| | #266 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
Hani komik bir şarkı vardır.."adını yazdım Google,tanımadı google lanet ettim" diye ))şaka bir yana,ben de adımı yazdım,bir yazım forumunzda yayınlanmış ..ben öyle buldum burasını.. herkese merhaba ..kalıcı bir beraberlik için..saygılarımla | |
|
| | #267 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Selam arkadaşlar.. Ben Delimsi.. Siteyi google'dan buldum.. Türkçe rap sözleri arıyordum.. Buldum ve hoşuma gitti.. Benim tarzım gibi.. Hoş konular var.. Dün bayağı inceledim.. Vakit buldukça gireceğim siteye.. Neyse kolay gelsin bakalım.. | |
|
| | #268 (mesaj-linki) |
merhaba !! sitenizi daha önce bi arkadaşım tavsiye etmişti üye olmamıştım bugünde karşıma tesadüfen googleda çıktı güzel bi siteye benziyor... görücez... | |
|
| | #269 (mesaj-linki) |
hoşbulduk arkadaşlar
| |
|
| | #270 (mesaj-linki) |
Ne Zaman basLadIgI Veya Ne Zaman Bitecegi onemLi deiL. onemLi oLan burayI buLmus oLmam. Sans Eseri cikti KarsIma ama Suanda BurDa oLmaktan memnunum cunku benim ihtiyacLaRImI KarsiLayabiLeCek ve PayLasim YapabiLicegim Cok muhtesem bir site. YaPan ArKadaSImIzIn eLLerin ve Emegine sagLik. MsxLabs ArtIk bir VazgeciLmez oLCak benim icin. Cok buyuLeyici Bir Site GeRek gorunum Gerek iSe icerik oLarak. BirKez Daha eLLerinize SagLik. SaygiLaRImLa haLoCan... | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||