi olduğu haliyle kabul etmeye hazırlanırken yaşayacağınız güzellikler durumun hiç te olumsuz olmadığını size gösterecektir. Şaşırabilirsiniz. Sevildiğinizi öğrenmek hoşunuza gidecektir.

Bugün, ne parasal sorunlar nede başka birşey umrunuzda değil. Bugün en önemli şey beraberliğiniz. Herkesin bildiğinin aksine duygusal yaşamınızı çok önemsiyorsunuz. Başarı yada yükselmekten çok ilişkinizin varlığı size güç katıyor. Onun da duygularının sizinle aynı doğrultuda olduğunu hissedeceğiniz bugün inanılmaz derecede mutlu olabilirsiniz. Uzun zamandır ilişkisinde sorun yaşayanlar, karşılıklı bir konuşma yaparak anlaşma zemini bulabilirler. Ortak bir kararla ilişkinize bir şans daha vermek gerektiğini düşünebilirsiniz. Yanlız siz yine de dikkatli olun. Eğer yürümüyorsa ve eğer yine aynı şeyler yaşanacaksa biraz daha düşünmekte fayda var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir. Ailenizin sözlerini ona nakletmeyin. Bu sorun yaratabilir. Sevdiğiniz yoksa kendinden emin çekici biriyle tanışacaksınız. Spor yapmayı ve diyet uygulamayı ihmal etmeyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz. Bir yerden beklediğiniz paraya nihayet kavuşacaksınız. Bu parayı parti parti alacaksınız. Harcarken de tutumlu davranın. Sevdiklerinizden bir müddet uzak kalacaksınız. Bunu dert etmeyin. Onların sağlıkları için çaba göstermeniz gerekebilir.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #46
NiliM - avatarı
Ziyaretçi

Oğlak burcunun özellikleri şunlardır


Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır: 30 yaşından öncesi ve sonrası. Bu yaş, doğumunda etkili olan Satürn'ün devir zamanıdır. Bu gezegen güneş etrafındaki turunu tamamlamak için 29 yıl ve 167 güne ihtiyaç duyar.

İlk 30 yılda Oğlak kendini bir arayış içinde bulur. Burcuna adını veren oğlağın emin adımlarla dik duvara tırmanışından, bu dönemde eser yoktur. Kendinden memnun değildir. Bir erkek keçi kadar tehlikelidir.

30 yaşından sonra Oğlak, gençliğinde kendisine çok pahalıya mal olan deneyimleri yerli yerine otur tur. Yani o, tam anlamıyla "sonradan açılan" biridir. Karşı cinsle ilişkiyi genelde "gerçek bir gecikme" ile keşfeder ve mesleki başarıları diğer burçlardan daha geç ortaya çıkar. Denilebilir ki hayatı ciddi bir mesele olarak görmesi onu başarı merdiveninin zirvesine çıkarabilir.

Dışarıdan bakınca kendinden emin, güçlü, sarsılmaz ve mesafeli görünür, ama içinde özen, sevgi ve ilgiye özlem duyar. Hastalık derecesinde hassastır ve kendini sükunetle dış dünyadan soyutlar. Duygularını göstermek, bu burçta doğanlar için doktorluk mesleğinin zorluklarıyla kıyaslanabilecek bir meseledir.

Oğlak, titizliğiyle tanınır, her şeyi çok fazla ciddiye alır. Sözlerini vaktinde yerine getiren ve yapılmış anlaşmalarda güvenilebilecek biridir. Yalan, ikiyüzlülük ve riyakârlık onun için şeytan işidir. İdealleri gerçeklik, değerler, doğallıktır. Yüzeysellikten ve yapay olan her şeyden nefret eder. Çoğu insan titiz ve zorlu Oğlağı sıkıcı bulur. O da bunu bilir ve bundan acı duyar. Korkunç bir mizah gücüyle tepki verir, kendi zayıflıklarını teşhir etmekten çekinmez. Kimse de ona karşı çıkamaz ve birlikte olduğu insanların zayıflıklarını yakıcı bir alayla eleştirir. Bu yüzden sürekli tepki alır.

Diğer burçların yanında Oğlağı iki özellik iyi tanımlar; sabır ve mantıksızlığa karşı hassasiyet. İkisi birlikte Oğlağın olayları ve insanları hayret edilecek kadar açık bir görüşle anlamasına yardım eder. Buna rağmen pek şanslı değildir. Kendini, kendi kurduğu hapishaneden serbest bırakmayı ne kadar isterdi... Yine de bunu nadiren yapabilir. Oğlağın iyilik perisi, zamandır. Tüm muhaliflerini bertaraf etmeye yardım eder. Oğlak burcunda doğanlar zamanı çok iyi kullanır. Bir hamlenin nasıl planlanacağını iyi bilir, bunu meslekte, toplumda ve aşk ta kanıtlar. Oğlağın parolası azimdir. Temel sözü ise "Ben organize ediyorum." Oğlak yaptığı şeyi titizce yapar. Kararları daima aşırıdır, hiçbir ayrım yoktur. Oğlağın en büyük zayıflı ğı kibirdir. Dünyayı savaştan, anarşi ve ahlaki çöküntüden kurtarmak isteyen insanlar hep bu burçta doğmuşlardır. Bir konuda kararı, ancak konuya uzmanca hakim olduğunda verir. İtiraza tahammül edemez. Başkalarının eleştirileri onu niye ilgilendirsin ki! Oğlak hava kirliliğine karşı savaşmak için her şeyi yapar.

Şüphesiz, bu bir abartıdır ve bir Oğlakla beraber yaşayan kişi onun yapısının "karanlık" yönünü tanımıştır: Oğlak hoşgörüsü olmayan biridir. Kendisine karşı çıkılmasına hiç katlanamaz. Onun zekâ ve mantığına hitap etmek daha akıllıca bir iştir. Eğer Oğlak hafifçe gülümsediyse, artık tehlikeli değildir. O, alışkanlıkların insanıdır ve kendini en çok, katettiği yolda iyi hisseder. Güven dolu bir rutinlikte hissizleşip, hantal ve kuruntulu bir işkoliğe dönüşebilir. Toplumda nazik ve hoşsohbet biri olarak bilinir. Kendini hemen öne atmaz. Ona yaklaşmak kolay değildir, ancak onu bir arkadaş olarak kazandığınızda, Zodyak'taki tüm burçlar arasında daha güvenilir birini bulamazsınız.

Oğlak sabırlı ve çalışkan bir işçidir. Sınır tanımayan bir hırsı vardır. Belirlediği amaçlara ulaşmada gösterdiği sabır asla tükenmez: Karar verdiği her şeyi önceden düşünür, analiz eder ve ölçüp biçer. Ulaştıklarıyla uzun süre mutlu olamaz. Da ima daha fazla ve daha yukarı tırmanmak ister. Fikir zenginliği, girişimciliği ve olağanüstü yetenekleri sayesinde bir sanayi imparatoru ola bilir. Cazibesi ya da ilişkileriyle değil, eserleriyle başarılı olur.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 02.03.2007 , Cuma


Bugün hizmet, sağlık ve günlük temponuzla alakalı konularda gelişmeler yaşayacaksınız.Pozitif enerjilerin düşük olduğu bugün duyarlılığınız yükselerek ani tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi gösterme isteğinizin yoğun olduğu fakat koşulların yetersiz oluşu nedeniyle negatif ruh hali içinde olabilirsiniz. Bugün yeteneklerinizi geliştirme konusunda ve yeterliliğinizle ilgili konularda üstleriniz ikazda bulunabilirler. Kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünerek eksik yanlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Bugün, sağlığınızla alakalı bir konuda kontrolden geçebilir ve önlem almanız yolunda bir uyarıyla karşılaşabilirsiniz. Son günlerdeki aşırı yemek isteğinizi uygun bir diyet programıyla önlemeniz gerekebilir. Kalp sağlığınızla alakalı konular dikkatinizi çekebilir. Kolesterol yada kan şekerinizle ilgili bir tahlil yaptırmanızda fayda vardır. Bacaklarınız ve ayaklarınızdaki ağrılar için daha uygun ayakkabı giymeniz gerekebilir. Bu iki gün ağır işleriniz nedeniyle yorgunluklar karşısında uygun vitamin almanız da yerinde olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 03.03.2007 , Cumartesi


