Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 330.039 Cevap: 1.753
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #101
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Sponsorlu Bağlantılar
Oğlak - 25.03.2008 , Salı
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar bugün, sosyal yönden hareketli, arkadaşlık ilişkilerinde güçlü enerjilerle dolu olacaksınız. Nazik, ince ve arkadaş canlısı oluşunuz size neşe ve keyif getirecektir. Yaşamınızda önemli bir yeri bulunan candan bir dostunuzla bugün bir araya gelebilir ve gün boyu sohbet edebilirsiniz. Kendinize aşırı düşkünlük göstereceğiniz bugün arkadaşlarınız da size destek verecektir. Popülerliğiniz yükselmesi girdiğiniz her ortamda size artılar kazandıracaktır.

Çevrenizdeki insanlarda rahatlık uyandıracak etkilere sahip olacağınız bugün, çevrenizde sorunları olan insanlar sizin fikirleriniz ve desteğinizle toparlanacaklar. Kültürel faaliyetlerle dolu bugün, hedefleriniz için yeni adımlar atabilirsiniz. Zevk ve konfora değer verdiğiniz için, gün içinde elit ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Bugün ilişkisi olmayan burç mensupları, yeni biriyle tanışabilirler. İçgüdünüz kuvvetli ve tensel duygularınız gayet yüksek olacaktır. Oğlak gibi ciddiyet dolu etkilere sahip burç mensupları bu durum ilginç bir gelişme olabilir.
RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #102
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Özellikleri: Sorumluluk sahibi, pratik, disiplinli, organize, görev duygusu gelişmiş, sistematik, olgun, güvenilir, çalışkan, üretgen, gerçekçi, yönetici, planlayan, sabırlı, düzenli, metodik, verimli, dikkatli, kontrollü, tutumlu, mücadeleci, başarılı, hırslı, tutucu, katı, materyalistik, cimri, karamsar, korkak, katı, duygusuz, soğuk, melankolik, hesaplı.

Sponsorlu Bağlantılar
Oğlak toprak elementi ve öncü nitelik taşıyan bir burçtur, yöneticisi ise Satürn'dür. Disiplin gezegeni Satürn kısıtlayıcıdır ve sorumluluklar verir. Oğlak insanının hayatta bir amacı vardır, ayaklarını yere sağlam basar ve ne yöne gittiğini iyi bilir. Amaçlarını planlı bir şekilde uygulamaya başlar, düşünerek hareket eder ve asla acele etmez. Azimli, inatçı, sabırlı Oğlak simgesi olan dağ keçisi gibi dağın zirvesine tırmanır. Hiçbir burç, hedefine ulaşmakta bu kadar kararlı değildir. Öncü niteliğinin yanında sabır, inat ve diğer özellikleri birleşince bu tip eninde sonunda en tepeye çıkar. Oğlak burcu insanı çok hırslıdır. Olayları başlattığı an sonuçları zaten kafasının içinde hazırdır. Hangi işi, mesleği ya da konuyu seçerse seçsin, daha başladığı anda yönetimi eline almayı düşünmektedir.

Oğlak en çalışkan burçlardan biridir. Yöneticisi Satürn ona nefes aldırmadan yapması gereken işleri ve sorumlulukları hatırlatır. İyi plan yapmasını, ayrıntılara dikkat etmesini, genç yaşta olgunlaşmasını sağlar. Hayatı fazla ciddiye alır ve bu ciddiyet onu çocukken bile olduğundan daha büyük gösterir. Kendinden büyük kimselerin dostluğunu tercih eder ve genç kuşaklarla pek anlaşamaz.

Oğlak insanı yaşlandıkça kendini bulur ve daha çekici olur. Başka etki almadıysa, fiziksel olarak çok sağlam sayılır. Genellikle yalnızdır, enerjisinin büyük bölümünü işine harcadığından manevi bazı şeyleri yaşayamaz. Yengeç gibi karamsardır. Herkese güvenmez, sadece kendisine güvenir. Zıt burcu Yengeç'in yuvasında aradığı güveni, Oğlak meslek ve statüyle bulmak ister. Çok zor dost olur ama dost olduğu kimseye ömür boyu güvenir.

Geçmişe, geleneklerine bağlı ve tutucudur. Ailesine karşı sorumluluk duyduğu için aile bağları kuvvetlidir. İlk bakışta soğuk görünen Oğlak, üstün bir eş ister. Böyle birini bulunca da onun maddi manevi her istediğini vermeye çalışır ve ona hayat boyu bağlı kalır. Nefesinizi kesecek ateşli bir sevgili değildir belki ama sadık ve güvenilirdir.

Oğlak burcu işi sayesinde saygın olmak ister ve statüye çok önem verir. İyi bir semtte iyi bir ev, iyi bir araba ve seçkin klüplere üye olmak ister. Para konularında dikkatli, tutumlu hatta cimridir. Fazla maddeci görünebilir ama onu asıl motive eden şey para kazanmaktan çok toplum içinde saygın olmaktır. Yükselmesine engel olacak her şeyi bir kenara atabilir ve harekete geçtikten sonra bir adım bile gerilemez. Oğlak insanı genellikle arzu ettiği serveti elde eder.

Güvenli ve düzenli gelir getiren işleri sever. İşine Başak burcu kadar düşkündür. İmzasını attığı her işi en iyi şekilde yapmak ister. Çabuk zengin olma yollarına sapmaz, düzenli ve planlı hareket eder. Lider olabileceği işlerde çalışmak, isim yapmak ve tanınmak ister. Oğlak burcu hiyerarşik düzenin olmadığı yerlerde karmaşa olacağının bilincindedir. Emir-komuta zincirini iyi anlar ve hiyerarşiye saygı gösterir.Bu yüzden de devlet içinde, büyük kuruluş ya da şirketlerde yönetici ve yetki sahibi bir kişi olur.

KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #103
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Oğlak - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar günlük etkiler altında, aşkı hissetmek, kendinizi gayet mantıklı bir şekilde kendinizi ifade etmek, dürüst yaklaşım tarzınızla takdir edilmek mümkündür. sevginizi gösterme biçiminiz ve hissetme enerjiniz gayet kuvvetlidir. Huzur ve güvenlik duygusunu yüreğinizin derinliklerinde bulacağınız enerjiler altında olduğunu biliniz. Gelelim günün diğer etkili durumlarına. Yuvanız ve iç dünyanızda duygularınızı ifade ederken, imajınıza uygun hareket etmeniz bugün gayet kolaydır. Siz öncü ve lider bir kimliksiniz ve doğal olarak hakimiyeti elinizde tutmaktan hoşlanırsınız. Yalnız eğer bu özelliğinizi bugün için belirli bir ılımlılıkta kullanmazsanız, eviniz içinde bulunan kişilerle karşı karşıya gelmeniz mümkündür. Tamam yine sizin dediğiniz gibi olabilir ama kişiler sizin isteğiniz doğrultusunda hareket ederken pek istekli olmayabilirler. Karşılıklı hoşgörü ve saygı çerçevesi korumak için, başkalarının da söz hakkını unutmayınız ve dinlemeye özen gösteriniz. Evinizle alakalı her türlü girişim veya faaliyette imajınızdaki güçlülükten yararlanabilir ve dışarıdaki insanların sizi ezmesine izin vermemiş olursunuz. Hani kan kusup kızılcık şerbeti içtim deme vaktidir. Bırakın içerde ne oluyorsa olsun ama bunu kimse bilmesin, sizin evinizin içindeki duruma kimsenin müdahalede bulunmasına izin vermeyiniz. Gerekirse bunu sözel olarak ılımlı bir şekilde insanlara empoze etmeye çalışın. Burası sizin sınırınız ve lütfen burayı aşmayın diyebilmelisiniz.

Günlük enerjinizin bir diğer etkisi ise, parasal konularda da aynı şekilde, evinizin güvenliği adına risk almamaya özen gösterin. Paranızı dikkatli kullanın ve elinize geçen üç beş kuruşu nasıl daha iyi değerlendirirsiniz bunu araştırın. Ayrıca hakkınız olanı istemekten çekinmeyin, kim olursa olsun parayla alakalı konularda sizi kimsenin yanıltmasına izin vermeyin. Siz neye ihtiyacınız olduğunu gayet iyi biliyorsunuz, kimsenin aklına pek ihtiyacınız yok. Yalnız sert davranmayın, sadece ağırlığınızı gereken yerlerde göstermeye çalışın.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #104
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Oğlak - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar günlük enerjinizin temelinde iletişim ve haberleşme konusu son derece önemli olacaktır. Çünkü Merkür idaresindeki Ay, hızlılık ve aktivitenin iş hayatının gündelik temposu içinde kullanılması halinde hakikaten faydalı olacaktır. Sizin de bildiğiniz gibi bir oğlak organize işlerde son derece başarılıdır fakat hızlı bir şekilde karar vermek konusunda temkinlidir. Böyle bir enerji altında ise yavaşlık, fırsatların kaçırılması anlamı taşır. O zaman bugün yapılması gereken öncelikle çabuk ve cesur girişimlerde bulunmak olmalıdır. çünkü günlük enerjiniz size hem çevrenizde bulunan insanlarla irtibata geçebilmeniz hem de kendinizi ifade etmeniz açısından destek olacaktır. Bu enerjiyle ne gibi faaliyetlerde bulunabilirsiniz onu inceleyelim. İş girişimleri açısından yetkili kişilerle görüşebilir, isteklerinizi sunabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle daha candan ilişkiler kurabilir, bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. İşinizle alakalı eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. İş başvurusunda bulunabilir, yetkili kişilerden bilgi alabilirsiniz. Kendi alanınızla ilgili pratik kazanma ve beceri elde etmenizi sağlayacak deneyimlerde bulunabilirsiniz.

Sağlık ve diyet konularında bilgi sahibi olabilir, performansınızı güçlendirici ne gibi aktivitelerde bulunabilirsiniz bunları saptayabilirsiniz. Aynı anda birden fazla işle uğraşabilir ve kendinizi daha fazla hızlandırma taktikleri kazanabilirsiniz. Kendi uzmanlık alanınız haricinde başka mesleki konularda bilgi sahibi olabilir, hobi anlamında ilgilenebilir veya kurslara katılabilirsiniz. Bu arada evinizle alakalı konuları ihmal etmemenizi, ödemelerinizi zamanında yapmanızı ve daha sosyal olmanızı da öneriyorum.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #105
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Oğlak - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar bugün, eşiniz yada sevdiğiniz kişinin size olan ilgisini ve sevgisini yüreğinizde hissetmek isteğiniz yoğun olabilir. Her ne kadar kendinize olan güveniniz, şartlar ne olursa olsun dışa karşı sizi güçlü gibi gösterse de, sizin de sahiplenilmeye ve korunmaya ihtiyacınız var ve şu anki durumunuzun hala netliğe kavuşmaması canınızı sıkıyor. Kendi iç dünyanızda, genel olarak ilişkiler konusunda herşeyi olduğu haliyle kabul etmeye kimi zaman hazır olan yanınız kimi zamansa layık olmadığınız durumlarla karşılaşmanız sonucu hayal kırıklığı yaratmakta.

Bugün, ne parasal sorunlar nede başka birşey umurunuzda değil. Bugün en önemli şey sağlıklı bir ilişki yaşamak. Herkesin bildiğinin aksine siz bu konuyu her zaman önemseyen bir insansınız. Başarı veya yükselmek yerine huzurlu, güven dolu bir ilişkinin size yaşatacağı huzuru ne para ne de şah şöhretin veremeyeceğinin farkındasınız. Uzun zamandır ilişkisinde sorun yaşayanlar, bugün karşılıklı bir konuşma yaparak uzlaşma zemini yaratmaya çalışabilirler. Yalnız siz yine de dikkatli olun. Eğer yürümüyorsa ve eğer yine aynı şeyler yaşanacaksa biraz daha düşünmekte fayda var. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, ilişkinizi yakından ilgilendiren konularda anlayışlı olmayı sürdürmeniz gayet faydalıdır. Aksayan yönleri karşılıklı olarak ortak sevgi birliği içinde ele alarak çözüme kavuşturmak, anlaşmazlıkların önüne geçmesinde etkili olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #106
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Oğlak - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar, 08:29 itibariyle Ay Aslan burcunun o ateşli ifadesi ve egonuzu ön plana getirecek güçlü imajı ile Pazar gününe adım atmaktasınız. Bu enerjinin bir oğlak için anlamı, içindeki tüm dürtüleri gerek cinsel gerekse fikirsel olarak ortaya koymak isteğidir. Güçlü olmak için paraya, hayattan keyif almak için haz dolu bir ilişkiye ve başarılı olmak için mesleki anlamda üst noktalara çıkmak isteği ön plana gelecektir. Gün içinde kimin ne düşündüğünden ziyade sizin ne hissettiğiniz olgusu değerlidir. Bu nedenle kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyebilir ve gerektiğinde oldukça sıradışı tepkilerde bulunabilirsiniz. Saat 09:30 itibariyle başlayan bir başka enerji ise, aileniz ve duygusal yaşamınız açısından yeni yapılacak düzenlemeler için maddi güce duyduğunuz ihtiyacın altını bir kez daha çizmektedir. Kimileriniz büyükleriyle, kimileriniz birlikte olduğunuz kişiyle, bazılarınız ise hayatın birebir kendisiyle mücadele vermektesiniz. Bu mücadelenin en çok görüldüğü alanlar ise, iç dünyanız, eviniz ve mesleki konularda olmakta. Sizi yoran, kaygılandıran şeylerle baş ederken kimseden destek görmeden ilerlemektesiniz. İsteğiniz sadece, dışarıdan müdahalede bulunulmaması ve size ait değerler üzerinde kimsenin söz hakkına sahip olmaması.

İşte bunun yolu ise maddi alandaki ferahlamadan geçmekte. Şimdilerde en çok bu konuya önem vermektesiniz. Evinizle alakalı gelişimlerin, duygusal yaşamınızla ilgili ilerlemenin ve neredeyse herşeyin başında duran etkili güç para. Her zaman sakin ve kontrollü bir insan olarak şu aralar tepkisel davranıyorsanız bunun nedeni kendinizi ve değerlerinizi kimseye ezdirmemek ve huzurunuzu kimsenin kaçırmaması için baştan önlem almak içindir. Gün içinde, herhangi bir terslik olduğunda yine aynı dürtülerle cevap verebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların haklı olduğunuz bu tepkiler karşısında şaşırmamaları ve verdiğiniz mücadeleye destek çıkmaları gerekmektedir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #107
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Oğlak - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar burcunuzun yöneticisi olan Satürn gezegeninin astrolojik anlamlarından birisi de otorite demektir. Yani bu mesleki konularda patronunuzdur, ailenizde eşiniz, anne veya babanız, sizi yetiştiren ve söz hakkı olan kişidir, toplumda kurallardır, yasalardır. Adı önemli değil, önemli olan sizin hayata bakış açınız ile sizin dışınızdaki olguların üzerinizde yarattığı baskıdır, engeldir, gecikmedir. Fakat gerçekler her zaman tercih edilmelidir, hayatta bir yere gelmek, huzur bulmak, mutlu olmak için duygusal düşünmekten ziyade mantıklı hareket etmek her zaman önemlidir. Bazen ne kadar acı da olsa ve ne kadar güç olsa da, geçmişin gölgeleriyle ileriye bakmak, ilerlemek, yenilenmek mümkün olmaz. Sizler uzun bir süredir birçok konuda mücadele vermektesiniz. Fakat ilişki konusunda öyle bir savaş içindesiniz ki hakikaten son derece önemli. Kimileriniz çoktan bitmiş, geride kalmış bir ilişkinin izlerini silemediği için yeni bir ilişki yaşamakta zorlanıyor, kimileriniz hala yanlışlar ve eksikler olmasına rağmen bir beraberliği sürdürmeye çalışıyor, bazılarınız ise kendi kabuğuna çekilmiş kaderine razı olmuş yalnızlığı tercih ediyor. Durumunuz ne olursa olsun burada önemli olan, yaşadığınız veya yaşamakta olduğunuz olaylardan çıkardığınız derstir. Sizce hala eskiyi düşünmenin zamanı mıdır veya yanlışlara rağmen hala bu ilişki sürmeli midir veya yalnızlık çözüm müdür?

Bu soruların cevabı her zaman olduğu gibi sizde bulunmaktadır. İlerlemek, yenilenmek ve değişmek için öncelikle kendinizi, beraberliğinizi ve birlikte olduğunuz insanı gözden geçirmeli, mantıklı davranmaya çalışmalı ve üzerinizde baskı kuran şeylerin, aslında kendi seçimleriniz olduğu gerçeğini kabul etmelisiniz. İşte günlük bu enerjiler altında herşey üzerinize geliyor gibi olabilir, hatta öyle noktaya gelirsiniz ki, garip bir isyan içinde gereksiz olayları bile büyütebilirsiniz. Öncelikle sakin olunuz, tepkisel davranmayınız, sağ duyulu olmaya çalışınız. Sonra tekrar düşünüp kararınızı veriniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #108
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Oğlak - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar gün içindeki enerjilerinizi önce ruhsal hayatınız açısından ele alırsak, mesleki konulardaki keyifsizliği en başta sayabiliriz. Böyle garip bir isteksizlik, mecburiyetlerin yarattığı sıkıntı ve diğer yandan herkesle iyi geçinmek için çaba sarfetmek zorunda kalışınız kolay olmayacaktır. En başta bu konuda önlem almanız gerekebilir. Gelelim günün diğer enerjilerine. Dün bahsettiğim kendinizi ifade gücünüz olarak hakikaten güzel bir döneme girmiş bulunmaktasınız. Kimileri bu enerjiyle baş edemese bile bir oğlak için boğa burcundaki Merkür her zaman aradığı güven ortamını bulması adına olumlu olabilir. kafanızın içindeki fikirleri hiç kimseden çekinmeden dış dünyaya sunmanız artık kolaydır. Düşünme ve konuşma tarzınız ölçülü oluşu, çevrenizdeki insanların sizinle aynı düşünmeseler bile, en azından saygı göstermelerini sağlayacaktır. Kaldı ki bugünlerde kimsenin lafı altında kalmaya pek gönlünüz yok. Gerektiği yerde ben böyle istiyorum diyerek kestirip atabilirsiniz. Çünkü artık bugüne dek yaşadığınız tecrübeleri bir sistem içinde sunmaya hazır haldesiniz.

Önünüzdeki yol hafif hafif aydınlanmaya başladığında karşınıza çıkabilecek fırsatları kendi yaşam şeklinize göre değerlendirecek ve bu uğurda ne gerekiyorsa yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Öyle büyük bir güç sizi arkadan desteklemeye başlayacak ki, siz henüz bunun ne denli önemli olduğunun belki de farkında bile değilsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, bu gücü nereye yönlendirmeniz gerektiğini bilmektir. Şimdi öğrendiklerinizi öğretme, deneyimlerinizi hayata uygulama ve geçtiğiniz yolları başkalarının da faydalanması adına ışıklandırma durumundasınız
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #109
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Oğlak - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar hayatın keyifli ve güzel taraflarını hissetmek, lüks ve haz veren duygularının tadına varmak her insanın arzuladığı bir durumdur. Kim mutsuz olmak ister ki? Ayrıca her insanın içinde ama az ama çok yaratıcılık içeren bir kuvvet bulunur. Önemli olan bunları dış dünyada ifade edebilmek ve insanlara gösterebilmektir. Aşk hayatınız da yine aynı şekilde yaşamın en güzel olgularından birisidir. Her insan zevk alacağı ve kendini rahat hissedeceği bir aşkı özler. 20 Mayıs tarihine kadar sürecek Güneş gezegeninin Boğa burcu süreci bütün bu saydığım konularda sizlerin yaşama katılması ve bütün bunları elde edebilmesi adına aceleci davranmadan, emin adımlar atmaya çalışacağı bir dönem anlamı taşıyabilir. Ne kadar yorgun olduğunuzu hissedebiliyorum, bunca zamandır emek sarfeden, acı tecrübelerden geçen ve hep sabretmek zorunda kalan Oğlaklar için bu enerji yaşadığınız ilişkiyi, aşkı, hayatı, sanatsal yaratıcılığı, tecrübelerinizi, çocuklarınızı kısaca yaşamı süzgeçten geçirerek neyin ne olduğunu gerçekçi bir bakış açısıyla ele alacağınız bir zaman dilimi olabilir. bu etki altında kimi burçlar sıkıntı duyarken sizin oldukça huzur ve keyif alacağınızı düşünüyorum. Çünkü siz daima sadık, değerlerine sahip çıkmasını bilen, dayanıklı kişilersiniz. İşte yaşam şimdi size yavaş yavaş olsa bile güzellikler tatmanız için fırsatlar vermeye başlıyor. Kimileriniz eskiye ait konuları geride bırakmayı başaracak, kimileriniz yeni bir ilişkide canlanacak, bazılarınız bir bebeğin sesinde eşine duyduğu aşkı büyütecek, bazılarınız ise sesiyle soluğuyla etrafındaki insanları mutlu etmeye çalışacak. Belki çarpıcı yeniliklerde bulunmayacaksınız ama içinde bulunduğunuz yapıyı sağlam ve dayanıklı hale getireceğinizi söylemek mümkün. Şimdi zayıf halkaları güçlüden ayırmanın, güçlüyü elde etmek için gerçekçi bakmanın zamanıdır.

