| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| Windows 7 Kurulumu (Resimli Anlatım)Sistem Gereksinimleri - 32 veya 64-Bit desteği olan ve minimum 1 GHz saat hızında çalışan bir işlemci - 32-Bit sürümler için en az 1 GB, 64-Bit sürümler için en az 2 GB RAM - En az DirectX 9'u destekleyen (WDDM 1.0 ve üzeri) ekran kartı - 32-Bit sürümler için en az 16 GB, 64-Bit sürümler içinse en az 20 GB boş sabit disk alanı. Öncelike ; İndirdiğimiz Windows 7 medyasını dvd ye yazdırdıktan sonra dvd yi sürücüye takarak bilgisayarı yeniden başlatmalıyız. Not: Setup ayarında boot önceliği DVD de olmalı. Not; Başlıyalım ;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows 7 Kurulumu (Resimli Anlatım)
Paylaşım için teşekkürler. Vista'nın temasını VistaMizer vb. programla xP kurulu bilgisayarda kullanabiliyorduk. Bu windows 7 için böyle birşey ne zaman çıkar | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows 7 Kurulumu (Resimli Anlatım) Ben Bunu yaparsam ...bilgisayarimda olan tum seyler silinecek mi ? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
DVD 'den Başlatarak Yaparsanız Format Atmaya Benzeyeceğinden Tüm Bilgileriniz Silinecektir.Ancak Bilgisayar'ın İçinden Başlatırsanız Yani (Yükseltme) Yaparsınız Silinmeyeceğini Düşünüyorum Ancak Ondan Tam Emin Değilim. ![]() | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Internet Explorer 8 pcye yüklesem bir sorun olurmu yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
İnternex Explorer 8'i yüklediğinizde neden bir sorun olsun ki.? Bişey olacağını sanmıyorum.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
kurulumu nerdeyse benzer ama ben vistayi kurdum en fazla 3 gün kulandim yani xp den vaz geçmen imkansiz ama hackerlere göre en iyi ve açI olmiyan sitem Linux dir denerim belki .
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Daha deneme aşamasında olduğu için Windows7 tam sağlıklı çalışmıyor.Oyunlarda felan sorun veriyor. Windows 7 vistadan daha hızlı kullandığı Ram daha az onun için win7 tam olarak çıktığında vista tarihe karışır.Aynı Win 2000 den sonra xp çıktı nasıl kullanışlı olduysa vistadan sonrada win7 de aynı xp gibi kullanışlı olcak diye tahmin ediyorum. | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
windows 7 rc türkçe kullanıyorumdur hiç bir sorun yok vistadan hızlı olduğu doğrudur oyunlarda da sorun yok....
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Kurulum DVD sini nerden indirebiliriz
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| windows 7, windows 7 kurulumu, windows 7 kurulumu resimli anlatım, windows 7 yükleme resimli anlatım, windows 98 kurulumu resimli anlatım, |
Windows 7 Kurulumu (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sanal Bilgisayar Kurulumu (Videolu Anlatım) | CyBerLoRd | PC/Internet Teknik Destek | 9 | 2 Hafta Önce 15:25 |
| Windows Vista'ya Format Atmak (Resimli Anlatım) | UnknowN | PC/Internet Teknik Destek | 6 | 17-09-2009 13:27 |
| Windows Live Mesh (Resimli Anlatım) | AngelFRANTIX | Diğer MSN Messenger Programları | 5 | 16-01-2009 09:42 |
| Windows 98 Kurulumu (Resimli Anlatım) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 9 | 23-12-2008 13:16 |
| Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) | DrAm3vLH | PC/Internet Teknik Destek | 13 | 12-11-2008 18:41 |