Bugün, karar verdiğiniz konuyla alakalı girişimlerde bulunmanızı sağlayan olumlu enerjilere sahipsiniz. Duygusal olarak gerilim içinde olsanız da bu zorlu enerjiyi harekete geçmeniz gereken konularda kullanabilirsiniz. Enerjinizi, acil olarak bitirmeniz gereken konulara yöneltirseniz daha olumlu durumlar yaşayabilirsiniz. İletişim açısından hızlı konuşma ve hızlı düşünebilmeniz nedeniyle aktif girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren bir konuda yeni bir karar alacak ve değişimde bulunmak gereği duyacaksınız.

Bugün, fiziksel ve ruhsal açıdan son derece verimli bir gün. Çabuk düşünen ve orjinalliğe yatkın fikirlerinizle kendi çevrenizde yenilikler yapacaksınız. İletişim konularında öncü ve aktif enerjiniz bugün size bir çok konuda yardımcı olacak. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle alakalı bir konuda sizden istenen bir yardımı geri çevirmeyecek ve elinizden geleni yapacaksınız. Tanıdığınız bir kişiyle kısa bir yolculukta önemli konuşmalar yapacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 04.03.2007 , Pazar


Bugün, çekingenlik göstermeden, her konudaki düşüncelerinizi rahatça açıklayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sizi yalnış anlamaları mümkün olmayacaktır. Mükemmel etkiler altındaki sözel ifadenizle herkesi etkileme gücünüz olacaktır. Her konuda düşüncelerinizi direkt bir tarzda, çabuk ve net olduğundan insanlarla olan ilişkiniz de olumlu geçecektir. Tüm zihinsel uğraşlar için favori bir gün olacağını bilmelisiniz. Özellikle yaratıcı ve kendinizi ifade etmekte kullanacağınız faaliyetlerde başarı sağlayacaksınız.

Bugün, kişiliğinizin ego tarafı ile duygusal tarafınız arasında uyumlu bir denge olacaktır. Bu oluşum da sizinle kadınlar, toplum, aile bireyleri ve çocuklar arasında mükemmel bir ahenk sağlayacaktır. Size yakın olan insanlarla duygusal hayatınızı ilgilendiren mevzularda konuşmalar yapabilirsiniz. Bugün başka insanların görüş açılarını ve duygusal yanlarını daha iyi anlamak için olumlu enerjiler altındasınız. Yeni fikirlerinizi hayata geçirmenizde fayda var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, çalışma hayatınızın koşuşturması ve günlük zorunluluklar sizi yorgun düşürebilir. Zihninizde yavaşlama ve hafızanızda yorgunluk görülebilir. Sorumlulukların fazlasıyla üzerinize gelmesi iş randımanınızı da etkileyebilir. Ses tonunuz veya konuşmanızdaki durgunluk, çevrenizle olan ilişkilerinizde zorluk yaratabilir. Kendinize olan güveninizi etkileyen bu durumun bugünkü enerjiler nedeniyle olduğunu biliniz. Bunun nedeni biraz da hafta başı olmasının yarattığı yorgunluk olabilir. Sakin olunuz ve çok önemli işlerinizi yaparken dikkati elden bırakmayınız.

Bugün, iç dünyanızın derinliklerinizde bazı olayları değerlendirmeniz güç olabilir. Değişim konusundaki düşüncelerinizi hayata geçirememek ve bazı nedenlerden dolayı engellenmek te canınızı sıkabilir. Aşırı duyarlılık veya hassasiyetiniz nedeniyle dinlenmek isteğiniz fazladır. Kendinize ufak molalar yaratarak sakinleşmeyi ihmal etmeyiniz. Sağlığınızın herşeyden daha mühim olduğunu asla unutmayınız. Uyum sağlamakta zorlanacağınız bugünü, çok önemli olmayan işlerle uğraşarak geçiriniz. Ve yarınki yüksek enerjilerinizi bekleyiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar