| | #2481 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
GERÇEKTENDE MUTESEM BİR SİTE BU .benide kabul ettiğiniz için hebinize ayrı ayrı tesekürle
| |
|
| | #2482 (mesaj-linki) |
resim ararken tesadüf bu sitteye baktım iyikide baktım
| |
|
| | #2483 (mesaj-linki) |
virtuecat kaydetti beni bu siteye ve cok sevdim simdiden bu siteyi
| |
|
| | #2484 (mesaj-linki) |
merhaba ben tanem ist dan bi arkadaşımdan aldığım programda sizin adres vardı. o programı çalıştıramadık bende sizin adrese girerek üye olmaya karar verdim. sitenizin görünüşü hoş ilgimi çekti. umrarım aradığım programları bulurum burda. nezaketiniz için çok çok teşekkürler.
| |
|
| | #2485 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Selamlar, Sitenizle tesadüfen tanıştım ama güzel bir tanışma oldu. Meltem cumbulun Gönül Yarası filimde söylediği türküyü arıyordum (Etek Sarı Sen Etekten sarısan) Sitenizde bu türküye hakkını vermiş desem yalan olmaz bu hoş karşılama hoşuma gittiğinden üye olmaya karar verdim.Tebrik ederim sizleri türküye hakkını vermişsiniz. ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||