Saat 22:55 itibariyle Ay gezegeni boşluğa gireceğinden Pazar günü saat 11:00 olana dek parasal konularda ve mesleki alanda sakin bir şekilde herşeyi gözden geçirmenin, haftaya daha iyi hazırlanmak adına planlar yapmanın zamanıdır. Benim önerim iyice dinlenmenizdir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #110
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Oglak YOglak
TOglak
Oğlak - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili Oğlaklar günün en önemli etkin enerjisi, Boğa ve Akrep burçlarında saat 12:25 de meydana gelecek Dolunaydır. Bu Astrolojik olayın sizlere yansımasını öncelikle bilinçli isteklerinizin ışığı altında ele almak istiyorum. Bir oğlak için sahip olmak arzusunun gerçek hayatta güce dönüşmesi için en önemli unsur üretkenliktir. O, gerek iş, gerekse özel hayatında her bir konuyu bu bakış açısı altında ele alarak gözlemlemeye çalışır. İşte bugünkü dolunay, aşk hayatınız ve yaşamsal kararlarınız açısından ilişkinizin gerçek hayatta ne kadar verimli olduğunu ve ne kadar güçlü olduğunu anlamanızda etkili olacaktır. Birlikte olduğunuz kişinin güvenilir, istikrarlı, tutarlı, üretgen biri olması, sizin ona saygı ve sevgi duymanızda son derece önemli bir kriterdir. Belki olaylara sabit fikirli bir şekilde bakıyor olabilirsiniz, lakin aşırı duygusal tepkiler veren bir kişiden ziyade belirli bir mantık çerçevesi içinde olayları ele alabilen, kendi yaşamının kontrolünü elinde tutabilen ve sizi her konuda destek olan ve teşvik edebilen bir kişiye duyduğunuz özlem büyüktür. Sizin için güvenlik olgusunun ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur. İşte bu doğrultuda pasif, üşengeç ve kendi değerlerine sahip çıkmayan bir insanla aşk yaşamanız mümkün olmadığı gibi, ciddi ve uzun ömürlü bir ilişkiye girmeniz de mümkün olmayacaktır.

Duygu dünyanız açısından dolunayın etkisini incelersek, hedefleriniz ve yaşamsal konulardaki girişimleriniz bu aralar son derece önemli. Değişim ve dönüşümde bulunmanızı sağlayacak konularda en öncelikle kendinizi belirli bir dar çevrede ifade etmektense, dışa kapalı olmaktansa her ne olursa olsun kuşku ve kuruntularınızı bir yana koyarak açılmanız ve ortak girişimlere izin vermeniz lazım. Siz kendi dünyanızda ve belirli bir sabit düşünce altında kaldığınız müddetçe kimsenin sizi keşfetmesi mümkün değildir. İşte bu dolunay, dışa açılmanız adına gayet etkili bir dönemi başlatacaktır. Sesini duyurmak için, başkalarıyla paylaşımda bulunmaya çalışmalı, gücünüzden herkesin yararlanması için girişimci olmalısınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar