Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.758 Cevap: 1.753
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 04.02.2007 , Pazar

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, dostlarınızın desteği sayesinde birçok fırsat ve kolaylıklar yaşayacaksınız. Bugün vereceğiniz bir kararda sizden büyük bir kişinin çok büyük rolü olacaktır. Uzun zamandır düşündüğünüz bir işle alakalı konuda artık karar verme zamanı geldiğini bilmelisiniz. Bugünkü enerjinizden yararlanarak adım atabilirsiniz. Kuşku ve kuruntularınızdan kurtulun ve herşeyin olumlu geçeceğine kendinizi inandırın. İş ve sağlığınızla alakalı kararlar alabilirsiniz.

Bugün, etrafınızdaki insanlara karşı şefkatli davranacaksınız. Size ihtiyaç duyan kişilere yardım eli uzatarak onların duasını alacaksınız. Sezgi gücünüz sayesinde hiç ummadığınız bir terslikten kıl payı kurtulacaksınız. Bir büyüğünüzün sağlığıyla ilgili bir konuda, bir dostunuzdan maddi yardım görecek ve bundan dolayı o kişiye karşı minnettarlık duyacaksınız. Adımlarınızı güvenle attığınız takdirde hafta sonu yükselecek enerjinizi bugünden karşılamış olursunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 06.02.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, toplum içindeki yerinizi ve öneminizi belirleyecek aktif enerjilere sahipsiniz. Detayları gözden geçirme, analizci bir gözle araştırma yapma ve hedefiniz olan yükselmeyi sağlayacak girişimde bulunma gününü de denilebilir. İçgüdüsel bir şekilde başarılı olma isteğiniz yüksektir. “Nerden nereye geldim ve daha nereye kadar gidebilirim” sorusuna kendinizce cevap arayabilir, yeni yön tayininde bulunabilirsiniz. Mükemmellik isteğiniz yoğundur ama bu isteği çalışma hırsınızla birleştirdiğinizde gerçekten sonuç alınacağını bilmelisiniz.

Bugün, otorite konumundaki kişilerle aranızdaki diyolog, gerek iş gerekse sizin geleceğiniz açısından olumlu geçecektir. Eğer siz gücü elinde bulunduran birisi iseniz, çevrenizdeki insanlarla daha yakından ilgilenir ve ihtiyaçlarını gözlemleyebilirsiniz. İş veriminizin yüksekliği, duygusal moralinizle birebir alakalı olabilir. Normal hallerde mantıklı düşünen siz, bugün duygusal güvencenizi de önemsemek gerektiğini düşünebilirsiniz. Etkili mevkilere ulaşmanın yolunun, çevrenizle de iyi ilişkiler kurmaktan geçtiğini sakın unutmayınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 07.02.2007 , Çarşamba


Bugün, kendinizi keşif ve isteklerinizi saptama açısından olumlu enerjiler içindesiniz. Peşinden gittiğiniz amaçlarınızın ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuz. Belki ağır ağır yol alıyor olabilirsiniz ama şunu bilmelisiniz ki, amaca giden yolda süreden ziyade sonuç önemlidir. Bu yanıyla bakarsanız gecikmeler ve terslikler konusunda fazla karamsar olmazsınız. Kendinizi öne sürerken etrafınızdaki kişilere karşı fikirlerinizi illa kabul ettirmekten yada onları yönetmekten kendinizi biraz dizginlerseniz, pek bir eksiğiniz kalmamış olacaktır. Bugünlerdeki bu enerjiden mutlaka yararlanınız. Çünkü bu etkinin aynı olumlulukta olması için en az iki yıl beklemek zorundasınız.

Bugün, size dışardan bakan kişilerin sizde gördüğü, sert bir görünümdür. Sanki her an kavgaya hazır gibi duran haliniz vardır. Oysaki sizi yakından tanıyanlar tam tersine bu aralar çok kontrollü ve sabırlı olduğunuzu düşünmektedirler. Buna neden olan hırsınız yada güçlü duran fiziksel görünümünüzdür. Sağlıklı, her olaya müdahalede bulunmanızı sağlayan enerjiniz vardır ama başka birinin sizi sinirlendirmesi mümkün değildir. Sanki bir şekilde sakinleşir, sözlerinizi ise silah gibi kullanabilirsiniz. Amacınız kaba kuvvetten ziyade, aklınızla meydan okumaktır. Bunun da yolu size göre iletişimi güçlü tutmaktan geçebilir.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #24
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikler tesekkür edeyim bu burc benim burcum cok güsel aktırmıssınızz Msn Happy vE bu günkü falınıız Msn Grin
08-02-2007
Bugün, gayet dinamik enerjinizle birçok işin üstesinden gelebilirsiniz. Çevrenizde olan herşeye karşı tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Davranışlarınızı düşünerek ve planlayarak yapacak ve hedefinize kitlenmiş halde başarının sahibi olacaksınız. Acele karar vermektense, her ayrıntıyı hesaplayarak gidecek olmanız da doğal olarak sizin başladığınız her işin olumlu sonuçlanmasını sağlayacaktır. Girişkenliğiniz ve güçlü ön sezilerinizle olabilecekleri önceden saptadığınız için herhangi bir sorunla bugün karşılaşmanız mümkün değildir.

Bugün, üretken bir gününüzdür. Elektronik ve bilgisayarla olan işlerinizde gayet başarılı enerjilere sahipsiniz. ayrıca sıradışı fikirler üretecek olmanız, bulunduğunuz alanlarda yenilik yapmanızı da sağlayabilir. Herşey kafanızın içinde öyle kolay belirecekki, oturup düşünmenize bile gerek kalmayacaktır. Geleneksel yöntemlerden ziyade, daha orjinal ve herkesin dikkatini çekecek işler peşinde olacaksınız. Etrafınızdakiler de bunun farkına vararak şaşkınlık yaşayabilirler. Ama hiçbir kişinin ne dediği umrunuzda olmadan kafanızın içindeki hedefe doğru kolayca yol alacaksınız.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #25
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007
Bugün, son derece dinamik ve istekleriniz konusunda tepkisel davranışlar içinde olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz şartları düzeltme ve yeniye yer açma isteğiniz, eylemci bir insan haline gelmenizi teşvik edebilir. Gelenekçi düşünce tarzınız bugünlerde daha farklı bir imaj çizmenize neden olabilir. Şimdi çağı yakalamak ve ileriye doğru hamle yapmak isteğindesiniz. Sakin ve sessizliğiniz yerini, savaşçı bir insan kimliğine doğru sürüklemekte. Ve bu ruhsal tepkileri kendiniz bile şaşkınlıkla karşılaşıyorsunuz. Çünkü siz her zaman bilinen yolları izlemekten yanaydınız. Fakat şimdiki durum çok farklı, artık kontrol ve güç isteğindesiniz. Ve bunun da yolu bazı insanları devre dışı bırakmakla olabilir diye düşünmektesiniz.

Bugün, girişkenliğinizi güçlü olan önsezileriniz ile destekleyeceksiniz. Cesur ve dikkafalı görünüme sahip olabilirsiniz. Fakat insanların sizin için ne düşündüğünden çok, sizin isteklerinizin önemli olduğunü biliyorsunuz. Tutkunuz, entellektüel başarınız ve sıradışı fikirlerinizle ilginç bir portre çizmektesiniz. Kendi içinizde barışık oluşunuz doğal olarak ta başarıyı getirebilir diye düşünebilirsiniz. Kontrol dışı olacak olaylara karşı hazırlıklı iseniz, bu şekilde düşünmeniz sorun çıkarmayacaktır fakat hazırlıklı değilseniz sizin gibi birinin hataya sürüklenmesi başkaları tarafından çok büyük bir reaksiyon görebilir. Her zamanki o kontrollü adım atma güdünüze başvurmayı ihmal etmeyiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #26
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007 Pazar



Bugün, yüksek düzeydeki duygusal enerjinizi, öncelikle sevdiğiniz insana gösterme eğilimi taşıyacaksınız. Bir yandan özgürlükçü düşünceleriniz, bir yandan da ona olan sahiplenmeniz nedeniyle çelişkiler yaşayabilirsiniz. Birlikte sosyal bir çevre oluşturmak, arkadaşlarınızla biraraya gelmek fikri de size cazip gelebilir. Kendinize duyduğunuz saygı ve özdeğer duygusunu eşinize gösterdiğiniz ilgiyle birleştirmek bugün son derece kolay olacaktır. Fakat onun tarafından bir ufak eleştiriye bile tahammül edemezsiniz.

Bugün, yaşadığınız ilişkiye abartılı anlam yükler ve ilişkinizin önemi konusunda onu etkilemeye çalışırsınız. Bütün bunları söylerken de kendinize olan güveniniz ön plandadır. Lutfeder pozlarınızla sözlerinizin illaki kabulunden yana olabilirsiniz. Bugün imza atacağınız bir ortaklık olumlu şekilde gelişecektir. Ayrıca ortaklarla ilişkili girişimleri olanlar, bugün önemli bir karar için biraraya gelebilirler ve yurtdışı bağlantılı güzel bir iş için start alabilirler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12-02-2007-Pazartesi

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir beraberliğiniz var. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. O buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #28
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı


Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz. Biriyle tanışabilirsiniz. Sakın aceleci davranmayın. Olayları birazcık oluruna bırakın. Bu yoğun tempoda sağlığınız sizin için çok önemli. Onu korumaya devam edin.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #29
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007 Çarşamba

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep. Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #30
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 - Cuma

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar