Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Sayfa 9

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.666 Cevap: 1.753
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #81
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Oğlak
Sponsorlu Bağlantılar

Bu ay, arkadaşlık ve grup aktiviteleri romantik ilişkilerden çok daha önemli olacak. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için, çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Marjinal düşüncede olan kişilerden hoşlanmanıza rağmen, geleneksel yapınızdan da ödün vermek istemiyorsunuz. Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz dönemlerden biri. Bazılarınız işin tadını kaçırabilir ve aile büyüklerinin kurallarına ters düşebilirler.
Konuşmalarınızda baskıcı ve kışkırtıcı bir durum söz konusu olacaktır. Fikirlerinizdeki açıklık ve berraklık bazılarının kafalarında yanlış düşünceler yaratabilir ciddi ilişki yaşayanlar için, bazı pürüzlü günler gündeme gelecektir. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Yaşantınıza girecek kişilerin ailesinin sevgi ve sempatisini kazanacaksınız. Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Ortaklıklar, aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estirecek,.
Bu ay cesur davranmak zorundasınız. Mesleki yaşamınızda birlikte olduğunuz kişileri, ısrarcılığınızla şekillendirmeye çalışmayın. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Bu nedenle, dingin olabileceğiniz şartları yaratarak, sakin bir şekilde olaylara daha geniş açıdan bakın. Harcadığınız enerjiyi tekrar elde edebilmek için, kaybettiğiniz zaman kadar daha ek bir zamana gereksinim duyacağınızı ve bunun da hayatınızda kayıp günler olduğunu unutmayın.
Başkalarının para kazanması size de kazandıracaktır. Bu ay gerekli yerlerde beklemeli ve hareketlerinizi ayarlamalısınız. Çünkü sevdiğiniz kişi de iş konusunda size gereken desteği verecektir. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz. Yardım kuruluşlarının aktivitelerine katılırken, yeni para kazanma imkanları doğacak. Çünkü bulunacağınız çevrelerde tanışacağınız kişiler size maddi olanak sağlayacak kişileri karşınıza çıkaracak.
Sağlık konusunda güzel bir ay. Duygusal konularda hırçın yönleriniz sizi gergin yapabilir. Her şeye rağmen güzel bir ay. Boğaz bölgenizi korumalısınız. Cildinize özen göstermeli, yağlı yemeklerden uzak kalmalı ve temiz havada yürüyüşler yaparak, vücudunuzun formunu korumalısınız.
Hafif sporlar yapmalı ve bel kaslarınızı zorlamamalısınız. Şekerli gıdalar bel ölçülerinizi kalınlaştıracağından, özellikle meyve türü ve lifli gıdalarla beslenmeye özen göstermelisiniz. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #82
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Sponsorlu Bağlantılar
Oğlak (Mayıs 2007)

Evren bize arada sırada, gerçek anlamda nefes kesici olarak tamamlanabilecek muhteşem bir ay sunar. Sevgili Oğlak, bu ay işte tam bu tanıma uyuyor. Çalışkan ve hırslı bir burcun mensubusunuz ancak zaman zaman biraz denge ihtiyacı da duyarsınız.

Bu ay - özellikle Mayıs’ın ikinci yarısında - öne geçmek için birçok fırsata sahipsiniz ve odaklandığınız ana konu da özel hayatınızı zenginleştirmek olacak. Aşk, mutluluk ve eğlence konularında kazançlarınız oldukça fazla olacak. Bu ay, özel hayatınızın yoğunluğu profesyonel yaşamınızın yoğunluğuna eşit olacağı için, bir dönüm noktası olabilir. Yaklaşmakta olan bu mutluluğu kimse sizden daha fazla hak edemez!

Geçtiğimiz iki yılda Satürn’ün baskısını fazlasıyla hissettiniz. Güneş’inizden 180 derece uzaktaki konumuyla Satürn sanki silahlarını size çevirmiş gibiydi. Satürn tabii ki, öğreticilik görevini gereksiz yere kullanmaz. Satürn’ün görevi sizi güçlendirmek ve hayatın daha büyük sorumluluklarına hazırlamaktır. Oldukça gizemli taktikleri vardır fakat Satürn’in öğrettiklerinin sizin lehinize olacağına güvenmelisiniz. Satürn ihmal ettiğiniz ya da size bir gelecek vaad etmediğini düşündüğü her şeyi elinizden aldı. Yalnızca sizin için gerçekten önemli olan şeyler elinizde kaldı. Aslında bir şekilde yaşamınızı yeniden düzenlediniz. Göğüs germek zorunda olduğunuz bütün bu büyük zorluklar altında sağlığınız olduğu kadar ilişkileriniz de zorlandı.

Eğer doğum gününüz 13 Ocak ile 20 Ocak tarihleri arasına düşüyorsa, Satürn’ün ışınlarını hala doğrudan hissedecekseniz hatta bu dönemin tam ortasındasınız. Şu an çan eğrisinin en altındasınız ve yukarı çıkmanızın da imkanı yok. 13 Ocak öncesi doğumlu Oğlaklar bu durumun kuvvetli etkilerini daha önce hissetmiş olmalarına rağmen hala hayatın çok da kolay olmadığını söyleyebilirler.

Satürn’ün Yengeç’i tamamen terk etmesi için birkaç hafta daha var. Satürn’ün resmi ayrılışı 16 Temmuz’da gerçekleşecek ve Satürn otuz yıl boyunca da bu konuma geri dönmeyecek. Hayatınıza bahar gelecek sevgili Oğlak, çimenler büyüyecek, ağaçlar yeşerecek, çiçekler açacak ve kuşların yeniden ötmeye başladığını duyacaksınız. Baharın geldiğini görmeyeli uzun zaman olmasına rağmen bu yeni duruma alışmakta zorlanmayacaksınız!

Son zamanlarda hayatın ne denli zor olduğunu düşünecek olursanız, Mayıs ayında karşınıza çıkacaklar oldukça dikkate değer. Haziran 2003’te, Satürn’ün Yengeç’e ilk girdiği zaman, burcunuzun birçok üyesi aşk acısı çekti! İşlerin dengesi bozulduğunda, evren bunu düzeltmeye ve yeniden dengeye oturtmaya çalışır; işte bu ay da böyle bir zaman.

Ayın şifre sözcüğü aklınıza gelebilen her haliyle “aşk” olacak. Geçtiğimiz aylar boyunca evrenin sizi unuttuğunu ya da sizi sevmediğini düşünmüş olabilirsiniz. Bu hiç mi hiç doğru değil! Bu ay ve önümüzdeki aylar boyunca evrenin sizi ne kadar sevdiğini göreceksiniz. Göreceksiniz! Zorlayıcı koşullar ortadan kalktığında hayatın ne kadar değiştiğini göreceksiniz.

Satürn’ün ayrılırken kapının kenarına bir hediye bıraktığı bilinir. Ağustos sonundan, Ekim’e kadar geçen süre içinde size de bir hediye gelecek, göreceksiniz.


Beklemeniz gereken ilk en önemli an, sizin gibi bir toprak burcu olan Boğa’da 8 Mayıs’ta oluşacak olan güçlü yeniay. Boğa sizin gerçek aşk evinizin yöneticisidir.

Bu göz kamaştırıcı yeniay, eğer bekarsanız ya da aşkı arıyorsanız, yeni birini bulmak için yılın en iyi zamanı. Güneş ve Ay ve gerçek aşk için en uygun pozisyon olan Boğa burcundaki Venüs’ün yakınına gelecek.

İşte bu da pastanın kreması: Temmuz sonunda Mars da normalde olduğu gibi sadece altı ya da yedi haftalığına değil altı aydan uzun süreliğine bu eve ulaşacak. Bu da, sosyal yaşamınızın birinci önceliğiniz olmasına neden olacak, sevgili Oğlak! 2007 yılında ruh eşinizi bulabileceğiniz bundan daha kuvvetli bir şansınız olmadı. Birçok açıdan bu ay, yılın ikinci yarısında karşılaşacağınız konuların bir özeti olacak.

Eğer çıktığınız özel biri varsa, bu ay nişanlanmaya ya da evlenmeye karar verebilirsiniz. Yedinci evinizde Satürn’ün bulunması ile birlikte ilişkinizde ciddileşmeye hazır olabilirsiniz. 8 Mayıs’taki yeni ay civarında Pluto ve Merkür arasındaki açı da mükemmel olacak ve eğer birine bir söz vermeniz gerekiyorsa işte bu tam zamanı. (İş yaşamında da her türlü ikili ilişkide de gelişmeler olacak.)

Eğer evliyseniz, bu yeniayda eşinizle birlikte eğlenceli yerlere giderek onun gönlünü alacaksınız. İş ve ev ile ilgili konularda yükünüz hafifleyecek. Elbette çocuklarınızla ilgileneceksiniz fakat öyle görünüyorki çocuklarınızın bakımına yardımcı olacaksınız. ( Eğer yardımcı arıyorsanız, bulacaksınız.) Dış görünüşünüz daha canlı olacak!

Eğer çıktığınız biri yoksa ve bu yeniayda yeni biri ile tanıştıysanız, Satürn’ün de desteğiyle eğer bir ilişkiye başlayacak olursanız bu uzun sürecek bir ilişki olacak. Aslında bu yeniayda yapacağınız herşey Satürn sayesinde oldukça kalıcı olacak. Yeniayın iki tam hafta boyunca etkisini sürdürdüğünü aklınızdan çıkarmayın. Dışarılarda dolaşmak ve yeni insanlar tanımanın tam zamanı! Geçmişte hayal kırıklıklarınız olduysa da bu ay oldukça iç açıcı olacak.

Eğer biri ile tanışmak istiyor ancak bu oyunda kendinizi utangaç ve deneyimsiz hissediyorsanız, yanınıza bir arkadaşınızı alın ve sanki ne yaptığınızı biliyormuş gibi davranın. Kimse farkı anlamayacak ve sonra kalabalık içinden gözünüze birini kestirdiğinizde tüm acemiliğiniz gitmiş olacak. Kafanızdan geçen şey bu kişiyi daha da iyi tanımak istediğiniz olacak.

Eğer doğum gününüz, 8 Ocak ya da bugünün beş gün öncesi ya da sonrasındaysa, bu yeniayla birlikte adınız gökyüzüne yazılacak! Bütün Oğlaklar içinde, eğer bu tarihlerde doğmadıysanız bile yıldız haritanızda Boğa’nın 18. derecesiyle ilgili başka gezegenler varsa, en fazla siz bundan faydalanacaksınız. Arkanıza yaslanıp neler olacağını izlemeye başlayın! Doğum tarihlerinden bağımsız, bütün Oğlaklar büyük değişiklikler olduğunu görecekler.

Ancak Neptün’ün Güneş ve Ay ile arasının açık olması nedeniyle 7-8 Mayıs hafta sonunda planladığınızdan daha fazla para harcayabilirsiniz. Dert etmeyin, bu ay eğlenmenize bakın. Bunu diğer burçlara önermiyoruz fakat siz zaten Oğlak burcu olarak disiplinli bir hayat sürüyorsunuz. Eğlenmenize bakın! Havada aşk kokusu var!

Sevgilinize söz vermek için, yönetici gezegeniniz Satürn’ün Güneş’e rahatlatıcı ışınlar gönderdiği 12 Mayıs Perşembe ve 13 Mayıs Cuma günlerini seçin. Bu günlerde bu iki gezegen gerçek aşk eviniz ve birliktelikler evinize doğrudan bir link kuruyor olacak. Ne kadar romantik! Eğer 14 Mayıs Cumartesi günü evlenmeyi planlıyorsanız, bu hafta havada ışıldayan titreşimlerden en fazla faydayı elde edebilirsiniz.

En iyi buluşma akşamlarınız dört yıldızı hak ediyor: 3 Mayıs Salı, 8 Mayıs Pazar artı iki hafta (yeniay nedeniyle) 12 Mayıs Perşembe, 13 Mayıs Cuma, 17 Mayıs Salı, 21 Mayıs Cumartesi. Ayrıca, ayın Oğlak’ta olacağı 25 Mayıs Çarşamba ile 26 Mayıs Perşembe’yi de ekleyin.

Evliyseniz ve bebek sahibi olmayı planlıyorsanız, aşktan bahsettiğimiz bu yeniay (8 Mayıs) bunu denemek için mükemmel fırsatı yaratacak. Ay, hamile kalmakla ilgilidir ve Boğa da en verimli burçlardan biri olarak bilinir. 8 Mayıs’ta yeniay oluştuktan sonra denemeye başlayın, iyi şanslar!

Eğer çocuklarınız varsa, yaşı ne olursa olsun, onlardan biri hakkında bilgi vermenizi gerektiren yeni bir gelişme olabilir.Çocuğunuzu bir kampa ya da yeni bir okula gönderiyor ya da çocuklarınızdan birine özel bir yeteneğini geliştirmesi için ders aldırıyor olabilirsiniz.

Bu ayrıca yaratıcı bir gayret içine girmek için de en uygun zamanlardan biri. 8-10 Mayıs tarihlerinde başlamaya çalışın, çünkü yeniayın başladığı ilk anlarda gücü en üst düzeydedir ve günlerin ilerlemesi ile birlikte yeniayın gücünde azalma olur.

Yönetici gezegeniniz Satürn, bu yeniayı destekleyecek. Sanatsal yaratıcılığın ve sizin uzun zamandır gönlünüzde yatan bu şeyi meydana getirmek için ihtiyacınız olan gücün kendinizde bulunduğunu gösterecek. Satürn’ün yedinci evinizde bulunması nedeniyle, partnerinizin de yaratıcılığının üst noktalarında olduğunu ve birlikte çalışırsanız güzel sonuçlar yaratabileceğinizi düşünüyoruz.

Bu ay takviminizde seyahate de yer var ve oldukça da hoş olacak. Bu etki, Mars’ın Balık’ta olması ve 11 Haziran’a kadar kısa mesafeli seyahatler evi olan üçüncü evinizi aydınlatması nedeniyle ortaya çıkacak. İster iş, ister zevk için olsun seyahate çıkın, her ikisinden de keyif almanın bir yolunu bulacaksınız.

Bu zaman dilimini bu denli farklı kılan şey, Mars’ın bu evde sürprizler gezegeni Uranüs ile aynı hizada olması nedeniyle durmaksızın seyahate çıkmanız olacak. (Bu açı, yılda sadece bir kez gerçekleşir ve sadece birkaç gün etkisi hissedilir.) Siz seyahatlerinizi önceden planlamayı seversiniz ancak bazen arabaya atlayıp yola düşmek de oldukça heyecan verici ve eğlenceli olabilir. Ayın başlarında, arabanız ile ilgili bir sorun olup olmadığından emin olun. Aracınızı gözden geçirmek de fayda olabilir, aksi takdirde buna fırsatınız olmayabilir. Bu açının etkilerini görebilmek için 14-15 Mayıs hafta sonuna dikkat edin.

Eğer doğum gününüz 31 Aralık’ta ya da bu günün beş gün öncesi ya da sonrasındaysa, 14-15 Mayıs hafta sonundaki Mars-Uranüs sıralanmasından en çok siz yararlanacaksınız.

Mars’ın Balık’ta olmasıyla kardeşleriniz ya da bir kuzeniniz ile ilgili bir konu gündeme gelebilir. Mars, ev hayatını yöneten dördüncü evinizi yönettiğinden kardeşinizle birlikte ev almayı düşünüyor ya da bir süreliğine birlikte yaşama olasılığı üzerinde konuşuyor olabilirsiniz. Bu durumun sonuçları iyi olabilir. Yine Uranüs’ün başımızın üstünde dolanıyor olması nedeniyle kardeşinizin size ne önereceğini asla bilemeyebilirsiniz, o yüzden esnek olun.

Yıldız haritanızın üçüncü evi aynı zamanda anlaşmalar evidir ve şimdiden başlayaral 11 Haziran’a kadar birtakım kağıtları imzalamanız gerekebilir. İmza gerektiren bir anlaşmanız varsa en iyi gününüz olan 25 Mayıs’ta imza atmaya çalışın.

Bu ay birçok şeyle karşılaşacaksınız, bu nedenle dinlenmeye de vakit ayırın. Hafta sonu tatilini uzatarak 23 Mayıs Pazartesi’yi de kendinize tatil ilan etmek isteyebilirsiniz.23 Mayıs’ta on ikinci evinize düşen dolunayla kendinizi bitkin düşmüş hissedebilirsiniz. Kendinizi kötü hissederseniz, hastalık mazereti ile izin alıp almamak konusunda iki kez düşünmeyin.

Bu dolunay Jüpiter ile harika bir açı içinde olacak, aynı zamanda kendinizi fiziksel olarak (muhtemelen duygusal olarak da) yorgun hissedebilirsiniz fakat kariyerinizle ilgili iyi haberler alacaksınız. Bu hevesinizi arttıracak! Jüpiter de size yardımcı konumda bulunarak zaferinizi kutlamanıza eşlik edecek!

Ayrıca bir iş arkadaşınızın sizin gizli hayranınız olduğunu farkedebilirsiniz. Olabilir mi? Evet! Neptün ile vals yapan Venüs, bunun mümkün olduğunu söylüyor!

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bir şey varsa, 23 Mayıs’taki dolunayda bu konuyu bir arkadaşınız ya da ailenizin bir ferdi ile konuşabilirsiniz. Profesyonel bir terapistten yardım alabilirsiniz. Bu dolunay içsel arınma evi olarak bilinen on ikinci evinize düşüyor. Bu dolunayın öncesindeki haftada en sonunda bir kötü alışkanlığınızı terkedebilirsiniz. Bazı insanlar bunun için rehabilitasyon, akapunktur ya da hipnoz gibi yollara başvururlar. Siz, hangisinin işe yarayacağınız düşünüyorsanız onu yapın!

Ayrıca bu dolunayın dolaylı bir etkisi olarak birine bir sürpriz yapabilirsiniz ya da size bir sürpriz yapılabilir. Ayrıca bir sırrı da öğrenebilir ya da bunu etrafa yayabilirsiniz!

Bu günlerde kariyerinizde de olumlu geliişmeler var ve Haziran ile Ekim aylarında zaferleriniz zirveye ulaşacak. Bu aylardan Ekim muhteşem olacak. Bu yıl, iyi şans gezegeni Jüpiter haritanızın en üst noktasındaki prestijli işler evinde konumlandı. Öyle görünüyor ki, etkili insanlara ulaşmak için her tür bağlantıya sahipsiniz ve bunları layığıyla kullanıyorsunuz. Görüşmelerde kimsenin düşüncelerini etkilemek istemediğinizi söylesenizde gerçekçi olmak gerekir ise şirket yöneticileri sizin gibi iyi referansları olan kişileri ödüllendirirler.

Kariyerinizde ilerleme kaydedeceğiniz görülmeye değer iki gün var. Bu günleri takviminizde işaretlemek isteyebilirsiniz.

Bunlardan ilki, iş projeleri eviniz olan İkizler burcundaki Venüs’ün, ün ve şeref evi olan Terazi burcundaki Jüpiter’e ışınlarını göndermesi ile gerçekleşecek. Üzerinde çalışmakta olduğunuz bir konu üst düzey yöneticilerinizin dikkatini çekebilir ve tüm şöhreti kapabilirsiniz! Bu gün, iş görüşmesi ya da sunum yapmak için en ideal gün olacak.

İkinci tarih daha da güçlü: 30 Mayıs Pazartesi. Bu güne uzanan 25 Mayıs Çarşamba ve 26 Mayıs Perşembe günlerinde Ay Oğlak’ta iken riskli fikirleri sunabilirsiniz. Bu günlerde üstlerinizden her tür yardımı alabilecek ve sonucunda destelerle para kazanabileceksiniz.

Özet

Hava tatlı hanımeli kokusu ile dolarken kalbiniz ve aklınız da aşk ile dolacak. Aşk hayatınızda son zamanlarda çok şanssız olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bu o zaman için doğru olabilir fakat artık şimdi öyle değil. 8 Mayıs’taki yeniayla birlikte yeni bir ilişkiye başlamak için şansınız açık olacak. Bu günü takip eden günlerde dışarılarda dolaşarak bu durumun hızlı gelişimine yardımcı olun.

Mayıs’ın ilk on gününde Venüs’ün bir toprak burcu olan Boğa’da bulunmasıyla yeni kalp çarpıntınız oldukça çekici, sadık ve başarılı biri olacak. Birbirinize ne kadar uyumlu olduğunuzu kısa sürede farkedeceksiniz. Nedenini merak ederek vakit kaybetmeyin, sadece keyfini çıkarmaya bakın!

Geçen iki yıl oldukça zordu fakat artık bu bunaltıcı etkinin artık üstesinden gelebiliyorsunuz ve aşkta şansınızı denemeye hazırsınız. Eğer hazırsanız, evren sizi destekleyecek.

Evli misiniz? Aynı etkiler, birlikte daha fazla zaman geçirmenize olanak sağlayacak. Çocuklarınız varsa, eşinizle 14-15 Mayıs tarihlerinde ani bir romantik seyahate kaçırabilmek için bir bakıcı bulmaya çalışın.

Kariyeriniz konusunda kutlanacak birçok şey var; 17, 25, 26 ve 30 Mayıs’ta kariyeriniz alev alacak.

Özetle, bu ay tam anlamıyla bir dönüm noktası. Tam anlamıyla tadını çıkarın!

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 07.06.2007 , Perşembe


Bugün, iletişim gücünüzle çevrenize destek olabilir, cömert tavırlarınızla etrafınızdaki insanları rahatlatabilirsiniz. Parasal konularda biraz daha olumlu enerjileriniz olacaktır. En azından gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Kimileriniz ise para konusunu kafasına takmadan günün rahatlatıcı etkisinden yararlanmayı tercih ederek ödemelerini bir başka güne bırakabilirler. Bu durum çok önemli bir sorun çıkarmayacaktır. Bu arada uzak yollarda bulunan akrabanız, arkadaşınız veya bir tanıdığınızdan sevinçli haberler alabilir ve kendi adınıza çok sevinebilirsiniz.

Günlük enerjiniz açısından diğer olumlu bir durum ise, çevrenizdeki insanların size karşı tutumlarının birkaç gün önceye göre daha olumlu olmasıdır. En azından kimsenin tuhaf davranışıyla karşılaşmadan, sözel olarak kendinizi ifade edebilecek ve onların da ne dediğini anlayacaksınız. Parasal konulardaki gecikmelerin yarattığı olumsuz ruh halinizi bir kenara koyduğunuz gibi, duygusal anlamda da kendinize yeterli olacak ve karşınızdaki kişinin yaptıklarıyla pek uğraşmak istemeyeceksiniz. Kimsenin tuhaf hallerini kafanıza takmayacaksınız.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #84
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Bu aralar romantizm ihtiyacınız her zamankinden daha fazla. Bu doğal ihtiyacınızı karşılamak için kendinize bu tür paylaşımlar konusunda yeterince şans verip, ortam hazırlamalısınız.
Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz. O da en az sizin kadar sevecen ve tutkulu bir ruh halinde bugün.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, parasal kaynaklarınız açısından, dostlarınız veya başka yerlerden destek görebilir, kafanızın içinde planladığınız halde bir türlü gerçekleşmeyen işlerinizle ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz. Önümüzdeki iki gün boyunca, dostlarınızla mistik paylaşımlarda bulunabilir, derin düşüncelerinizi açıklama fırsatı bulabilir ve felsefik konuşmalar yapabilirsiniz. Bu doğrultuda grup faaliyetlerine katılabilir, yeni bir programa katılarak, hayatın bilinmezleri konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Maddi açıdan ferahlamanız mümkün olabilir yalnız bu çok etkili bir durum değildir, sadece günlük olarak işlerinizi halledebilmenizi sağlayan moral gücüne sahipsinizdir. Hedeflerinizle ilgili konularda, güçlü içgüdüsel tepkilere sahip olacağınız için, kendinizi yenileme ve dönüştürme konusunda istekli olabilirsiniz. Bu konuda çıkabilecek pürüzler, gün içindeki enerjilerin akışındaki düzensizlikten kaynaklanabilir. (Aşağıdaki paragrafta bilginize sunulmuştur)

Gündelik aktiviteniz açısından bir diğer enerjiniz ise, ortaklaşa yapmayı düşündüğünüz işlerle alakalı biraz daha dikkatli olmanız gerektiğidir. Sizin isteklerinizle karşınızdaki kişiler arasında bir takım görüş aykırılıkları hedefinize varma konusunda gerginlik yaratabilir. Bu durumun sizi etkilemesine izin vermemek için şimdilik bu konuyu daha sakin bir şekilde düşünmek iyi olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay enerjisiyle başlattığınız planların, evlilik, ortaklık veya başka kaynaklar vasıtasıyla edindiğiniz gelirleriniz, mevcut olan durumunuzda oluşabilecek tersliklerle ilgili çalışmalarınızın, cinsel hayatınızın, bankalarla ilgili sorunlarınız, miras, nafaka problemleriniz veya eşinizin iş durumu ile ilgili konuların son kez gözden geçirilmesi zamanıdır. Bu konular o tarihten bu yana oldukça yoğun bir şekilde gündeminize oturmuş durumda. Kimileriniz bu süreçte yeni bir kredi almayı düşünüyor olabilir, kimileriniz ise borçlarını veya ödemesi gereken vergiler konusunda telaşlanmış durumda. Başkaları kaynaklı gelirlerinizde oluşan düşüşler ise canınızı sıkmaya devam ediyor. Bütün bunların Satürn enerjisinin size öğretmeye çalıştığı dersler olduğunun farkında olmalısınız. Tabi ki yönetici gezegeninizin ne demek istediğini en iyi bilen kişiler olarak, sizlerin diğer burçlara göre daha dayanıklı ve doğru kararlar alması gerekir. Çünkü Satürn sizin dilinizi konuşuyor. Yapmanız gereken her zamanki gibi tutumlu olmaya devam etmek, ilişkilerinizi ılımlı ve hoşgörülü bir şekilde devam ettirmek, kimseye güvenmeden kendi alın terinizle ayakta durmaya çalışmak, sorumluluklarınıza her zamanki sahip çıkarak hayatın sürekli sizi sınadığı, engel ve güçlük çıkardığı, hatta zaman kaybettirdiği bu dünyada her ne olursa olsun sabırla yol almaktır. Bütün bunları ayarlamanız halinde 28 Ağustos tarihindeki dolunay size istediğiniz gelişmeler için kuvvet sunacak ve önümüzdeki yılın en şanslı kişileri olarak şimdiden hayatın tadını çıkarmaya başlayacaksınız.

Günlük enerjinin bir diğer etkisi ise, mistik ve felsefik çalışmalarınız, araştırma ve keşif konularınız, yazı hayatınız, macera dolu tutkularınız, gözden uzak gizli ve saklı konularınız, sırlarınız ve sağlığınızla ilgili konulardaki pozitif enerjinizdir. Bu enerji size içsel olarak güç ve zenginlik verecektir. Abartılı düşünmeye neden olan bu enerjiyi sizin gibi kontrollü kişiler uygun şekilde ayarlayacaklardır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, yine maddi paylaşımlar konusu gündeminizi oluşturacağa benziyor. Son bir aydır neredeyse tüm günlüklerde bu konu hakimdi. Bunun nedeni, son iki buçuk yıldır, ortak gelirler evinizde transitini sürdüren, Satürn enerjisinin, yine Aslan burcunda ilerleyen Güneşle beraber kavuşum yaparak, bu alanı baskı altına alınışı ve sizi etkileyerek, odak noktanız haline getirişiydi. İşte bugünkü etkiler ise bu engellemelerin veya baskıların artık sona ermek üzere iken son bir kez kendinizi hatırlatmasıdır. Şimdi bugüne dek öğrendiklerinizi şöyle bir gözden geçirdiğinizde, kaybettiklerinizin aslında sizi olgunlaştırdığını ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız için sizi güçlendirdiğini kesinlikle anlayacaksınız. İçiniz ferah olsun sevgili oğlaklar bundan sonrası sizin için huzur, güvenlik ve şans dolu günler anlamı taşıyor. Hele Jüpiter gezegeninin Aralıkta burcunuza geçişiyle, bu dönemde yaşadığınız sıkıntıların size kattığı değerlerin daha fazla farkına varacaksınız.

Günlük enerji altında, sakinliğinizi ve her zamanki sabrınızı muhafaza ederek, her ne olursa olsun doğal akışa müdahale etmeden sorumluluklarınızı yerine getiriniz. İç dünyanızda size pozitif yönde etki verecek Ay gezegeni, kimi anlarda tam tersi etkiler sunarak, problemlerinizi abartmanıza neden olabilir. Fakat bu durum günlük bir etkidir, siz sakin ve güvenli durabilirseniz büyük bir soruna yol açmadan geçip gidecektir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #88
nünü - avatarı
Ziyaretçi
OĞLAK - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: Güven arayışınız artıyor
Ekim Oğlaklar açısından önemli gelişmelere gebe. 2 Ocak’tan önce doğanlar Yengeç’e giren Mars’ın etkisiyle ilişkilerinde güvensizlik hissedebilir. Bu ay zıt düşünen kişilerle karşı karşıya gelmeniz veya yakınlarınızla fikir ayrılığına düşmeniz mümkün. Ama anlayış ve biraz sabırla her türlü sorunu çözeceğinize inanabilirsiniz. Üstelik şimdi aldığınız olumlu etkiyle bu daha kolay olacak. Eğer fazla alınganlık yapmaz ve önemsiz şeyler üzerinde durarak diyalogları yokuşa sürmezseniz artan duygusallık ilişkilerinize derinlik bile getirebilir. Özellikle 8-20 Ekim döneminde Venüs sizi çok olumlu şekilde destekleyeceği için hem dostlukta hem de aşkta çok keyifli günler geçirebilirsiniz. Heyecan, fırtına ve tutkudan çok güven, yardımlaşma ve sadakatin öne çıkacağı bu dönemde bağlarınızı sağlamlaştırmanız mümkün. Yeni başlayan ilişkiler de ummadığınız bir şekilde derinleşebilir. Uzaktan selamlaştığınız kişilerle arkadaşlığı ilerletip eski dostlarınızla buluşmanız da olasılıklar arasında. Kendinizi ilişkiler açısından güvende hissetmek istiyorsanız ay sonunda biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Güvenlik arayışınız artacağı için evinize, ailenize ve partnerinize karşı çok hassas olup, onları eleştirenlere sert tepkiler vermeye başlayabilirsiniz. İmalar, surat asmak, küskünlükler ve laf dokundurmak da gereksiz kırgınlıklara yol açabilir. 3 Ocak’tan itibaren doğanlar sosyal yaşamın hareketlendiği bir ay geçirecekler. Bazen hiç meraklısı olmadığınız toplantılara katılacak, sadece saygıyı ve düzeni bozmamak için davetlerde yer alacaksınız ama suratınızı asmamayı başaracaksınız. Üstelik bu tür yerlerde ilginç kişilerle tanışmanız, uzun zamandır görmediğiniz dostlarla karşılaşmanız mümkün. Sürprizlere kendinizi açık tutarsanız hayal ettiklerinizi karşınızda görebilirsiniz. 14 Ekim’e kadar sürecek olan bu havayı ayın 19’undan itibaren daha hoş bir dönem izleyecek. Venüs’ün tatlı desteği 11 Ocak’tan önce doğanların yüzlerini güldürecek. Ay sonunda kadar ilişkilerinize huzur ve mutluluk, dostluklarınıza sağlamlık ve sosyal yaşantınıza arzu ettiğiniz derinliğin geldiğini görebilirsiniz. Biraz seçici olsanız da aşk arayışlarınız bu dönemde mutlu sona ulaşabilir. Devam eden beraberliklerde de huzurlu bir hava esecek. Ay sonunda sevdiklerinizle her şeyinizi paylaşacak, romantik ve güven dolu günler geçireceksiniz. 12 Ocak’tan itibaren doğanlar ise ay başında gizli bir romantizm yaşayabilir. Platonik bir aşk veya başkalarından saklı tutulan bir beraberlik Ekim’in ilk haftasını çok heyecanlı geçirmenize neden olabilir. 14-23 Ekim döneminde sizden üst konumda olan veya eskiden beri saygıyla yaklaştığınız kişilere karşı biraz daha özenli davranmanız lazım. Ancak ayın 24’ünden itibaren tüm ilişkilerde çok dikkatli olmanız gerekiyor. Yanlış anlaşmayı engellemek için söylediğinize ve size söylenenlere tüm dikkatinizi vermelisiniz. Sürtüşmeden uzak durmak, eski konuları ortaya dökerken uzlaşmaya gönüllü davranmak ve ilişkilerde anlık duygulara kapılarak yeni kararlar vermemek yapacağınız en iyi seçimler olur. Bu dönemde hiç aklınızda olmayan kişileri karışınızda görerek şaşırabilir, ilginç diyaloglara dalabilir ve geri dönerek eski kırgınlıkları ortadan kaldırabilirsiniz. Biraz düşününce beraberliklerde sadece güvene değil romantizme de ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz.

İş ve Para: Ortaklık, işbirliği ve yatırımlarda dikkatli olun
Ekim’de yaşanacak gelişmeler Oğlakların büyük bir grubunu dikkatli olmaya davet ediyor. 2 Ocak’tan önce doğanlar Mars’ın etkisiyle ortaklık, işbirliği ve yatırımlar açısından pek de kolay günler geçirmeyecekler. Tedbirli ve güvenceye düşkün olmanız bu ay daha da tutuk davranmanıza yol açabilir. Rekabeti abartmaz ve herkesin kazanacağı çözümler üzerinde anlaşmaya varırsanız önemli sorunlar yaşanmaz. Ancak hırslı tavırlar, birikmiş kızgınlıklar işbirliği yaptığınız kişilerle aranızda sert fırtınalar esmesine neden olabilir. Eğer bir girişimde bulunacaksanız bunu ay başında gerçekleştirmeyi tercih edin. Her ne kadar 8-20 Ekim döneminde para konusunda Venüs’ün çok olumlu desteğini alsanız da riske girmenin anlamı yok. Zaten siz her şeyi planlasanız da ufak tefek gecikmeler gündeme gelebilir. Emlak alım satımı konusunda avantajlı fırsatlar olabilir ama durumu iyice araştırmadan hareket etmeniz önemli hatalara yol açar. Ayın son haftasında daha dikkatli olmanız lazım çünkü engeller artacağa benziyor. 3-12 Ocak döneminde doğanlar maddi açıdan daha rahat bir ay geçireceğe benziyorlar. 4-14 Ekim döneminde toplumsal yaşamda veya iş hayatında uyumlu olmak için biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Yeniliklere açık olursanız bazı kolaylıklardan yararlanma şansını da elde edersiniz. 20 Ekim’den itibaren maddi konularda daha rahat koşullar elde edeceksiniz. Venüs’ün olumlu desteği sayesinde paranıza daha kolay sahip çıkacak, bütçenize daha iyi uyacak ve doğruyu yanlıştan daha kolay ayıracaksınız. Bu ay dikkatli olması gereken diğer bir grup da 13 Ocak’tan itibaren doğanlar. Ay başında ortak mal ve gelirlerden yararlanma şansınız var ama buna güvenerek bazı sınırları aşmamanız lazım. 23 Ekim’den itibaren amacınıza odaklanmanız hatta yeni konulara başlamanız her zamankinden zor olabilir. Mahkeme açmayı düşünenler bu dönemde bir girişimde bulunmamayı tercih etsinler. Yeni anlaşma, sözleşme, iş değişikliği ve kariyer atağı için de avantajlı günlerde olmadığınızı bilin. Başlamak istediğiniz işler varsa bu dönemde beklediğinizin dışında sonuçlar çıkabilir ya da gecikme yaşanabilir. Hatta bazıları kısa ömürlü de olabilir. Önemli yol ayrımlarında sürtüşmeden çok uzlaşmaya yönelmeyi sakın unutmayın. Teknik sorunları, yollarda yaşanan aksilikleri ve iletişim kopukluklarını da hesaba katın. Bu dönemde eski işleri sürdürmek, eksikleri tamamlamak, hataları düzeltmek ve gelecek için sadece plan yapıp bilgi toplamak yeterli olur. Öğrenciler de zihinlerinin dağılacağını hesaba katmalı. Başarılı olmak istiyorsanız bu dönem başlamadan önlemlerinizi almaya başlayın.

Sağlık ve Düzen: Enerjiniz pek yüksek değil
Ekim Oğlağın ilk döneminde doğanlar için önemli bir ay. 2 Ocak’tan önce doğanlar programlarını enerjilerinin düşme olasılığını akıllarından çıkarmadan yapsınlar. Kendinizi yormanız gereken işler veya önemli yolculuklar umduğunuzdan daha hızlı bir şekilde bitkin düşmenize yol açabilir. Aileniz, evle ilgili işler veya partneriniz de size çok emek harcatabilir. Bu ay öfkeyi içinize atmaktan, telaşlı hareketlerden ve sakarlıktan uzak durmaya gayret edin. Disiplinli ve temkinli olanlar ise sorunlardan uzak kalacak. 3 Ocak’tan itibaren doğanlar ise Ekim’i daha rahat geçirecek. Eylül’de yorulanlar şimdi biraz dinlenebilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)
oglak
Sevgilinizin arkadaşlık ilişkileri sizi rahatsız ediyor gibi. Bu konuda duygusal davranıyorsunuz. Riskli ve aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Size oyun oynamak isteyen kimse, kazdığı kuyuya kendisi düşecek. Maddi ve manevi bakımdan sakıncalı bir durumdan kurtulacaksınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #90
nünü - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım - 12 Kasım

Güneş'in olumlu açıları sosyal hayatın, aşk ve insan ilişkilerin açısından olumlu gelişmeleri hayatına taşıyacak. Aşk hayatında beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. Farklı eğlenceler ve de arkadaşlıklar açığa çıkabilir. Bununla beraber Yengeç burcundaki Mars ikili ilişkiler ve insanlarla arandaki bağ açısından çatışma ve karmaşa etkisini koruyor ama bu hafta koşullar iyi olacak. Beklenmedik haberler sana ulaşabilir. İş hayatında da iletişim kurmak istek ve beklentilerini güçlendirecek. Hafta sonunda gerçekleşecek yeniay ise yeni sosyal ve kültürel ortamları, grupları, yeni arkadaşlıkları hayatına getirebilir. İş hayatın ve de sosyal ilişkilerin de Venüs sayesinde güzel bir hal alabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar