Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 54

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.959 Cevap: 5.357
blackpearl - avatarı
blackpearl
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #531
blackpearl - avatarı
Ziyaretçi
Msn HappyMsn Happy gerçekten çokkk güseelll bişeyyy bence bu siteMsn Tongue uzun zamandır hiç bir site ilgimi çekmiyordu amaaa burası başkaaa oldu benim için.. Msn Happy vee ii ki de şans ederi olsa bile bulmuşummmm burayı Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #532
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bundan uzun zaman önce hep oldugu gibi kimsenin aklına gelmeyen seylerle ugrasırken bişeyler ararken aradıgım 1 program 1 eklentiydi aslında burayı bulmamda Google'ın önemi cok büyük tabi ilk ziyaretim bu sekilde oldu dürüst olmak gerekirse programı gördüm ve onu alabilmek için üyelik sart mısMsn Confused her sitede oldugu gibi bende amacım ugruna üye oldum am daha sonrasında bırakamadım , günler gecti geceler gecti ama MsX serüveni geçip gitmedi bitmedi ve gün bugundür hala burdayım tamam ara verdim net e bi süre ama yine evimdeyim yine topraklarımda........
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
chemistryagain - avatarı
chemistryagain
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #533
chemistryagain - avatarı
Ziyaretçi
slm msxlabs ile google sayesinde tanıştım.güzel bir site aradığım herşey var.sizi tebrik ediyorum böyle bir site oluşturduğunuz için Smiley32 bugünden sonra tiryakinizim.....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
DRKNESS - avatarı
DRKNESS
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #534
DRKNESS - avatarı
Ziyaretçi
meraba msxlabs la bende google sayesinde tanıştım (gothic resimlere bakarkenMsn Grin) neyse siteyi beendim çok hoş aradıgım herşey var saolun böle bi site kurdugunuz için kendimi tanıtayım

ben burcu balıkesirde yaşıyorum lisede okuyorum gothic giyim tarzımdı ama yasaklandı sadece resimleriyle idare ediyorum bu kadar çok yazmayayım ben ( burada çokkk konuşurum kimse durduramaz )
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
gymnast - avatarı
gymnast
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #535
gymnast - avatarı
Ziyaretçi
mrb herkese ben gymnast bi program arıyodum ve başka bi site beni buraya yönlendirdi üye oldum çok kaliteli bi site arşivi çok geniş bu sitenin yapımında ve sonrasında emeği geçenlere çok teşekkürler...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
atl37 - avatarı
atl37
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #536
atl37 - avatarı
Ziyaretçi
site harika.
FAKAT ÇOK KÖTÜ BİR YANI VAR
sabahlara kadar bilgisayar basinda biraktiniz beniMsn Sad(
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
splesh - avatarı
splesh
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #537
splesh - avatarı
Ziyaretçi
Öylesine geziniyordum.Birde baktım ki bölyle güzel bir site var.Tabi hemen üye oldum.MutluyumMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mzbayrak - avatarı
mzbayrak
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #538
mzbayrak - avatarı
Ziyaretçi
sanki ben burayi degil bura beni buldu nasil oldu anlamadim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Miriel - avatarı
Miriel
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #539
Miriel - avatarı
Ziyaretçi
Çok sevdiqim bir ablam tavsiye etti. iyi ki etmiş Şimdiden sevdim ben siteyi buralardayım görüşmek üzere.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Panter35 - avatarı
Panter35
Ziyaretçi
9 Ekim 2006       Mesaj #540
Panter35 - avatarı
Ziyaretçi
ben sizin sitenizi msn den tanıdım ve hemen üye oldum çok sag olun başarılar dilerim panter35
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.